12 ام نتایج فوق لیسانس میاد. مالِ ما رو میگن همون 21 ام تا 23 ام میاد.به نقل از thunder :ببینیذ دوستان
درسته که زودتر اعلام شد نتایج ولی انتخاب رشته مثل پارسال از 17 شروع ش
ولی ای کاش هرچه زودتر بدن این جوابهارو...
شما که میگین 12 ام میدن از کجا شنیدی؟
به نقل از X R@y :دوستان مث اینکه مارو انداختن عقب فعلا زیر دست و پا نباشیم تا اخر کاری نتایج مارو بدن:
به گفته سخنگوي سازمان سنجش، داوطلباني که در مرحله انتخاب رشته کنکور سراسري شرکت کرده بودند بايد در روزهاي 21 تا 23 شهريورماه منتظر اعلام نتايج خود باشند.
منبع: خبر گزاری مهر و سایت کانون فرهنگی اموزش
شانسه ما داریم...
به نقل از ninja :ثبت نام خيلي ازدانشگاه هاي علوم پزشکي گويااينترنتيه!مث اصفهان!
ميگم اين جوخوفناک ک ميگيدتودانشگاه اصفهانم هست؟؟؟؟
ووووووي...من نمي خوام خو!يعني چي؟
جو خوفناک کدومه بابا همه جا عین همه سیاست کلی همینه!به نقل از X R@y :21 تا 23
دانشگاه اصفهانو زودتر میگفتین خب نمیزدیم بابا
طبق چیزی که تو اون خبر نوشته 21 تا 23م نتایج انتخاب رشته ی "سراسری" رو میدن,حالا چه انتخاب رشته مون برا رشته های کارشناسی باشه چه کاردانی,چه دکتری حرفه ای(که همون پزشکی و دارو و دندون و اینا... ست)به نقل از ninja :ميگم يه سوال!
شماکه ميگيد12ارشده21هم کارشناسي پس ماکه پزشکيم ودکتراميگيريم تکليفمون چيه که توهيچ کدوم آز2گروه نيستيم؟:دي
به نقل از مهســـــــــــــا :جو خوفناک کدومه بابا همه جا عین همه سیاست کلی همینه!
به نقل از ninja :ميگم يه سوال!
شماکه ميگيد12ارشده21هم کارشناسي پس ماکه پزشکيم ودکتراميگيريم تکليفمون چيه که توهيچ کدوم آز2گروه نيستيم؟:دي
تبریز از اصفهان بهتره جوش؟!!! من داداشم لیسانسشو صنعتی اصفهان بود و ارشدشو دانشگاه تبریز و به شدت ناراضی بود و همه ش غر میزد!به نقل از X R@y :نه بابا جاتون خالی تبریز انقده باحاله! اومدم اصفهان اصن جو تبریز کجا جو اصفهان کجا! (بنظرم تبریز واسه خودش یه اروپاییه )
بالاخره دیگه باید بسازیم دیگه! اخه ماها که ازمون تواضع داره میریزه بالاخره باید تحمل کنیم این چیزا رو دیگه! شما خودتو ناراحت نکن! ولی من اصفهان قبول شم انصراف میدم اصلا حالا که تو میری اونجا B-)
به نقل از مهســـــــــــــا :تبریز از اصفهان بهتره جوش؟!!! من داداشم لیسانسشو صنعتی اصفهان بود و ارشدشو دانشگاه تبریز و به شدت ناراضی بود و همه ش غر میزد!
اصفهان جوش افتضاح هست ولی اینکه میگین تبریز اروپائه خنده داره یه کم!مامانم مال تبریزن میشناسم جو تبریزو کامل!
تبریزیها از اصفهانیها هم حتی متعصب ترن.
شیراز ولی جوش خوبه.یعنی منظور اینکه جوش مذهبی نیست.ولی گیر دادن دانشگاهش کم نیست اصلا.
به نقل از ninja :آقامن همينجااعلام ميکنم اين X R@Y قرارشداگه اصفهان اوردانصراف بده ها!شماحالاشاهد!
اصفهان ولي ميگن جوبچه هاش خيلي خوبه
منظور از متعصب متعصب مذهبی بود.به نقل از X R@y :بابا تعصب که دیگه واسه ما ندارن!تبریز با ما 1 ساعتو نیم فاصله داره!
بابا چی میگی تبریز خیلی باحال تر از اصفهانه خدایی! (البته شایدنه نه واسه همه! واسه ماها که اذری هستیم خیلی باحاله چون تبریزی ها تعصبشون رو ترکا یکم بیشتره )
دوست خوب به ایشون میگن! حسووووووووود به تو چی میرسه! فوقش من نباشم میشی شاگرد اول کلاس دیگه
نه بابا چه تعصبی! تبریزیا؟؟؟!!!به نقل از مهســـــــــــــا :منظور از متعصب متعصب مذهبی بود.
آره من سر این قضیه داداشم خیلی اذیت شده بود.به نقل از X R@y :نه بابا چه تعصبی! تبریزیا؟؟؟!!!
وای قم :-sبه نقل از مـهـدی :بیاین قم پس چی میگین دیگه ؟
به نقل از مـهـدی :بیاین قم پس چی میگین دیگه ؟
ما اب شيرين كن استفاده ميكنيم یا اب شیرین میخریم!به نقل از X R@y :من چند بار قم اومدم تشنه موندم!!!! بابا اون آبه شما دارید؟؟؟ خدایی تلخه چطوری میل میکنید اونو! اصلا نتونستم من :-s
به نقل از Nasrin737 :ما اب شيرين كن استفاده ميكنيم یا اب شیرین میخریم!
اب شیر که خوردنی نیست!
شمااومدین اب معدنی بخرین!ازتو حرمم میتونین بخورین