مهشید:مهشید جان چرا شایعه میکنی راجع به من؟ من کِی گفتم هیچی نمیفهمید؟ درستِ تیکه انداختم ولی نگفتم هیچی نمیفهمید که! آستین ِ بالا زده از یک طرف ، عالی! در کل عالی! مرسی خیلی!
ارغوان:از وقتی اینُ کشیدی همه میگن:"سحر تو از پشت عین نقاشیِ ارغوانی!" اینقد معصوم بودم من از پشت؟ خلاصه حرف نداشت! مرسی!
زهرا:قیافهم عالی! اینقد تُخس بود قیافهم مامانی؟ سوییشرتِ خیلی خوبِ! کلاً خیلی خوبِ! دستت درد نکنه مامان جانم! فقط دیگه نبینم سر ِ کلاس نقاشی میکشی آ!
ریحانه:کاش رنگش هم میکردی! در اون حد هم خودمُ هنرمند نمیدونم البته! قدُ قواره رُ خوب اومدی! عالی بود!مرسی عزیزم!
ساحل آبی: موهام اونقدر قهوه ای نیس حالا! به عنوان آدمی که منُ ندیده خلاقانه! مرسی!
مِلی:مِلی جان!احیاناً منُ تو لباسِ راهنمایی نکِشیدی؟ [سئوال جواب داده شده! ] دندوناش! کلاً یه کم شبیه معتادا شدم! دستت درد نکنه عزیزم!
فاطیما:شیفته ی هنرنمایی ت هستم اصن! از خواب تازه بلند شده هه خیلی ام خوب! کاش مینوشتی چی نوشته بودی!خیلی کنجکاو شدم! مرسی! عالی بود!
نسترنّگار:بله! مرا نقاشیِ شما از خود بی خود کرد اصن! اینقد کوچولو َم ینی؟ حسِ زمانی که مامانم منُ میبرد مهد کودک بهم دست داد! مرسی در کل دوقلوآ!
خُب فکر میکنم دوباره وقتش ِ که اینجا رُ راه بندازیم.
فعلاً به مدت دو روز قفل میمونه تا اسم هاتونُ به من بدین و بعد این پست ویرایش شده و بچه های سایت را بکشید دوباره شروع به فعالیت میکنه. :د
با تشکر از همکاری تون.
خُب این پست ویرایش میشه همونجور که گفتم.
توضیحات:برای کشیدن هر نفر 4 روز مهلت دارید.هنوز افراد زیادی درخواست ندادن ؛ واسه همین میتونین همچنان درخواست کنین. :د