به نقل از mhjh :به نظر سوال آسونی نمی آد . ولی به هر حال من راه حل خودم رو بیان میکنم ، شاید غلط باشه .
اگر تعداد اعضای حزب ها رو a b c بگیریم . بدون اینکه به کلیت مساله لطمه بزنه فرض میکنیم . a<= b<= c
(البته به کلیت مساله لطمه میزنه یه ضربدر 6 کنیم و همه ی جایگشت های ممکن نا مساوی را در نظر بگیریم درست میشه )
اگر a=1 :
b میتونه 141 مقدار داشته باشه.
اگر a=2 :
140 مقدار
اگر a=3 :
140 مقدار
و ....
اگر a=94 یا a= 95 :
95 مقدار
پس جواب آخر میشه :
6*(2*(96+95+...+141 ) + 142 )
به نقل از mhjh :به نظر سوال آسونی نمی آد . ولی به هر حال من راه حل خودم رو بیان میکنم ، شاید غلط باشه .
اگر تعداد اعضای حزب ها رو a b c بگیریم . بدون اینکه به کلیت مساله لطمه بزنه فرض میکنیم . a<= b<= c
(البته به کلیت مساله لطمه میزنه یه ضربدر 6 کنیم و همه ی جایگشت های ممکن نا مساوی را در نظر بگیریم درست میشه )
اگر a=1 :
b میتونه 141 مقدار داشته باشه.
اگر a=2 :
140 مقدار
اگر a=3 :
140 مقدار
و ....
اگر a=94 یا a= 95 :
95 مقدار
پس جواب آخر میشه :
6*(2*(96+95+...+141 ) + 142 )
الآن ی سوال سطح سوالش چطوریه؟من هرچی فکر کردم نتونستم چرا؟به نقل از mhjh :100 توپ آبی و 100 توپ قرمز داریم که در یک ردیف با ترتیب دلخواه قرار گرفته اند .
ثابت کنید 100 توپ متوالی وجود دارد که 50 تای آن ها آبی و 50 تای آن ها قرمز است .
به نقل از mhjh :100 توپ آبی و 100 توپ قرمز داریم که در یک ردیف با ترتیب دلخواه قرار گرفته اند .
ثابت کنید 100 توپ متوالی وجود دارد که 50 تای آن ها آبی و 50 تای آن ها قرمز است .
من تو این سوال تسلیممبه نقل از mhjh :این سوال المپیاد اسپانیا سال 2003 هست که البته برای حلش باید فکر کنم قضیه ی مقدار میانی رو دونست .
گرچه شما طوری نوشتی که اگه یه نفر راه حلو ندونه ، نمی فهمهبه نقل از ๖ۣۜStefan :100 تا اول رو در نظر بگیر هی بازتو شیفت کن راست ...
اولش a آبی داری b تا قرمز ... فرض کن a>b ...
تو هر مرحله یا از a یکی کم میشه یا زیاد یا تغییری نمی کنه ... اگه تو همه ی مراحل a>b بمونه که مخالف فرض مساوی بودن تعداد توپ هاست
پس یه جا کمتر شده .. و چون مبنای تغییرش 1 اِه حتما یه a = b شده ...
به نقل از ๖ۣۜStefan :100 تا اول رو در نظر بگیر هی بازتو شیفت کن راست ...
اولش a آبی داری b تا قرمز ... فرض کن a>b ...
تو هر مرحله یا از a یکی کم میشه یا زیاد یا تغییری نمی کنه ... اگه تو همه ی مراحل a>b بمونه که مخالف فرض مساوی بودن تعداد توپ هاست
پس یه جا کمتر شده .. و چون مبنای تغییرش 1 اِه حتما یه a = b شده ...