• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

برنامه ی متینگ تئاتر تهران

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ادیبَک
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : برنامه ی متینگ تئاتر تهران

عکس قشنگی شده ;;)
نیرمان لینک این عکسرو بده بهم اگه میشه
...
خیلی خوب بود
هماهنگی هم خوب بود نسبتا
در مورد بازی هم به نظر من که خوب بود...حالا هر کس نظر خودشو داره...سیاوش دفه بعد وسط نمایش تحلیل کنی ... :-w
آقا ما داشتیم فحش میخوردیم شما میخندیدین!؟
من فک کردیم به نیرمان خندیدین که اومد بشینه با لگد رفت تو کمر خانومه! =)) =)) =)) =))
تو گرامافون هم 5 دقیقه بیشتر میموندیم یارو مینداختمون بیرون :-"...موسیقی مورد علاقمونو نذاشتن مجبور شدیم خودمون تولید کنیم! :)) :-"
این پارک آخرشو حیف شد نموندید ... چقد خندیدیم به سیاوش!!

¤
☻\ /☻
▌/ ▌/
\ / \ /
پرچم بالاس

باشه لینک رو میفرستم ولی خب لینک میخواد چیکار؟ کلیک راست کن view Image رو بزن میاره. :-"

نمیشد اون قسمت لگد رو نگی؟ :-" X_X بعدشم اونجا تاریک بود کسی ندید من خودم تو کافه گفتمش...! X_X :-" خنده اصلا بخاطر اون نبوده خلاصه.

کاش مینداخت بیرون پول نمیدادیم ;D

بعد از اینکه از گرامافون اومدیم بیرون نزدیک جوب یه موش خیلی گنده پرید جلوم یه جیغ زدم ناجور... :-"

یه خلاصه ای در مورد پارک آخریه بگید...! :(

به نقل از Nirman_historic :
باشه لینک رو میفرستم ولی خب لینک میخواد چیکار؟ کلیک راست کن view Image رو بزن میاره. :-"

نمیشد اون قسمت لگد رو نگی؟ :-" X_X بعدشم اونجا تاریک بود کسی ندید من خودم تو کافه گفتمش...! X_X :-" خنده اصلا بخاطر اون نبوده خلاصه.

کاش مینداخت بیرون پول نمیدادیم ;D

بعد از اینکه از گرامافون اومدیم بیرون نزدیک جوب یه موش خیلی گنده پرید جلوم یه جیغ زدم ناجور... :-"

یه خلاصه ای در مورد پارک آخریه بگید...! :(
آره فهمیدم خنده واسه چی بود! :-"...فهمیدم یه لحظه یه چیزی فرود اومد تا تاریک شد!!! :-"
پارکه خیلی خوب بود
یکم چرت و پرت گفتیم ... به سیا حندیدیم وحشتناک ... 2-3 تا مجسمه هم بودن یه کم بد بود به سیا میگن عکسشو بده بهتون!!... ولی خیلی خوب بود نمیشه توصیف کرد
...
آره حواسم نبود اون پایین سایز بزرگتر بود اصن ... آخه اولش نیومد واسه من

به نقل از Nirman_historic :
99197883506597196716.jpg

ما که نمیشناسیمتون..کسایی که میشناسن به ترتیب معرفی کنن لطفا ;D
عکس قشنگی شده ;))

کار نشد نداره همینه ها ! عکس هم گذاشتین معرفی هم بکنین دیگه کار رو تموم کنین ^-^ زشته اینجوری بدون معرفی ^#^ ;D :-" :-" :-" [nb]بیچاره این دخترا چرا تو اقلیت هستن؟[/nb]

من ردیف عقب اسماشون رو یادم رفته تقریبا! فقط سینا و علی و سهیل و پوریا رو یادم مونده ;D

ردیف جلو از راست به چپ:

پارسا

نیرمان

نرگس

بیتا (anahine)

به نقل از Ehem_Ehem :
کار نشد نداره همینه ها ! عکس هم گذاشتین معرفی هم بکنین دیگه کار رو تموم کنین ^-^ زشته اینجوری بدون معرفی ^#^ ;D :-" :-" :-" [nb]بیچاره این دخترا چرا تو اقلیت هستن؟[/nb]
منم اونم كه از همه دراز ترم
اما خيلي خندم بده

من و علی ، سیاوش و نیرمان ، سهیل و پنترا ، نرگس و بیتا ، پوریا و شایان ، دوستای سینا رو نمیشناسم دیگه !
در ضمن آقا عکسو وردارید ! من ناراحت میشم میبینم اینجوری افتادم ! :))
(اسما هم از راست به چپه ! )

.
ینی هیچکودوم اسم منو یادتون نیس!!!؟
محمدرضا ام دیگه!! ;D :-"
پارسا خوب افتادی که!

بقیه عکس ها۱ :-L :-w نیرمان آپلود کن ملت منظرن.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا