• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

علاقه ی دختران به فوتبال

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nbalinparast
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : علاقه ی دختران به فوتبال

منم واقعا متاسفم که امکانات ورزشی کشور مساوی تقسیم نمیشه... :(
اگه برابر باشه اونوخ حس رقابت بین دخترا و پسرا باعث پیشرفت هر دوشون میشه...
مثلا اگه تیم بانوان قهرمان آسیا شه... <:-P<:-Pتیم مردانم انگیزه پیدا میکنه برای قهرمانی... <:-P <:-P

کسب مقام نقره اسیا فوتسال بانوان <:-P پس ببینید اگه امکانات باشه دخترا استعدادشون کمتر از پسرا نیست و همچنین علاقشون حتی :-"

به نقل از پویا م :
دقیقا به خاطر اینه که دخترا تو این دوره و زمونه می‌خوان ادای پسر بودن رو در بیارن. نمی‌دونم چرا. شاید می‌خوان بگن ما قدرت داریم. ضعیف نیست.
ببخشيد ولي با اين حرف كاملا مخالفم بنظر من الآن شما پسرا هستيد كه ابرو بر ميداريد و ارايش ميكنيد و اداي ما دخترا رو درمياريد علاقه ما به فوتبال بخاطر اينه كه ما هم تو جامعه به هيجان نياز داريم و فقط نبايد به كارايي كه شما اقايون واسمون مشخص كرديد عمل كنيم و ازادي فكري و رفتاري حق هر فرده B-)

فوتبالم یه ورزشه دیگه دخترونه پسرونه نداره که...اما بعضی از دخترا بیشتر به بازیکن های فوتبال علاقه دارن تا خود فوتبال ;D

به نظر من ربطی ب جنسیت نداره چرا در خیلی از زمینه ها سعی میشه انسان ها از هم جدا بشن(از هر نظر)اصلا من نوعی کی باشم ک بگم دخترا نباید فوتبال بازی کنن یا دنبالش کنن یا گاهی اوقات همین بحث در مورد آشپزی آقایون پیش میاد.اینا همش بخاطر اینه که پیش از این (مثلا) بیشتر آقایون فوتبالی بودن و یا بدنبال همون مثالی که گفتم آشپزی بیشتر به عهده خانوما بوده.حالا اشکالی نداره که جای زن و مرد باهم عوض بشه و یا این کار ها یا تفریح ها و یا هرچیز دیگه ای که شکلی (شبه) انحصاری ب خودش گرفته بین اونها share بشه.

به نظر من علاقه به فوتبال یا هر ورزشی کاملا به فرد و محیطی که توی اون بوده بستگی داره . حالا دختر یا پسر بودنش واقعا هیچ دلیل منطقی برای بوجود اومدن یا نیومدن علاقه نیست .
فقط مسئله ای که هست اینه که بعضی آقایون علاقه ی خاصی دارن به زور گفتن و اختصاصی کردن بعضی چیزا نظیر فوتبال برای خودشون . با توجه به این فرهنگ و تلقین شاید تمایل تعدادی از دخترا به وارد فوتبال شدن چه از نظر تماشا و چه بازی کردن کم شده . از نظر استعداد به نظر من هیچ تفاوتی وجود نداره و تنها مسئله تلقینه . البته خوب بعضی جاها محدودیت هم هست مثل اینجا که واقعا بازی کردن و تماشا(توی استادیوم) رو سخت می کنه .

هيچي مشكلي نداره كه دختري بهفوتبال علاقه داشته باشه اقايون هميشه ميخان خانم هارو محروم كنن حالاتو هرچيزي كه بشه

منم خیلی فوتبال دوست دارم تا حدی که بعضی‌ها فکر می‌کنن من پسرم... :-"
ولی خب منظورم بیشتر تماشای فوتباله تا بازی کردنش ;D
البته 6،7 ساله که بودم با پسرا فوتبال بازی می‌کردم ;D

امروز دنبال دادشم رفته بودم تا از مدرسه بيارمش يه اقاهه اي داشت اسم ميگرفت..ميخواست واسه باشگاه آبي پوشان پارس بازيكن به جمعه..
-دادشتون متولد 74-84 است؟
=نه..اما يه 77 اي ميشناسم فوتبالش عاليه ..
-شمارش =========...اسمشم نگار خليليه..
=جاااان؟؟؟ :o :o :o :o :o
-خودم
کد:
مم بابا[pre]
[/pre] :)) :)) :))
و اين گونه بود كه كشف استعداد شديم..
=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
ولي كلا فوتبال رو هم دوست دارم..هم بازي ميكنم.

به نظر من ک توی دنیا هیچ چیزی وجود نداره ک تنها به یه جنسیت تعلق داشته باشه!!!
من خودم تا سال گذشته عضو تیم فوتبال نوجوانان استانمون بودم و میدیم بازیکنایی ک بازیشون از صد تا پسر بهتر بود!!!
این اصلا حرف درستی نیس ک پسرا فوتبال رو متعلق به خودشون میدونن!!!
اتفاقا از هر 5 تا دختر 3 تاشون فوتبالین!!!

Back
بالا