فارغ التحصیل های پا در هوا

نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1390
پاسخ : فارغ التحصیل های پا در هوا

به نقل از MellicA :
چقدر عالی! خب دخترا به دلیل عدم تبادل علمی عقب نمیمونن؟ :-? شاید همون شهید بهشتی قبول شم بهتر باشه :-s
خب کلاسای دانشکده ای که تفکیک نیست :) نه مشکلی نیست از نظر تبادل علمی...

fahime1993

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
مشهد
دانشگاه
امیر کبیر
رشته دانشگاه
مکانیک - کامپیوتر(سخت افزار)

به نقل از مهســـــــــــــا :
آره.
تو شریف هم تا یه حدی جداست کلاسای پایه و همه عمومیها...ولی جو دانشگاه رو تفکیک نمیگذره اصلا!اما امیرکبیر سیاستش همینه...
عمومیها تو اغلب دانشگاه ها تفکیکن.مال ما نیست فکر کنم فقط!
یــــــــا خــــــداااااااا :(( :-< :-< واقعن در دانشگاهی در سطح امیر کبیر این کار درستیه؟؟ من فک می کردم فقط دانشگا آزاد این طوریه...
بعدشم ما دلمون خوش بود میریم دانشگاه دیگه مث دوران دبیرستان که پسرا معمولا امکاناتشون بهتره تبعیض نــی.. :-<

نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1390

به نقل از star-crossed :
یــــــــا خــــــداااااااا :(( :-< :-< واقعن در دانشگاهی در سطح امیر کبیر این کار درستیه؟؟ من فک می کردم فقط دانشگا آزاد این طوریه...
بعدشم ما دلمون خوش بود میریم دانشگاه دیگه مث دوران دبیرستان که پسرا معمولا امکاناتشون بهتره تبعیض نــی.. :-<
الان سیاست همه دانشگاه ها داره به همین سمت میره!
رئیس دانشگاه و رئیس دانشکده ما کلا مخالف تفکیکه.ولی خب دانشگاهو تحت فشار قرار میدن!حتی ما که آزادیمون از همه دانشگاه ها تقریبا بیشتر بود،4ترم پیش برداشتن سلف ساختمون مرکزیو جدا کردن یعنی وسطش شیشه کشیدن یه طرف نوشتن برادران یه طرف خواهران!شما بری ببینی نمیتونی بفهمی کدوم ور خواهرانه کدوم ور برادران!دانشگاهو که تحت فشار قرار بدن یه کاریو انجام میده ولی روش سخت گیری نمیکنه...حالا تو امیرکبیر البته سخت گیری هست شدیدا رو این قضیه...
حتی تو دانشکده ما هم واسه امسال سایت رو برداشتن جدا کردن...نمیدونم روشو ولی از الان بچه ها دارن مسخره بازی درمیارن سر اینکه چه جوری اعتراض کنیم نقشه میکشن و کسی قصد اجراشو نداره
ولی حرفم اینه که تو همه دانشگاه ها همینه...سیاست کلی مملکته!

X R@y

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
مجتمع علامه طباطبایی
شهر
بناب
سال فارغ التحصیلی
91
مدال المپیاد
المپیادهای ریاضی و کامپیوتر سال اول + زیست سال سوم (همه مرحله اول)
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

دوستان مث اینکه مارو انداختن عقب فعلا زیر دست و پا نباشیم تا اخر کاری نتایج مارو بدن:

به گفته سخنگوي سازمان سنجش، داوطلباني که در مرحله انتخاب رشته کنکور سراسري شرکت کرده بودند بايد در روزهاي 21 تا 23 شهريورماه منتظر اعلام نتايج خود باشند.

منبع: خبر گزاری مهر و سایت کانون فرهنگی اموزش

شانسه ما داریم...

نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1390

کلی گشتم اینو پیدا کردم!این شرح روز اول امیرکبیر به روایت کورش :D
هه هه هه امير کبير!

صبح بسيار عذاب کشيدم برا اين دانشگاه لعنتي... من مدارکم به شدت نقص داشت و کلي هم استرس داشتم که زود برسيم دانشگاه, يهويي مامانم گفت "من و کيوان هم ميايم". و وقتي مامان من و داداش من بخوان با آدم بيان يه جايي اين يعني استفاده از حداکثر ظرفيت هاي موجود جهت هر چه بيشتر لفت دادن و معتل کردن.
‍‍‍
رفتيم دانشــگا بعد يه برنامه بهمون دادن که قراره تا ساعت 13 چه کار ها بکنيم (لازم به ذکره جهت صيانت از پايه هاي اسلام تفکيک جنسيتي در برنامه ها کاملا رعايت شده بود و کار دانشجويان پسر طبق برنامه تا ساعت 13 تمام, 1 ساعت فاصله جهت اطمينان و سپس از ساعت14 برنامه هاي خواهران تازه شروع مي شد). نفري يک شاخه گل قرمز هم دادن دست ما ورودي هاي جديد :| و من هي مي خواستم اينو قايم بکنم هي مامان و بابام مي گفتن وايسا با اون گل توي دستت عکس بگيريم ازت :|

بعد از سه چاهار ساعت فهميدم اين گل هايي که مي دادن برا اين بود که بريم سر قبور شهدا بذاريم که ما اصلا نرفتيم اونجا. خيلي بي در و پيکر بود. تقريبا هيچکس نمي دونست بايد کجا بره.

يک سخنراني اي بود تو يک تالاري که انقدر پر شده بود ديگه نرفتيم ببينيم چي مي گن اون تو, خيلي ها هم جا شده بودند ولي انگار اهميت نمي دادن ديگه چي مي گن اون تو, اومدن بيرون. تو اين فرصت يکي دو ساعته تا برنامه بعدي ما مشغول انجامٍ اتلاف وقت شديم. پس تصميم گرفتيم که بريم دمبال دانشکده ي صنايع که يک ربع بيست دقيقه اي سرگرم شيم...
"يک ساعت بعد"
ده دفعه کل دانشگاه رو زير و رو کرديم, همه سوراخ سمبه ها رو گشتيم, جاي همه دانشکده ها رو حفظ شديم ولي اين صنايع پيدا نمي شد. کم کم داشتيم به اين نتيجه مي رسيديم قراره ما ثبت نام کنيم بعد يهويي بهمون بگن ما صنايع نداريم, قبولي هاي صنايع هر سال مي رن نساجي مي خونن.
البته اين که بگرديم و بگرديم و بگرديم روشٍ من و بابام بود. ما مرد ها اگر حتي شده توي چاه بيوفتيم, نمي پرسيم چاه کجاست. نوبت مامانم که شد رفت, سيزده ثانيه بعد اومد گفتش که دانشکده صنايع بيرون دانشگاهه :|
به قول يکي "ما اين همه درس خونديم ( :D ) بيايم تو دانشگاه امير کبير, الـان بهمون مي گن بايد بيرون امير کبير درس بخونيد"

کلا در اين هيري ويري من خيلي تلاش کردم احمد رضا رو پيدا کنم, بعد از يک ساعت گشتن فهميدم که من نمي دونم احمد رضا چه شکليه. بي خيالش شدم.

بعد از پيمايش يک مسير طولاني و دور زدن دانشگاه و ساختمون هاي اطراف بالـاخره اين دانشکده صنايع پيدا شد. هرچند وختي رسيدم اونجا فميدم از داخل دانشگاه هم راه بود. مثل اين بود که براي رفتن از يک تير دروازه به اون يکي تير دروازه, کل استاديوم رو دور بزني و آخرش بفهمي چه خري هستي.

رفتيم تو دانشکده و از هر دري رد مي شديم, هر طبقه اي وارد مي شديم, هي خسته نباشيد و تبريک و تشکر و اينها ابراز مي کردن.

بعد دَمبٍ در کلاس يک آقائي بود که اسمت رو بايد مي گفتي و تيک مي زد و مي رفتي تو کلاس. کلي با آقائه تلاش کرديم تا اسم من رو پيدا کنيم و بار اول تا آخر گشتيم و پيدا نشد و دلٍ من قيلي ويلي رفت و دنيا پيش چشمم سياه گشت و اينها. ولي به لطف بصيرت بنده بار دوم پيداش کرديم و من ديگه داشتم مي رفتم تو کلاس که ديدم يک پسرک معصوم و مظلومي بود هي مي گفت احمدرضا هستم, جلوداريان... بعد هي اين آقاهه مي گشت... من گفتم " ببين شايد به جاي جلوداريان نوشته باشه نوقطه ج (.ج) " و اونجا بود که من اين رو ديدم و اين من رو ديد و کلي هندي شد و رفتيم نشستيم سر کلاس و يک آقاهايي اومدن کلي دعوا کردند و انذار دادند و ترساندند و تهديد کردند و گفتند هي بايد درس بخونيد, دمبال تفريح نريد, دمبال گروه هاي هنري و فرهنگي و ورزشي نريد, با دوستاتون جمع نشيد, با دختر ها هيچ کاري نداشته باشيد و کلي حرف هاي ترسناک ديگه.

داستان ثبت نام هم کلي استرس آور بود که حوصله تعريف کردنش رو ندارم و البته من اونجا از احمدرضا جدا شدم و رفتم مدارکم رو کامل کنم و سرانجام در آخرين لحظه که داشتن مي رفتن نماز بخونن و ناهار بخورن ثبت نام شدم.

شمبـــه هم گفتن کلاسا شروع مي شه که حرف بسيار ترسناکيه و ما بلد نيستيم و اجازه ما نخوانديم و دست و پاي خودمون رو اساسي گم کرده ايم.

در انتها از امير کبيري هاي اينجا درخواست مي شود خبر بدهند تا ما در اين ديار غريب و اين شهر بزرگ و پر از گرگ و اينها, تنها نباشيم... گناه داريم.
با تشکر از خوانندگان گرامي

fahime1993

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
مشهد
دانشگاه
امیر کبیر
رشته دانشگاه
مکانیک - کامپیوتر(سخت افزار)

به نقل از مهســـــــــــــا :
کلی گشتم اینو پیدا کردم!این شرح روز اول امیرکبیر به روایت کورش :D
مرسی >:D<
آها از الان بدونین منم به احتمال 90% امیر کبیریم...اون 10 % دیگه ام میمونه واسه وقتی که نتایج بیاد...
من یادم ِ تو مدرسه ما که همه شریف شریف می کردیم یکی از دوستام عشق امیر کبیر بود .... :)) بعدشم میگُف خیلی به دانشجوها احترام میذارنُ ..روز اول میری بهت گل میدنُ :)) من برم یه عکس با اون گل ِ بگیرم بذارم اف.بی دلش آب شه ... :-"
ولی من افسردگی گرفتم..شانس نداریم که :-< تازه کلی من برنامه ریزی کرده بودم...میخواستم هم اتاقی پیدا کنم.یه اردو نذاشتن واسمون..همون اردوی مشهدم راضیم اگه باشه .. :-<

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان امین
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
یه زمانی واسه شیمی/ نجوم میخوندم

به نقل از X R@y :
دوستان مث اینکه مارو انداختن عقب فعلا زیر دست و پا نباشیم تا اخر کاری نتایج مارو بدن:

به گفته سخنگوي سازمان سنجش، داوطلباني که در مرحله انتخاب رشته کنکور سراسري شرکت کرده بودند بايد در روزهاي 21 تا 23 شهريورماه منتظر اعلام نتايج خود باشند.

منبع: خبر گزاری مهر و سایت کانون فرهنگی اموزش

شانسه ما داریم...

آقا خیلی دیره که
اینا که نتایج ما رو 10 ام دادن اینقدر وقت میخوام چیکار کنن؟
____

از وقتی نتایج بیاد چند روز واسه ثبت نام هست؟ ( از این نظر که شاید مسافرت باشیم دارم میپرسم :D )

MSA

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
تلگرام

فک کنم وقتشه یه تجدید نظر اساسی در تصورمون از دانشگاه بکنیم! الآن تصورم از دانشگاه یه مدرسه س که فقط یه کم بزرگتره و بعد از کلاس به جای اینکه بری خونه،میری تو یه اتاق 20 متری کثیف که ممکنه بوی سیگار هم بده! :|
ولی خدایی این همایش انتخاب رشته ی امیرکبیر که ما رفتیم اصلا" اینجوری نبود!!! تازه کلی از دانشگاهشون تعریف میکردن! طوری که آدم احساس می کرد هاروارده! اگه میدونستم اینطوریه، ی جور دیگه انتخاب رشته میکردم.

به نقل از پگاه :
آقا خیلی دیره که
اینا که نتایج ما رو 10 ام دادن اینقدر وقت میخوام چیکار کنن؟
احتمالا" این تعطیلی های اخیر تهران بی تاثیر نبوده. به علاوه 2-3 روز هم مهلت انتخاب رشته رو به خاطر این اصلاحیه ها تمدید کردن!

X R@y

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
مجتمع علامه طباطبایی
شهر
بناب
سال فارغ التحصیلی
91
مدال المپیاد
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از (619سابق) MSA :
احتمالا" این تعطیلی های اخیر تهران بی تاثیر نبوده. به علاوه 2-3 روز هم مهلت انتخاب رشته رو به خاطر این اصلاحیه ها تمدید کردن!

خب سال های پیش هم تمدید میکردن! این هفته مصاحبه های نیمه متمرکز ها بود فک کنم که تموم میشه تا اخر هفته! دیگه اینا هم تموم شه فوقش 1 هفته طول بکشه اینا به سازمان سنجش اعلام کنن! باز تا 15ام تکمیل میشه دیگه چرا میندازن 21 تا 23 خدا میدونه

• لایک
امتیازات: fdd
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1390

به نقل از (619سابق) MSA :
فک کنم وقتشه یه تجدید نظر اساسی در تصورمون از دانشگاه بکنیم! الآن تصورم از دانشگاه یه مدرسه س که فقط یه کم بزرگتره و بعد از کلاس به جای اینکه بری خونه،میری تو یه اتاق 20 متری کثیف که ممکنه بوی سیگار هم بده! :|
ولی خدایی این همایش انتخاب رشته ی امیرکبیر که ما رفتیم اصلا" اینجوری نبود!!! تازه کلی از دانشگاهشون تعریف میکردن! طوری که آدم احساس می کرد هاروارده! اگه میدونستم اینطوریه، ی جور دیگه انتخاب رشته میکردم.
اینجوری هم نیست!
دانشگاه خوبه (; مدرسه بزرگ نیست...البته نمیدونم دوستای شریفیم میگفتن دانشگاهمون مدرسه بزرگه...من نمیدونم :D تهران و امیرکبیر نیست...
ّبذارین نتایج بیاد بعد با دانشجوهای همون دانشگاهی که قبول شدین صحبت کنین تا بهتون یه ذهنیت نسبی بدن از شرایط دانشگاهی که قرار هست توش درس بخونید.چون واقعا جو دانشگاه به دانشگاه متفاوته و نمیشه چیز کلی درموردش گفت

X R@y

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
مجتمع علامه طباطبایی
شهر
بناب
سال فارغ التحصیلی
91
مدال المپیاد
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

راستی یه خبر خوش! :D

معاون آموزشي وزير علوم، تحقيقات و فناوري با اشاره به تدوين و تصويب آيين‌نامه جديد دوره‌هاي کارداني، کارشناسي پيوسته و ناپيوسته در شوراي برنامه‌ريزي آموزش عالي گفت: در صورت تاييد اين آيين نامه توسط وزير علوم، نمرات درسي دانشجويان از شيوه نمره دهي صفر تا 20 به شيوه نمره دهي از 9 تا 20 تغيير مي‌يابد.

به گزارش سرويس دانشگاهي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، دکتر نادري‌منش با اعلام اين خبر اظهار داشت: در تدوين اين آئين‌نامه براي کاهش اضطراب دانشجويان، پيشنهاد داديم کف نمره‌اي که به دانشجو داده مي‌شود 9 باشد.

وي افزود:برخي از دانشجويان با گرفتن نمره يک يا 2 از يک درس با وجود موفقيت در ديگر درس‌ها، دچار مشکلاتي همچون افت معدل و يا مشروطي مي‌شوند که درصورت تصويب کف نمره 9، درعين حال که دانشجو از آن درس نمره نياورده و دوباره مجبور است آن را بگذراند لطمه زيادي به معدل او وارد نمي‌شود.

وي با بيان اينکه در آيين‌نامه جديد کارشناسي، طول مدت تحصيل تا يک نيمسال کاهش مي‌يابد، افزود:بر اين اساس دانشجويان به طور ميانگين يک ترم مي‌توانند طول سنوات تحصيلي خود را کاهش داده و حداکثرطي 4.5 سال فارغ‌التحصيل شوند.

دکتر نادري منش در ادامه در خصوص شکل‌گيري 15 کميته مشترک تحت عنوان کميته‌‌هاي شوراي تحول در علوم انساني و کميته‌برنامه‌ريزي گفت: اين کميته‌ها وظيفه بازنگري در سرفصل و محتواي علوم انساني را بر عهده داشتند.

