zahra.kh
کاربر فوقفعال
- نام مرکز سمپاد
- دبيرستان فرزانگان 1
- شهر
- همدان
پاسخ : استقرا
سوال تو پست قبلیت هس :)
سوال تو پست قبلیت هس :)
به نقل از Dark Eagle :این بحثا قدیمی شده....
بیاین سوالای ناوردا یا پایان پذیری یا حتی نظریه ی بازی هارو حل کنیم ...... B-)
هر سال تو مرحله 2 کم کم 2 تا سوال از این مباحث می دن (از 8 تا سوال).....
.
.هیشکی هم بهشون توجه نمی کنه......
.
B-)
نه دیگه کاره سخت نگو......به نقل از Ellie :خوب الان اگه شما سوال خوبی دارید بزارید
خب این که گفتی یعنی چه ؟؟؟...... :-[به نقل از Ellie :پایه ی استقرا برقراره
فرض
مطمئنی سوال همینه؟به نقل از A-_liR3z_-A :فرض کنید mوn اعدادی طبیعی هستند و نیز توانسته ایم یک مستطیل داده شده را توسط مستطیل های افقی 1*mو مستطیل های عمودی 1*n به طور کامل بپوشانیم. ثابت کنید تنها با هر یک از این دو نوع مستطیل نیز می توان این کار را انجام داد.
من گفتم سواله ناوردا و نظریه بازی ها بدید بعد میاین استقرا میدین...........به نقل از A-_liR3z_-A :فرض کنید mوn اعدادی طبیعی هستند و نیز توانسته ایم یک مستطیل داده شده را توسط مستطیل های افقی 1*mو مستطیل های عمودی 1*n به طور کامل بپوشانیم. ثابت کنید تنها با هر یک از این دو نوع مستطیل نیز می توان این کار را انجام داد.
چک شدبه نقل از Dark Eagle :من گفتم سواله ناوردا و نظریه بازی ها بدید بعد میاین استقرا میدین...........
تازه این سوالم غلطه .........
سریع ویرایش کن.....
قسمت ب با قسمت الف در تناقضه ......به نقل از A-_liR3z_-A :بازی:
nنفر با شماره های 1 تاn دور میزی نشسته اند و هر کدام k مهره در دست دارند.بازی از نفر اول شروع می شود به این صورت که نفر اول به نفر بعدی یک مهره می دهد و از این جا به بعد هر کس یک مهره از نفر قبل گرفته بود دو مهره و هر کس دو مهره گرفته بود یک مهره به نفر بعدی می دهد.منظور از نفر بعدی نزدیک ترین فرد در جهت عقربه های ساعت است.در ضمن به محض آن که فردی تمام مهره هایش را از دست بدهد از دور میز کنار میرود.
برای مثال اگر 1= k باشد در ابتدای بازی نفر اول و دوم از دور خارج می شوند.
الف)ثابت کنید اگرnتوانی از2 باشد بازی پایان می پذیرد.
ب)ثابت کنید اگر k=1باشد،بازی تنها در صورتی پایان می پزیرد n-1 یا n-2توانی از 2 باشد.
رضا یه باره دیگه سوالو بخون ....به نقل از Connor :ســــوال درسته
الف)
وقتی n توانی از دو باشه واضحه که میشه آدما رو به دو دسته تقسیم کرد به طوری که یک دسته همیشه تعداد مهره هاشون یکی کم میشه و یک دست یکی زیاد ( یکی در میان )
واضحه که بعد از مدتی گروهی که کم میشه به صفر میرسه و از میز کنار می ره
پس دو به توان n-1 نفر دیگه موندن با یه تعداد مهره برابر ؛ حالا استقرا می زنیم ، طبق فرض استقرا دو به توان n-1 نفر پس از مدتی تموم میشه پس دو به توان n نفر هم تموم میشه ( خلاصه گفتم دیگه )
به نقل از A-_liR3z_-A :الف)ثابت کنید اگرnتوانی از2 باشد بازی پایان می پذیرد.
ب)ثابت کنید اگر k=1باشد،بازی تنها در صورتی پایان می پزیرد n-1 یا n-2توانی از 2 باشد.
اولا این سواله مرحله 2 دوره 9 ..........به نقل از Connor :کلا اعتقادی به مرحله دو ندارید ؟
برید صفحه 200 الفبا رو بخونید جوابش هم هست
این مساله حالت k=1 با بقیه حالت هاش فرق داره
تازه اگه مثال هم بزنید برا خودتون میبینید حکم ها درست هستند.
به نظرم بهتره قسمت الف رو k>1 در نظر بگیرید