فارغ التحصیل های پا در هوا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sampad20
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : فارغ التحصیل های پا در هوا

حالا چرا ناراحت میشین همه؟ اگه به علامت :P توجه کنید، منظور شخص من شوخی بود... :| =((

ب هر حال جو دانشگاه که در مقایسه با جو دبیرستان هیچه! من که خودم حتی سال پیش دانشگاهی که میخواست شروع شه با همه ی فکرای منفی بازم اول مهرش رو دوس داشتم ولی نسبت ب دانشگاه رفتن هیچ حسی چ حس مثبت چ منفی :-? ندارم

شاید مال اینه که بعد از سال ها ی تابستون بی دغدغه رو پشت سر گذاشتم مخصوصا این 20 روز اخیر 8-^

در جواب مليكا من شنيدم اميركبير از همه زودتر شروع ميشه و شريف و تهران اينام واسه ورودى جديدا يه برنامه ى آشنايى دارن! همين!! :) البته تو همين تاپيك فكر كنم راجع بش گفته شده بود!

ورودی های جدید دیرتر شروع نمیکنن؟ معمولا" دیرتره :-?

به نقل از MellicA :
ورودی های جدید دیرتر شروع نمیکنن؟ معمولا" دیرتره :-?

منم همینو شنیدم که ورودی های جدید دیرتره

آخه یه بازه زمانی هم باید واسه ثبت نام و این چیزا باشه خب اگه مثل پارسال 20 ام بخواد نتایج بیاد که نمیشه اونطوری مگه اینکه تا آخر همین هفته بیاد

کلاسای دانشگاه امیرکبیر از 18م شروع میشه، ورودی های جدید هم هفته بعدش شروع میکنن. برنامه ی آشنایی ورودیای جدید هم در حد یه جلسه سخنرانی نیم ساعتیه(منظورم اینه که از اردو خبری نیست)

اى بابا! پس اون يه هفته اى كه ميگفتن ميپره چى شد؟! 8-}

من شنیدم نتایج قراره 10 ام بیاد. منبع غیر معتبر

10 ُم خیلی زوده دیگه
نه تو رو خدا ;D
هر چی زودتر بیاد ، زودتر باس بریم سر کلاس
همون 20 ُم خوبه :-"

به نقل از S@ene :
کلاسای دانشگاه امیرکبیر از 18م شروع میشه، ورودی های جدید هم هفته بعدش شروع میکنن. برنامه ی آشنایی ورودیای جدید هم در حد یه جلسه سخنرانی نیم ساعتیه(منظورم اینه که از اردو خبری نیست)
عی بابا! این که نشد :( منم اردو میخوام! (احتمال 50% امیرکبیر قبول میشم!)

منم هیچ حسی راجع به دانشگاه و جَوش و اینا ندارم,ولی به خاطر جدید بودنش کلی ذوق دارم! 8-^ خدا کنه تو ذوقم نخوره! :-" ;D

راستی شهید بهشتی رو میدونین کی شروع میشه?! :-?

حس ثبت نام دانشگاه که اصلا نیست
اولش هم که دانشکده هارو بلد نیستیم
همشونم که شبیهه هم هستن
شریف هم که کوچولو
خابگاه هم که زود می بنده
درس ها هم که سخته از اول
شهشهانی هم که سختگیر
وای...

به نقل از S@ene :
:-< :-< :-< :-< مگه ما آدم نیستیم :-<

به نقل از star-crossed :
:-< :-< :-< :-< مگه ما آدم نیستیم :-<
برنامه امیرکبیر همینجوریه!
تازه اگه مثل پارسال باشه که حتی دخترها و پسرهاشو جدامیکنه!صبح پسرا بعد از ظهر دخترا یا بالعکس!یعنی واسه یه سخنرانی هم تفکیک میکنه!!

به نقل از مهســـــــــــــا :
برنامه امیرکبیر همینجوریه!
تازه اگه مثل پارسال باشه که حتی دخترها و پسرهاشو جدامیکنه!صبح پسرا بعد از ظهر دخترا یا بالعکس!یعنی واسه یه سخنرانی هم تفکیک میکنه!!
کلاساش که تفکیک نیست؟ ها؟ :-s :-ss

به نقل از MellicA :
کلاساش که تفکیک نیست؟ ها؟ :-s :-ss
چرا.درسای پایه کاملا تفکیکه.امیرکبیر کلا جوش تفکیکه!! بعد امسال میگفتن که طوج و فرد کردن برای درسای پایه!اینو چند تا از بچه های خودشون نوشته بودن.حالا دقیق نمیدونم یعنی چی.اینجور که از حرفاشون فهمیدم روزهای زوج پسرا روزهای فرد دخترا...درسهای کارگاهی هم همینطور.
کلاسای دانشکده ای ولی مختلطن چون نمیشه جدا کرد...دخترهای مهندسی کمن...

چرا.درسای پایه کاملا تفکیکه.امیرکبیر کلا جوش تفکیکه!! بعد امسال میگفتن که طوج و فرد کردن برای درسای پایه!اینو چند تا از بچه های خودشون نوشته بودن.حالا دقیق نمیدونم یعنی چی.اینجور که از حرفاشون فهمیدم روزهای زوج پسرا روزهای فرد دخترا...درسهای کارگاهی هم همینطور.
کلاسای دانشکده ای ولی مختلطن چون نمیشه جدا کرد...دخترهای مهندسی کمن...
:-s وای :-s درسای پایه میشه مثلا" ریاضی و فیزیک و اینا و عمومیا؟

به نقل از MellicA :
:-s وای :-s درسای پایه میشه مثلا" ریاضی و فیزیک و اینا و عمومیا؟
آره.
تو شریف هم تا یه حدی جداست کلاسای پایه و همه عمومیها...ولی جو دانشگاه رو تفکیک نمیگذره اصلا!اما امیرکبیر سیاستش همینه...
عمومیها تو اغلب دانشگاه ها تفکیکن.مال ما نیست فکر کنم فقط!

آره.
تو شریف هم تا یه حدی جداست کلاسای پایه و همه عمومیها...ولی جو دانشگاه رو تفکیک نمیگذره اصلا!اما امیرکبیر سیاستش همینه...
عمومیها تو اغلب دانشگاه ها تفکیکن.مال ما نیست فکر کنم فقط!
چقدر عالی! خب دخترا به دلیل عدم تبادل علمی عقب نمیمونن؟ :-? شاید همون شهید بهشتی قبول شم بهتر باشه :-s

Back
بالا