F(3n-1)=3+3*F(n-1)
توی 5 و 8به نقل از Damon :اینی که گفتم کجاش استثنا داره ؟
مر30 ازین که به حرفم گوش کردی.به نقل از Damon :نمی دونم والا ! یادمه یه همچین جوابی به معلم گفتیم و قبول کرد ! :-؟ ولی کلا جواب از O(n) s هست و واضحه که از این بهتر نمیشه ! :-"
فرض کنیم s و t اون دوتا عدد فردن.به نقل از m.m.r :خب چون سر این سوال خیلی موندیم بدون جواب ولش میکنیم(مگر این که کسی که طرحش کرده بیاد و جواب بده)
سوال جدید:ثابت کنید که هیچ موقه جمع دو تا عدد که هم فرد هستند و هم مربع کامل نمیشه که مربع کامل بشه
درسته حالا شما باید سوال بزاریدبه نقل از alie.a :فرض کنیم s و t اون دوتا عدد فردن.
s برابره با 2k+1 به توان 2 و
t برابره با 2a+1 به توان 2
می خوایم ثابت کنیم s+t مربع کامل نیست.
s + t = 4(k ^ 2) + 4k + 1 + (a ^ 2) + 4a + 1
از 2 فاکتور میگیریم پس
s + t = 2 * (2(k^2) + 2k + 2(a ^ 2) + 2a + 1)
که عدد تو پرانتز فرده پس فقط یه عامل 2 توی این عبارت هست و s+t نمی تونه مربع کامل باشه.
اصلا ترکیبیات (که به شکل فجیعی تو این سوال حس میشه) تو حلقمبه نقل از m.m.r :سوال جدید:ثابت کنید که هیچ موقه جمع دو تا عدد که هم فرد هستند و هم مربع کامل نمیشه که مربع کامل بشه
من این رو به عنوان ی سوال ترکیبیات دادم ب من چ ک ایشون از جبر و نظریه حلش کردن این سوال یکی از سوال های کتاب جلوه هایی از ترکیبیات فصل سوم هست نوشته ی ویکتور برایانتبه نقل از amoo.majid :اصلا ترکیبیات (که به شکل فجیعی تو این سوال حس میشه) تو حلقم
پ.ن:
میخواید مثلا از توابع حسابی و قضیه ی اویلر هم سوال بدیم که بقیه ترکیبیات رو تا عمق وجودشون درک کنن (
فصل سوم یعنی قضیه ی هال ؟؟؟؟؟؟به نقل از m.m.r :من این رو به عنوان ی سوال ترکیبیات دادم ب من چ ک ایشون از جبر و نظریه حلش کردن این سوال یکی از سوال های کتاب جلوه هایی از ترکیبیات فصل سوم هست نوشته ی ویکتور برایانت
'به نقل از mhjh :فصل سوم یعنی قضیه ی هال ؟؟؟؟؟؟
خو الان سه قسمتشو من حل کردم الان بگم اینجا یا نه؟به نقل از Damon :انصافا سوالا جالب نیستن !
اینو اول حل کنید :
یه گراف ساده داریم ، n راسی ! حداکثر چند تا یال میتونیم رسم کنیم به طوری که هیچ دو دوری تو گراف نداشته باشیم که دقیقا تو یه یال مشترک باشن !
بعد ثابت کنید که بیشینست !
بعد اینجا کدش رو بزنید !
هر طور خودت راحت تری !به نقل از sara.speed :خو الان سه قسمتشو من حل کردم الان بگم اینجا یا نه؟
نه نگو بزار ی ذره فکر کنم سوالش خوبه [-( [-(به نقل از sara.speed :خو الان سه قسمتشو من حل کردم الان بگم اینجا یا نه؟