• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

آموزش منظم عکاسی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع amparisay
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : آموزش منظم عکاسی

خیلی موافقم ;D ;D
من یمدته میخوام کلاس عکاسی برم ولی هی وقت نمیشه،خیلی خوب میشه اگه اینجا یاد بگیرم
ممنون =D>

چند روز پیش اولین دوربین mirrorless کانون EOS‌ M معرفی شد؛ میشه یه کم درباره مزایا و معایب دوربین‌های mirrorless توضیح بدین؟‌

به نقل از نسترنّگار :
چند روز پیش اولین دوربین mirrorless کانون EOS‌ M معرفی شد؛ میشه یه کم درباره مزایا و معایب دوربین‌های mirrorless توضیح بدین؟‌
آره، اوه خیلی قیافه ضایعی داشت...! اصلا دوستش نداشتم...
دوربین های کامپکت دوربینهایی هستند که لنزشان تعویض نمی شود، و به دلیل نداشتن سیستم آینه و شاتر، کوچکتر هستند. معمولا سایز سنسورشان کوچکتر است، که با این کار لنز به دوربین نزدیکتر است، و فاصله کانونی لنز بسیار کمتر است. در مطلب قبلی کمی توضیح دادیم در این مورد. دوربین SLR هم که هم آینه و شاتر دارد، هم لنزش قابل تعویض است.
این وسط دوربینهای Mirrorless هستند که خاصیت داشتن سنسور بزرگتر و تعویض لنز را از SLR دارند، و نداشتن آینه و شاتر را از Compact.
به همین دلیل نسبت به SLR ها مزایایی نظیر سبک تر بودن و ارزانتر بودن را دارند. اما در عوض نداشتن Viewfinder یا همان چشمی به صورت مستقیم، اتوفوکوس کند تر (معمولا کندتر هستند)،و امکان آسیب دیدن بشتر سنسور از معایب آنها نسبت به DSLR ها هستند. نسبت به کامپکت ها هم سایز بزرگتر سنسور و امکان تعویض لنز از مزایای Mirrorless ها و بزرگتر و گرانتر بودنشان از معایب آنها به شمار می رود.

نمی‌خواین ادامه بدین دیگه؟ :-< اگه خواستید ادامه بدید آموزش خود عکاسی رو که شروع کردید به نظر من یه تاپیک تمرین جدا از تاپیک نقد عکس بزنید که بچه‌ها با توجه به آموزش‌ها عکس بگیرن و بذارن اونجا و شما اشکالاتشون رو بگید.

به نقل از علی ع. :
نمی‌خواین ادامه بدین دیگه؟ :-< اگه خواستید ادامه بدید آموزش خود عکاسی رو که شروع کردید به نظر من یه تاپیک تمرین جدا از تاپیک نقد عکس بزنید که بچه‌ها با توجه به آموزش‌ها عکس بگیرن و بذارن اونجا و شما اشکالاتشون رو بگید.

الان انگیزه لازم رو برای ادامه ندارم. یه کم شور و اشتیاق بچه ها کم شده کلا، و اینکه فعلا به لحاظ اقبال عمومی در فروم بخش عکاسی اینگار شده بچه ناقص الخلقه.

تا اين جا كه استقبال خوب بوده، شما ادامه بدين مطمئن باشين بچه ها ميان! چرا همچين حرفى ميزنين؟!

الان شما انتظار داری تمام اعضای فروم بیان اینجا و استقبال کنن؟ باو جذابترین و فعالترین تاپیکا هم بیشتر از ۲۰تا عضو فعال ندارن٬ من همون اولش هم بهت گفتم منتظر استقبال فوق‌العاده نداشته باش. عکاسی هم چیزی نیست که همه بهش علاقه داشته باشن یا بخوان یادش بگیرن.

ادامه بدین لطفن. من دنبال خواهم کرد.

آقای پرسیایی ، ادامه بدین لطفا.
ما خوانندگان ِساکت هم ممنون میشیم :)

آقای پریسایی عزیز ، کمپین یک میلیون لایک که نمیخوایید برای ادامه کار .خودمون هستیم ، هر چی بذارید میخونیم یاد میگیریم . ممنونتون هم هستیم ، تعدادمون کم هم نیست (تازه دین دار هامون هم دعاتون میکنن :-" ) انگیزه از این بیشتر میخواید؟

Back
بالا