دلنوشته‌های رمضان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ناجی
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : دلنوشته‌های رمضان

خدای مهربونم ممنونم که سالمم و میتونم امسال روزه بگیرم خیلی برام عذاب آوره که نتونم روزه بگیرم. :(
خدایا احساس میکنم هستی، کنارم، نزدیک تر از همیشه. :)
امروز عالی بود عالی تر از هر روز. خدایا ممنون به خاطر آرامش از دست رفته ای که بهم پس دادیش. :)
اصلا گشنگی و تشنگی رو احساس نمیکنم. بیشتر از روزای عادی تو کلاس بازده دارم.مغزم از روزای عادی بهتر کار میکنه.نمیدونم این همه گلوکز از کجا میاره؟!

ﭘﺎﺳﺦ : ﺩﻟﻨﻮﺷﺘﻪ‌ﻫﺎﯼ ﺭﻣﻀﺎﻥ

دیروز ب بابام میگم اصن تشنم نمیشه ها.فقط گشنم میشه.میگ24ساعت زیر کولر خابی.فقط نا3 ماه عسل پا میشی ک اونموقع اذانه.توقع داری تشنت شه؟

خدايا شكرت كه توانايي روزه گرفتن دارم كه اگه نداشتم خيلي غصه ميخوردم.
خدايا از من غافل مشو كه بي توجه تو نميدانم در اين دنياي پر از گرگهاي انسان نما چه بايد بكنم!!

بنده ی خوبی نیستم خدایا. لحظه ای آنچنان که سزاوار هستی تورا نستوده ام. ثانیه ای آنچنان که باید تورا شکر نکرده ام. *چه بسیار بلاها که به واسطه ی رحمتت مرا از آنان رهایی بخشیدی و به جنگ باتو برخواستم···* و چه بسیار برکات که به واسطه ی بزرگیت به من بخشیدی و ندیدم، نفهمیدم ... و همین لحظه هم، چشم بر بسیاری از نعمات تو بسته، و ناسپاسی می کنم.
پروردگار مهربانم؛ ماه ماه توست. میهمانی میهمانی توست. لحظه ای مارا رهانکن. خداوندا...
و من امروز، ناتوان، دلخسته و ناامید از خویش و دلبسته به فضل تو، به تو روی کرده ام...
ناامیدم برنگردان.
~ تو میدونی، حال هرروز منو ...

میدنی چیه خدا...خیلی چیزا گفتن نداره..زبون آدم قفل میکنه تا میخواد بگه..مث اون آدمی که یه عالمه پیش خودش میگه وقتی به کعبه رسیدم چی بگم..ولی وقتی میرسه..فقط مبهوت میمونه..

میدونی چیه خدا...الان یه دو سه هفته ای هستش که مغزم آزاده و میتونم به چیزایی فکر کنم..و جواب احتمالی به بعضی سوالامو پیدا کنم..

میدونی چیه خدا...میدونم جواب همه این سوالارو خودت یه روز بم میدی...وبا تموم وجودم آرزو میکنم که این روز تو همین ماه باشه..

خدا...من صبرم تموم نشده ولی دوس دارم زودتر اون روز قشنگو ببینم..

من واقعا يه سوال گنده اَ خدا دارما:چرا خيليا روزه نمي گيرن؟
خدا اصن مگه چيه روزه گرفتن؟يعني واقعا اينقد سخته كه نميتونين يه ماه جلو اون شكمو بگيرين ~X(
خدا مثلا من با هزار اميد روزه گرفتم ميرم كانون زبان قشنگ ميبينم هيچكي روزه نيس!روزه خيلي قشنگه!
قابل توجه خانمان فيس فيسو:تازه اگه روزه بگيرين شايد لاغرم بشين!
خدايا دنيا عين بهشت ميشد اگه مي رفتي بيرون ميديدي هيچكي نيس كه آبميوه بخوره.آب بخوره..كيك كوفت كنه!
لااقل نمي تونين بگيرين جلو بقيه چيز ميز نندازين تو دهنتون..
بعض آدما همچين يه كيكو ميندازن ته حلقشون...اصن اينا آداب روزه نگرفتنم نمي دونن [-(
خدا برحم...من اصن ناراحت نيستم كه روزه ميگيرم...
روزه باعث شادابي تن و بدن ميشه!بدنو از ميكروب ها وآشغالايي كه يه سال خوردي پاك ميكنه...به خدا نزديكت ميكنه..ازين دنياي كثيف دورت ميكنه......متاسفم...متاسفم....بچه هايي كه روزه ميگيريد:روزه هاتون قبول! :) :-[ :لایک

آنقدر دستهایم ازتودورشده ک حتی جریان روح درجسمم راحس نمیکنم
روزهای میهمانی است اما انگارمن میهمان ناخانده ای هستم ک در این میان غریبم وحتی صاحب خانه هم ازاینکه ب پیشوازم بیاید تردید دارد
ن دیگر بس است من حتی این روزهاهم دلتنگم روزهایی ک همه بندگانت شادندو از لقائت مسرور
کاش دستم را میگرفتی کاش برای من هم نوازشی بود کاش کاش کاش...
اما هرچ باشد تورامیپرستم

خداروشکر همه روزه های امسالمو تا اینجا گرفتم
ایشالا خدا کمک کنه بقیه رو هم بگیرم
خداوندا این گشنگی و تشنگی را از ما دور بفرما [-o<
آمین یارب العالمین​

من که از روزه معافم...! ;D
دیگه ماه رمضون ُ حس نمیکنم انگار...

از خود اذان از اون "اللهم لک صمنا ..." بعدش بیشتر خوشم میاد! ;D

خدایا تو این ماه قشنگــ همه ی اونایی که به خاطر بیماری نمیتونن روزه بگیرنو شفا بده . :-<
خدایا شکرتــ که میتونم روزه هامو بگیرم .. شکرت :)

خدایا ...
به هر کی کمترین صدمه ای که زدم
حتی حواسم نبود بهش خوردم
و...
از همش عذر خواهی کردم
اما از تو ای پروردگار...
هنوز که هنوزه گناه میکنیم اما ...
اما دریغ از یک بار توبه
تو این ماه فرصت توبه کردن رو به ما بده

و تویی که تا چند هفته پیش در دوری خدا زار میزدی،الان حس میکنی یکی دستش رو گذاشته رو قلبت و داره آرومت میکنه!! و اینجاس که یادِ اون فرازِ دعای کمیل میفتم که میگه:
الهی صبرتُ علی عذابِک فکیفَ اصبر علی فِراقِک!! واقعا زیباترین و درست ترین جمله این دعای مولا همینه! :-<
خداای من چطور فراق و دوری ات رو تحمل کنم؟؟؟ مرا با دوری ات عقاب و عذاب نکن!

یا امام زمان نمیدونم شبای قدر رو کجا تا سحر شب زنده داری میکنی...هرجا هستی لطفا برای ما هم دعا کن...

التماس دعا

تو ماه رمضون نمیشه دروغ گفت .

به جون خودم نمیشه..

و اینک 14مین روز ...
هعی این همه غر میزنیم از گشنگیو قدر این لحظه هارو نمیدونیم ... کاش ک بدونیم :-<
چ زود گذشت نصفش رفت ب همین راحتی انگار اولین روز بود ک خونه رو گذاشته بودم رو سرم از گشنگی

هنوز دیر نیس واسه دعا کردن واسه قران خوندن واسه دراز کردن دستامون ... شب قدر در پیشه
باشد ک رستگار شویم :)

Back
بالا