ارنواز کاربر فوقحرفهای ارسالها 897 امتیاز 2,923 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 / فرهنگ شهر مشهد دانشگاه تهران رشته دانشگاه باستان شناسی 2012/3/6 #171 پاسخ : سمپاد و غرور خیلی ، حالا بحث کلاسش به کنار محیط سمپاد یه محیطیه که هیچ مدرسه ی دیگه ای اینجوری نیست، از همه لحاظ میگم
پاسخ : سمپاد و غرور خیلی ، حالا بحث کلاسش به کنار محیط سمپاد یه محیطیه که هیچ مدرسه ی دیگه ای اینجوری نیست، از همه لحاظ میگم
ali000 کاربر نیمهفعال ارسالها 6 امتیاز 3 نام مرکز سمپاد شهیدبهشتی شهر لار 2012/3/6 #172 پاسخ : سمپاد و غرور به نقل از ارنواز : خیلی ، حالا بحث کلاسش به کنار محیط سمپاد یه محیطیه که هیچ مدرسه ی دیگه ای اینجوری نیست، از همه لحاظ میگم کلیک کنید تا باز شود... اره واقعا
پاسخ : سمپاد و غرور به نقل از ارنواز : خیلی ، حالا بحث کلاسش به کنار محیط سمپاد یه محیطیه که هیچ مدرسه ی دیگه ای اینجوری نیست، از همه لحاظ میگم کلیک کنید تا باز شود... اره واقعا
sahra کاربر فعال ارسالها 71 امتیاز 21 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 تهران شهر تهران 2012/3/7 #173 پاسخ : سمپاد و غرور يه زماني خيلي! ولي چند وقته كه دو دلم! وقتي ميبينم تو كلاس زبانم از 16 نفر 4 نفر ميگن ما سمپاديم از خودم ميپرسم بودن سمپاد براي چيه ؟اگه فقط يه آرمه رو پيشونيه خيليا كه نميدونن سمپاد چجوري نوشته ميشه ترجيح ميدم اين نشون رو نداشته باشم
پاسخ : سمپاد و غرور يه زماني خيلي! ولي چند وقته كه دو دلم! وقتي ميبينم تو كلاس زبانم از 16 نفر 4 نفر ميگن ما سمپاديم از خودم ميپرسم بودن سمپاد براي چيه ؟اگه فقط يه آرمه رو پيشونيه خيليا كه نميدونن سمپاد چجوري نوشته ميشه ترجيح ميدم اين نشون رو نداشته باشم
amir abbasi کاربر فوقحرفهای ارسالها 894 امتیاز 4,127 نام مرکز سمپاد دبیرستانِـــ CNIHS یا همون CIHS سابق شهر مـــشـ CO سال فارغ التحصیلی 1393 دانشگاه UWO 2012/3/7 #174 پاسخ : سمپاد و غرور به سمپادی بودن اصن افتخار نمیکنم آخه الان مدارس دیگه دارن بهتر از سمپاد کار میکنن
پاسخ : سمپاد و غرور به سمپادی بودن اصن افتخار نمیکنم آخه الان مدارس دیگه دارن بهتر از سمپاد کار میکنن
Intelligenz کاربر حرفهای ارسالها 466 امتیاز 3,147 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان3 شهر مشهد 2012/3/15 #175 پاسخ : سمپاد و غرور واقعا خیلی حال می کنم جدا از بقیه چیزا خوبه
nasim fakhr mohammadi کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 406 امتیاز 3,218 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بجنورد سال فارغ التحصیلی 1397 دانشگاه آيت الله آملى رشته دانشگاه داروسازى 2012/3/18 #176 پاسخ : سمپاد و غرور سمپادی بودن که علیه ولی نباید زیاد به بقیه نشون بدی که خیلی باهاش کیف میکنی
8098 کاربر نیمهحرفهای ارسالها 186 امتیاز 786 نام مرکز سمپاد فرزانگان1 شهر کرمان 2012/3/18 #177 پاسخ : سمپاد و غرور من خیلی خوشحالم که سمپادیم دوستایی که دارم هیچ جای دیگه نمی تونستم پیدا کنم ماها هم دوستیم هم رقیب
پاسخ : سمپاد و غرور من خیلی خوشحالم که سمپادیم دوستایی که دارم هیچ جای دیگه نمی تونستم پیدا کنم ماها هم دوستیم هم رقیب
sana Golaby کاربر حرفهای ارسالها 449 امتیاز 1,810 نام مرکز سمپاد فرزانگان1 2012/3/19 #178 پاسخ : سمپاد و غرور من خیلی خیلی با سمپادی بودنم حال می کنم چون: بهترین دوستان رو دارم بهترین معلم ها رو دارم و بهترین امکانات آموزشی سطح شهر خودمون رو دارم
پاسخ : سمپاد و غرور من خیلی خیلی با سمپادی بودنم حال می کنم چون: بهترین دوستان رو دارم بهترین معلم ها رو دارم و بهترین امکانات آموزشی سطح شهر خودمون رو دارم
kasra.m.g کاربر فوقفعال ارسالها 75 امتیاز 222 نام مرکز سمپاد shahid beheshti شهر sanandaj مدال المپیاد المپیاد ریاضی رفتیم فینال اما چون یه صهیونیصم رقیبم بود نرفتم روی صندلی دانشگاه حداقل تهران رشته دانشگاه 100% مکانیک 2012/3/19 #179 پاسخ : سمپاد و غرور منم هم 1خیلی حال می کنم هم 2خیلی حال نمی کنم 1:میگن ایول بابا این بچه درس خونه _اینده سازه ملته 2:خیلی توقعشون از ما زیاده_مگه ما ادم نیستیم؟ X-(
پاسخ : سمپاد و غرور منم هم 1خیلی حال می کنم هم 2خیلی حال نمی کنم 1:میگن ایول بابا این بچه درس خونه _اینده سازه ملته 2:خیلی توقعشون از ما زیاده_مگه ما ادم نیستیم؟ X-(
MAAOMT کاربر فعال ارسالها 33 امتیاز 27 نام مرکز سمپاد شهید بابایی شهر قزوین 2012/3/19 #180 پاسخ : سمپاد و غرور مگه سمپادی بودن امتیازه؟