به نقل از sheitoon.bala :آره ... بعضیا واقعا اعتقاد دارن...میگن بچه های فرزانگان خیلی وضعشون خرابه
قا مگه امام زمانه كه پاكو معصوم باشه
ره نمیدونم چرا ولی هس یه ذره
ینی پیش مام میگن اینارو
مثلا بچه های سمپادی زودتر از بچه های عادی ارایش میکنن
واس همینه که میگن تو کلاس زبان و اینجاها معمولا بچه های سمپادیو راحت تر از بقیه میشه تشخیص داد!!!
البته یه سری مدارس دیگ در سطح شهرمون هستن که برخلاف اسمشون دست ماها و شیطونو از چشت بستن وضع اونا افتضاحههه

به نقل از مازیمون :من نمی گم کسی معصومه و دو چیزه که خیلی باهاش مشکل دارم، یه ادم چطور می تونه این همه مدت زنده باشه ؟ چون مرگ فقط با مریضی نیست بگیم یه جایی هستن ایشون که مریض نمیشن ولی بدن پیر میشه و نمیشه ازش جلو گیری کرد.
[]
من یه مستند از محسن مخملباف تو یوتیوب درباره ی زندگینامه ی آقا دیدم :-$ :-$ :-$ :-$ :-$
صبحونه ها خاویار می خوره![]()
![]()
شبا هم ساعت 8 می خوابه
![]()
![]()
![]()
خیلی جالبه شما هم ببینید

به نقل از mj chemist :خیلی جالبه چند وقت پیش زنگ ناهار بیکار بدون فرصت هم که زیاد بود گفتم بذار تنهایی یه گشتی تو مدرسه بزنم رفتم تو اتاق ریاضی دیدم طبق معمول یه سری دارن بازی میکنن یه سری شرط بندی!
رفتم ناهار خوری اکثرا داشتن میخوردن چرت و پرت میگفتن
رفتم کتابخونه کسی رو ندیدم درس بخونه همه داشتن قصه میگفتن
رفتم تو زمین بازی یه سری داشتن بازی میکردن و یه سری هم نشسته بودند
بعد موقع اذان شد رفتم تو نماز خونه جای سوزن انداختن نبود چون دیر رسیده بودم یه کمی منتظر شدم باکمال تعجب دیدم چند نفر کهداشتن شرط میبستن چند نفر که داشتن میخوردن یا بعضی از اونایی که به قول خودشون خلافن بدون هیچ زور و اجباری وقت گذاشته بودن و اومده بودن نماز برا من که خیلی عجیب بود!
از اون عجیب تر تو کل این مدت کسی انگل من نشد؟!