• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کتک خوردن از یه بچه

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mahdyan
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

mahdyan

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
farzangan 4
شهر
تهران
رشته دانشگاه
هر چی خدا بخواد
امیدوارم که این تاپیک تکراری نباشه و قفل نشه و همچنین فکر کنم طرفدار زیاد نداشته باشه ولی اگه خاطره ای بنویسید فکر کنم جالب باشه
همیطور که از موضوع معلومه میخواستم اگه تا حالا از بچه ای کتک خوردید بگید.اولیشم خودم میگم:
یه روز که خیلی خسته بودم و داشتم از خواب میمردم با مامانم رفتیم خونه ی خالم.منم رفتم تو اتاق دختر خاله ام(کیانا سه سال و نیمشه)
کیانا داشت کارتون میدید منم برای اینکه شر نشه رفتم یه گوشه ی اتاق دراز بکشم.یه کوشه ای رفتم که یه وقت چشمم به کارتونش نیفته.یه دفعه دیدم بالای سرم وایساده میگه حانیه خانوم اگه جرت(جرعت) داری تو اتاق من بخواب.بعد تا جایی که یادمه یه دست کوچیک اما با قدرت و سرعت خورد تو صورتم منم مات و مبهوت به کیانا نگاه کردم

پاسخ : تا حالا از یه بچه کتک خوردید؟

مثل اينكه خواهر يا برادر كوچكتر نداري حانيه خانم؟اينا كه ميگي براما عادته!
جاي جاي بدن من آثار كتك هاو چنگ هاي خواهر كوچكم هويداست،چند نوبتم مو كاشتم از بس موهامو كشيده!البته نه اينكه كتك خورم ملس باشه نه،اين اشتباهو نكن،(الكس كتك بخوره؟اونم از ي بچه؟به حق چيزاي نديده و نشنيده!)ميگم بچس به رسم پهلووني و معرفت ميگم دست روش بلند كنم هق هقش درميادگناه داره خدارو خوش نمياد!
اينكه ميذارم راحت باشه كتكشو بزنه!!!

من هميشه از پسر خالم كتك ميخورم . :-[ ولي هيچ وقت نميزنمش . ميترسم دردش بگيره . :-ss

من تا حال از بچه کتک نخوردم
ولی....
بچه که بودم خیلیا رو زدم! :-[ :-[

منطورت از بچه چی باشه؟؟؟ :-/
من کلن با افراد زیر 18 سال دعوا نمیکنم و اگر هم دعوا کنم کتکش نمیزنم. B-)
ولی با افراد بالای 18 سالی که دعوا میخوان دعوا میکنم، اونم بدجور. >)
ولی از قدیم گفتن بچه زدن نداره B-)

همین الان داداشم(5سالشه) میخواد بازی کامپیوتری کنه منم که پای نتم...یعنی وقتی بین ما دوتا دعوا بشه قیامت شده ~X(
الان نمیذارم بشینه پای کامپیوتر اونم تمام وسایلامو برداشته پرت میکنه اینور اونور مخصوصا به چیزایی که حساسم مثلا موبایلمو برمیداره...یعنی انگار به وجود اومده تا حرص منو دربیاره اووووووف X-(
شیطونه میگه برم.... :-L X-( ~X(
ولی اگه بزنه خورده :>

یاددادش کوچملوی خودم افتادم،البته پنج سال ازخودم بزرگتره ا.یادمه خیلی میزدمش بعدمیومدنزدیکم گریه میکردم مامانمم طرف منومیگرفت ;))

اتفاقا خواهر کوچیک دارم اونم از نوع وحشی ولی من اونو میزنم و اون فقط گاز و چنگ میگیره و اگه هم بزنه میدونه که بدترشو میخوره ولی کتک کیانا خیلی غیر قابل باور بود

کتک که نه....................
این داداش کوچولوم موقعی که میام نت یه میله یا یه چیز بلند میگیره دستش وسط نت میکنه تو چشمم!!!!!!
از موقعی که دنیا اومده آرامش باهام بابای کرده!!!!!!
مخصوصا پسرا .........
وقتی بزرگم میشن همینجورین .............

Back
بالا