آره مثه 3 زبان دیگه. 2 تا 3 داریم!به نقل از SaϔnA.M :تازه ، رتبه ها می تونه تکراریم باشه ، اگر ترازا و اینا همه شبیه هم باشه . نه ؟
به نقل از SaϔnA.M :تازه ، رتبه ها می تونه تکراریم باشه ، اگر ترازا و اینا همه شبیه هم باشه . نه ؟
یه بارم برای مدرسهی ما افتاد این اتفاق ، رتبهی دو یا سهی هنر دو نفر با هم شدن .به نقل از Dr.Eniac :یکبار تو تاریخ این اتفاق افتاد ، دوتا همکلاسی از مدرسه هاشمی نژاد مشهد رتبه 8 شدن (سال 88 فک کنم )
بسی بچه های باحالی هم بودن جای شما خالی![]()
![]()
یکی از آزمون های جمع بندی بود فکر کنم که تراز کانونش شد 8995به نقل از ~DREAM~ :من عاشق این افرادیم که رتبه 20 هزار به بالا آوردن...
یعنی عاششششششششششششقتونم...
من خداییش اصن فکر نمیکردم فرزانه رحمانی 1 بشه... همش فکر میکردم پدرام افشار 1 میاره...
به خدا من رای ندادمبه نقل از محمّد :بابا ملت الکی و از روی فان رای دادن تا هردفعه مجبور نباشن رو نتایج نظرسنجی کلیک کن ! همچین ملتی داریم ما !
سروش آرایی مال مدرسه سادات بوده(تو اصف معروفه...)به نقل از مهســـــــــــــا :سروش آرایی رتبه 9 ریاضی و رتبه 2 زبان از اصفهان سمپادی نبوده :)
بله سادات بود!به نقل از .mary. :سروش آرایی مال مدرسه سادات بوده(تو اصف معروفه...)
میدونین بیتا مهری مال چه مدرسه ایه؟
بیتا مهری که مال مدرسه خودمونه.به نقل از .mary. :سروش آرایی مال مدرسه سادات بوده(تو اصف معروفه...)
میدونین بیتا مهری مال چه مدرسه ایه؟