• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

دانشجویان رشته شیمی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع negine-raz
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سلام وقت همگی بخیر
از اونجایی که همه افراد اینجا دانشجو رشته شیمی هستند یه سوالی داشتم.
من سال اول دبیرستان هستم و میخوام شیمی محض رو برای دانشگاه انتخاب بکنم و به خاطر حرفهای مشاورین و دبیران مدرسمون در رابطه با رشته دبیرستانم شک دارم،
خیلیا بهم گفتن که شیمی دانشگاه محاسبات زیادی داره و همچنین مسائل ریاضی توش پررنگ تره و بهتره برای اماده شدن و داشتن ذهن بهتر برم رشته ریاضی و بعضی دیگه از دبیرا بهم گفتن به خاطر وجود کارهای ازمایشگاهی و علاقه خودم به ازمایشگاه بهتره تجربی بمونم .
الان من نمیدونم کدوم راه درستر و انتخاب بهتریه ممنون میشم کسایی که دانشگاه رشته شیمی رو میخونن بهم کمک کنن.

سلام وقت همگی بخیر
من سال اول دبیرستان هستم و میخوام شیمی محض رو برای دانشگاه انتخاب بکنم و به خاطر حرفهای مشاورین و دبیران مدرسمون در رابطه با رشته دبیرستانم شک دارم،
خیلیا بهم گفتن که شیمی دانشگاه محاسبات زیادی داره و همچنین مسائل ریاضی توش پررنگ تره و بهتره برای اماده شدن و داشتن ذهن بهتر برم رشته ریاضی و بعضی دیگه از دبیرا بهم گفتن به خاطر وجود کارهای ازمایشگاهی و علاقه خودم به ازمایشگاه بهتره تجربی بمونم .
الان من نمیدونم کدوم راه درستر و انتخاب بهتریه ممنون میشم کسایی که دانشگاه رشته شیمی رو میخونن بهم کمک کنن.
هیچ فرقی نداره. فیزیک و محاسباتی که برای شیمی لازمه رو همه رو توی دانشگاه بهتون یاد میدن. اون ریاضیاتی هم که بچه های ریاضی بلدن ولی تجربیا بلد نیستنو دوباره میگن. من خودم از تجربی بودم به مشکلی برنخوردم

هیچ فرقی نداره. فیزیک و محاسباتی که برای شیمی لازمه رو همه رو توی دانشگاه بهتون یاد میدن. اون ریاضیاتی هم که بچه های ریاضی بلدن ولی تجربیا بلد نیستنو دوباره میگن. من خودم از تجربی بودم به مشکلی برنخوردم
بچهایی که از طریق ریاضی شیمی محض قبول شده بودن راحتر بودن سر محاسبات و درک مفاهیمی که ریاضی توش دخیل بوده؟

بچهایی که از طریق ریاضی شیمی محض قبول شده بودن راحتر بودن سر محاسبات و درک مفاهیمی که ریاضی توش دخیل بوده؟
ترم اول آره. ولی از ترمای بعد دیگه فرق زیادی بین بچه های تجربی و ریاضی نبود

سلام وقت همگی بخیر
سلام
توی رشته شیمی با ریاضی و فیزیک زیادی سر و کله می‌زنید و باید پایه خوبی داشته باشید و اگر نداشته باشید کار سختی خواهید داشت.
از هر دوتا رشته می‌تونید شیمی محض / کاربردی بخونید ولی فکر کنم راه رسیدن از رشته ریاضی آسون‌تر باشه! هر چند که برای انتخاب رشته زوده و توی این پایه چیزی از درس‌های آینده نمی‌دونید.
فکر نمی‌کنم با تجربی خوندن تجربه آزمایشگاهی خاصی توی دبیرستان پیدا کنید، نمی‌دونم منظورتون از این قسمت چی بود.

ترم اول آره. ولی از ترمای بعد دیگه فرق زیادی بین بچه های تجربی و ریاضی نبود
مسائلی که توی رشته تجربی مطرح میشد مثل زیست یا سایر درسها توی شیمی به درد بخور بود یا نه؟

سلام
توی رشته شیمی با ریاضی و فیزیک زیادی سر و کله می‌زنید و باید پایه خوبی داشته باشید و اگر نداشته باشید کار سختی خواهید داشت.
از هر دوتا رشته می‌تونید شیمی محض / کاربردی بخونید ولی فکر کنم راه رسیدن از رشته ریاضی آسون‌تر باشه! هر چند که برای انتخاب رشته زوده و توی این پایه چیزی از درس‌های آینده نمی‌دونید.
فکر نمی‌کنم با تجربی خوندن تجربه آزمایشگاهی خاصی توی دبیرستان پیدا کنید، نمی‌دونم منظورتون از این قسمت چی بود.
در رابطه با کار های آزمایشگاهی که مطرح کردید باید بگم سال نهم مشاور پایمون یه صحبتی که با من داشت این بود که من بیشتر به بچهای تجربی میخورم تا ریاضی و آزمایشو کارهایی و این چنینی بیشتر با شخصیت من جور در میاد تا ریاضی و ساختو ساز و پیشنهادش این بود که وارد رشته تجربی بشم. خودم دقیق از این بابت مطمین نیستم چون به هر دو رشته علاقه دارم و علاقه زیادی به شیمی خوندن دارم که خب این درس هم بین ریاضی و تجربی معلقه . سر همین الان بین اینکه کدوم رشته میتونه پایه من رو قوی تر کنه تو دانشگاه مرددم.

سلام کسی هست فارغ التحصیل رشته شیمی محض یا کاربردی باشه

سلامم منم شیمی کاربردی زدم البته هنوز دانشگاه شروع نشده

فکر نمیکردم رشتم توی سایت تاپیک داشته باشه :))
بس که هیچکی نبود :))

Back
بالا