ArmKarimi
کاربر فوقحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی 1
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1406
و ایران کنونی چند سال از دنیای مدرن عقب تره؟دنیای مدرن با دنیای ۱۵۰ سال پیش فرق داره.
چرا ندارم؟ فقط گفتم که شما ها میدونید که فدرال چرا خوب هستش و من فقط اومدم بدی هاش رو گفتم. وگرنه بر کس پوشیده نیست که فدرالیسم هم خوبی های خودش رو داره.ببین تو اصلا درکیاز این نداری که چرا باید سیستم فدرال وجود داشته باشه.
من که نگفتم فدرال بده. گفتم با وضعیت کنونی کشور، الان فدرال شدن ریسک بزرگیه.من و میلیونها انسان ادعا میکنیم که این سیستم متمرکز اداره کشور در صد سال گذشته درست نبوده و تبعیضهای اقتصادی، فرهنگی و... را بوجود آورده.
الان قبول داری که این حس بد افراد نسبت به همدیگه هستش؟ خیلی از نژاد ها دیدگاه بدی نسبت به همدیگه دارن.این توزیع نامتوازنه حس هموطن بودن کمتر میشه!
دو تا چیز مهم هستن که باید به نظرم تقویت بشه تو کشور بعد سیستم فدرال تشکیل بشه:مثلا چی باید داشته باشه که الان نداره؟
1- انتخاب مسئول: افراد درست برای مدیریت یک ایالت انتخاب بشن. اینجوری نباشه که هر کسی پارتی داشته باشه یا بیاد وعده های الکی بده بشه.
2- نظارت درست: این یکی مهم تره. نظارت مداوم و درست که مراقب باشن کسی به مردم ظلم نکنه. هیچ فساد یا اختلاسی صورت نگیره و اگر این شکلی شد، عوض بشه.
آهان پس یعنی منظورت اینه که تو این منطقه جغرافیایی چه چیزی خوبه؟ خب این که بستگی داره به این که هر شخص چه دیدگاه سیاسی ای داره.من منظورم این نیست که به فدرالیسم در جا برسیم
در آخر هم این رو اضافه کنم که من با فدرالیسم مشکلی ندارم. مشکلم اینه که با وضعیت کنونی ای که در کشور هست و این حجم از مسئولان بی کفایت که دیده میشه، فدرال کردن زیاد خوب نیست. بهتره که مسئولان کنونی رو درست کنیم و اصلاح کنیم.