منبع:ایسنا

newthink

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
فیــزیــک

21تا23؟؟
كي بريم ثبت نام؟كي خوابگاه بگيريم؟
دیرنیست؟
تااون موقع چیکارکنیم؟
:(

twilight

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
bnb
دانشگاه
تهران

به نقل از Nasrin737 :
21تا23؟؟
دیرنیست؟
تااون موقع چیکارکنیم؟
26 ام ثبت نامه فک کنم
چرا واقعا دیره
باید بشینیم در و دیوارو نگا کنیم :-<

par.b

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
رفسنجان

به نقل از Nasrin737 :
21تا23؟؟
دیرنیست؟
تااون موقع چیکارکنیم؟
آره خیلی دیره ولی ثبت نام که میگن از طریق سایت انجام میدی و وقتی وارد دانشگاه شدی هفته ی اول مدارکتو میدی تازه برا خوابگاه گرفتن هم,همه مثله هم هستند ولی کلا تا جوابا بیاد جونمونو به لبمون میرسونند!!!!!

سعید الوند

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی همدان
شهر
همدان
دانشگاه
امیرکبیر - دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر

قابل توجه امیرکبیرای آینده:سالهای قبل، 5شنبه ی هفته ای که کلاسا شروع میشد، ثبت نام ورودیای جدید بود(شایدم 4شنبه، درست یادم نیست). یعنی اگه جواب کنکور خیلی دیر نیاد، 23م ثبت نامه.
ثبت نام اینترنتی هم که زمان ما نداشت، روز ثبت نام دانشگاه همه چی انجام میشد. خوابگاه هم همون روز میدادن، میتونستی بری وسایلو بذاری تو خوابکاه.
عجله هم نداشته باشید. میخاین زودتر جوابا بیاد زودتر بیاین دانشگاه؟ مگه چه خبره؟ تابستونو عشق است.

astronomer_girl

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان سمنان
شهر
سمنان

به نقل از X R@y :
خب سال های پیش هم تمدید میکردن! این هفته مصاحبه های نیمه متمرکز ها بود فک کنم که تموم میشه تا اخر هفته! دیگه اینا هم تموم شه فوقش 1 هفته طول بکشه اینا به سازمان سنجش اعلام کنن! باز تا 15ام تکمیل میشه دیگه چرا میندازن 21 تا 23 خدا میدونه

شما مطمئنی؟ تو سایت سنجش چیزی ننوشته ها! :D

دوستان پشتیبان، من تازه دیروز یادم افتاد یه اشتباه ناجوری کردم! :-[
اون موقع که انتخاب رشته میکردم برادرم گفت خواجه نصیر با شهید بهشتی سطح علمیش زیاد فرق نداره ولی شهید بهشتی خیلی جای خفنیه و اینا، بعد نرم افزار شهید بهشتیو قبل از خواجه نصیر زد. من اون موقع اصلا واسم مهم نبود چی میشه ولی الان خیلی پشیمونم. :|

اگه خواجه نصیرم آورده باشم نمیشه تغییرش داد، نه؟ :-<

X R@y

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
مجتمع علامه طباطبایی
شهر
بناب
سال فارغ التحصیلی
91
مدال المپیاد
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از فهــیم :
شما مطمئنی؟ تو سایت سنجش چیزی ننوشته ها! :D

اره اخه قرار نیست تو شایت بنویسه! به کسایی که معرفی شدن(چند برابر ظرفیت) گفتن که برن! دوستای من رفته بودن واسه علوم قضایی و ...

ninja

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شهرکرد
دانشگاه
اصفهان
رشته دانشگاه
پزشکی

ثبت نام خيلي ازدانشگاه هاي علوم پزشکي گويااينترنتيه!مث اصفهان!
ميگم اين جوخوفناک ک ميگيدتودانشگاه اصفهانم هست؟؟؟؟
ووووووي...من نمي خوام خو!يعني چي؟

stevendeljoo

داماد مسعودی
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1391
مدال المپیاد
ندارم
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
برق

بیست و سومو مطمئنین؟من امروز12ام شنیدما........ :O

ینی این همه امیرکبیری خواهیم داشت؟ >:D<

پسرمم هست تازه :D

X R@y

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
مجتمع علامه طباطبایی
شهر
بناب
سال فارغ التحصیلی
91
مدال المپیاد
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از داماد مسعودی :
بیست و سومو مطمئنین؟من امروز12ام شنیدما........ :O

ینی این همه امیرکبیری خواهیم داشت؟ >:D<

پسرمم هست تازه :D

21 تا 23 :D

دانشگاه اصفهانو زودتر میگفتین خب نمیزدیم بابا :D

بالا