- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- قیدار
- سال فارغ التحصیلی
- 1399
- دانشگاه
- علوم پزشکی تهران
- رشته دانشگاه
- پزشکی
هر کس حق داره درخواست بیجا کنه!منم میگم درخواست بی جاییه..همین
هر کس حق داره درخواست بیجا کنه!منم میگم درخواست بی جاییه..همین

حکموت مرکزی هم حق داره درخواست بیجا رو سرکوب کنههر کس حق داره درخواست بیجا کنه!
نه خیر حکومت حق هیچگونه سرکوبی رو نداره.مگه اینکه به ضرر مردم باشه(که شما نمیتونید تعیین کنید جدایی طلبی به ضرر مردمه یا نه)حکموت مرکزی هم حق داره درخواست بیجا رو سرکوب کنه
مغلطه نکنید.جدایی طلبی با فدرالیسم فرق داره.من با جدایی طلبی موافق نیستم.ولی با حق درخواست جدایی طلبی موافقم.شما تجزیه طلبی کنید، زنجان رو جدا کنید شاید بلکه وضعتون بهتر شه چون مثل اینکه حکومت ایران به شما خدمتی نکرده تا الان!!

عه شما که الان گفتید هر کس حق جدایی طلبی دارهمغلطه نکنید.جدایی طلبی با فدرالیسم فرق داره.من با جدایی طلبی موافق نیستم.ولی با حق درخواست جدایی طلبی موافقم.

اوخی شما یکم اون تندیس حقوق بشر رو بیار پایین دستات درد گرفت...چطور مردم حق دارن...حکومت مرکزی این حقو نداره؟ حکومت مرکزی باید بشینه نگاه کنه؟ بعدشم شما گفتی جدایی طلبی تبریز..الان تبریز مگه فقط برای اذریاست....نخیر تبریز برای کل ملته ایرانه مگه ارث پدریشونه که یک قوم فقط راجع به یک تیکه خاک تصمیم بگیره..تبریز بخواد جدا شه هشتاد میلیون ایرانی اونجا حاضر میشن که نذارننه خیر حکومت حق هیچگونه سرکوبی رو نداره.مگه اینکه به ضرر مردم باشه(که شما نمیتونید تعیین کنید جدایی طلبی به ضرر مردمه یا نه)

مغلطه نکنید.جدایی طلبی با فدرالیسم فرق داره.من با جدایی طلبی موافق نیستم.ولی با حق درخواست جدایی طلبی موافقم.

فدرالیسم با جدایی طلبی فرق داره ولی میتونه به جدایی طلبی دامن بزنهمغلطه نکنید.جدایی طلبی با فدرالیسم فرق داره.من با جدایی طلبی موافق نیستم.ولی با حق درخواست جدایی طلبی موافقم.
هیچ کس حق هیچ سرکوبی رو نداره.بله باید بشینه نگاه کنه.اوخی شما یکم اون تندیس حقوق بشر رو بیار پایین دستات درد گرفت...چطور مردم حق دارن...حکومت مرکزی این حقو نداره؟ حکومت مرکزی باید بشینه نگاه کنه؟ بعدشم شما گفتی جدایی طلبی تبریز..الان تبریز مگه فقط برای اذریاست....نخیر تبریز برای کل ملته ایرانه مگه ارث پدریشونه که یک قوم فقط راجع به یک تیکه خاک تصمیم بگیره..تبریز بخواد جدا شه هشتاد میلیون ایرانی اونجا حاضر میشن که نذارن
بلهشما فکر کنید حق خودتون میدونید از مادرتون یک سیب درخواست کنید، آیا میتونید با خوردن سیب مخالف باشید؟![]()
بله.یه کم رو حرفم فکر کنید:فدرالیسم با جدایی طلبی فرق داره ولی میتونه به جدایی طلبی دامن بزنه