Anita H
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- حلّی ۲
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1396
- مدال المپیاد
- کامپیوتری بودم
- دانشگاه
- شریف
- رشته دانشگاه
- کامپیوتر
آآآآ ببخشیدبه نقل از amoo.majid :
ممنون که دارید روی سوال فکر میکنید اما تقریبا همه ی اینا رو بچه ها گفتن(آخر سر هم به به سری حالت استثنا رسیدیم و حل این سوال رو به وقتی که یه نفر یه چیز تازه به ذهنش برسه موکول کردیم) و الآن باید روی سوال زیر فکر کنیم.به نقل از kavian77 :آآآآ ببخشید
بعد از کلی کلنجار با مسئله به این جواب رسیدم.
یکم سخته ولی حوصله کنید بخونیدش .
ببینید با فرض اینکه تعداد کمترین مربع های مورد نیاز برای افراز یک پله ی n*n برابر است با ، یک بعلاوه ی ، x جلو میریم . (1+x)
x کدام عدد است ؟
اگر n زوج بود ، x برابر است با دو بربر تعداد مربع های مورد نیاز برای افراز یک (n/2)*(n/2)ی .
اگر n فرد بود ، x برابر است با دو برابر تعداد مربع های مورد نیاز برای افراز یک (n-1)/2))*(n-1)/2))
فک می کنم استقرائ زدم اگه درست فک می کنم پس باید جمله ی "برای افراز یک پله ی 1*1 ، به یک مربع نیاز داریم " ، را پایه ی استقرائ قرار دهیم .
در نتیجه داریم :
برای 1*1 -------> 1
برای 2*2 -------> 3
برای 3*3 -------> 3
برای 4*4 -------> 7
برای 5*5 -------> 7
برای 6*6 -------> 7
برای 7*7 -------> 7
برای 8*8 -------> 15
برای 9*9 -------> 15
برای 10*10 -------> 15
.
.
.
موفق باشید
یه گراف جهت دار داریم که حداقل درجه راس های اون n / 2 ه. ثابت کنید این گراف یه مسیر به طول ۳ داره .
دوستان به هیچ وجه علاقه ای به فرستادن اسپم ندارم . ولی بهتر بود با جوابی که 2 ساعت روش فکر شده بهتر از اینها برخورد بشه نه حداقل با شخص من .به نقل از amoo.majid :ممنون که دارید روی سوال فکر میکنید اما تقریبا همه ی اینا رو بچه ها گفتن(آخر سر هم به به سری حالت استثنا رسیدیم و حل این سوال رو به وقتی که یه نفر یه چیز تازه به ذهنش برسه موکول کردیم) و الآن باید روی سوال زیر فکر کنیم.
این فرمول صریحشه ، من بازگشتی حل کردمبه نقل از daneshvar.a :میدونم که جواب درستش اینه ولی نمی دونم چحوری بدست می آد:
[size=12pt]!(n/2)!*(n-n/2)
[/size]
استدلال شما هم باز یک کم فکر می کنم روش...
فرض کنید بخواهیم k شیء از اشیای متمایز برداریم؛ بدین ترتیب، باید n-k شیء از اشیای یکسان برداریم و برای چنین انتخابی (C(2n+1, k حالت داریم. (چون باید k شیء از 2n+1 شیء متمایز انتخاب کنیم و از طرفی با توجه به این که n شی یکسان هستند، برای انتخاب n-k شء دیگر، 1 حالت داریم)به نقل از ـفــاتـــــ :3n+1 شی داریم که n تا یکسان و بقیه متفاوتند.نشان دهید تعداد راه های انتخاب n شی از آنها برابر 22n است.
قبول داری دوتا اسب فقط میتونن به صورت L هم دیگه رو تهدید کنن؟حالا شکل L چیه؟ببین تو هر مستطیل دو در سه انتخاب کنی دقیقا 4 تا حالت داره برا تهدید اینم که درکش اسونه؟به نقل از TheBest444 :یه سوال آسون شمارشی(لطفا توضیح هم بدین) :
به چند طریق میتوان یک مهره اسب سفید و یک مهره اسب سیاه را در یک جدول 8x8 (هشت در هشت) قرار داد به طوری که یکدیگر را تهدید کنند؟
حداقل وقتی سوال رو از آزمون گراف امسال می گی سوالو درست بگوبه نقل از ๖ۣۜTango :توران (طوران) ... نمیدونم کدومش درسته
کایت : گراف 4 راسی بدون کامل یه یال کم !
ثابت کنید تعداد یال های یک گراف بدون کایت بین 9n^2 و 12n^2 است ...
قبل از همه چیز تعریف میکنیم Fn یعنی تعداد راه های پرانتزگذاری یک عبارت که شامل n متغیر هست. واضحه که F1=1 و F2=1 و F3=2به نقل از ـفاتــــ :به چند طریق میتوان n عامل را در یک ضرب غیرشرکت پذیر پرانتز گذاری کرد؟
یه جورایی نصفش غلط بود ... درستش کردم ...به نقل از مهسا.ق :حداقل وقتی سوال رو از آزمون گراف امسال می گی سوالو درست بگو
چیزی که از سوال جا افتاده اینه که گراف 6n راسی هست!
باسه حل این سوال بروت فورس(کلمه ی بهتری به ذهنم نرسید) زدم، اگه راه بهتری هست بگیدبه نقل از TheBest444 :مینا 3 دختر دارد و هر دخترش 2 دختر دارند و هر یک از آن ها 1 دختر دارند. به چند طریق میتوان تعدادی از بین این 16 نفر انتخاب کرد به طوری که در مجموعه ی بدست آمده هیچ زنی به همراه دختر خود حضور نداشته باشد؟