پاسخ : سمپاد = بی دین بودن!
به نقل از ♥乇しiShA♥ :
اتفاقا تو این کتاب سر این موضوع هم که یه عده اعتقاد دارن نمیشه اثباتش کرد بحث شده!!
آخه اونایی که تحقیق کردن و با نظریات علمی اسلام مقایسه کردن از دینای دیگه اومد مسلمون شدن مثلا سر بحث جنین....!
دوست من براش سوال پیش اومد در موردش بحث کردیم و اون دلیلشو از دلش میگه و میگه دوست ندارم خسته ام وقتی این کارا آدمو خسته میکنه این دین نیست و از اینجور حرفا!!!واسه هرکسی مشخصه این حرف احساستیه!! ولی شما کلا از بیخ منکر همه چی شدی و میگی من تحقیق کردم و ندیدم!!!منم سر "همین موضوع"گفتم تحقیقت درست نبوده!چطور من تحقیق کردم دیدم؟!!؟؟
اونی که من میگم منظورم اصلا رژیم نیست!!!!
واقعا عوامل طول عمر رو بررسی کن و ببین چ فاکتورهایی برای طول عمر هس و اونا رو با دستورات اسلام مقایسه کن!!اونی که اونجا آبجو میخوره در کنارش ورزش میکنه هوای پاک تنفس میکنه استرس نداره و خوشی های زندگیشون زیاده به قول سید جمال الدین اسد آبادی که تازه از اروپا برگشته بود:"اسلام و اینجا دیدم مسلمونو اونجا.." اگر ما اینجا دستورا رو ناقص و گاها اشتباه انجام میدیم دلیلی نیست که دین اشتباه گفته و روزه کمکی به سلامتی نمیکنه
آخه کی واقعا نماز و روزه و حجاب و ... به طور"کامل" و"با درک کامل"انجام داده و ضرر دیده؟؟؟؟یا با روزه همون افزایش عمر رو نداشته؟
اینم بخونید لطفا:http://www.scienceforums.net/topic/49862-ramadan-fasting-and-its-benefits/
میتونی فلسفه ی نماز دکتر شاهین فرهنگ هم گوش کنی کاملا علمی!!!
ولی شما کلا از بیخ منکر همه چی شدی و میگی من تحقیق کردم و ندیدم!!!منم سر "همین موضوع"گفتم تحقیقت درست نبوده!چطور من تحقیق کردم دیدم؟!!؟؟
اینکه شما چطور تحقیق کردید دیدید به خاطر اینه که تحقیق کردید تا ببینید! من تحقیق کردم تا بفهمم.
فرق سره فرضیات ابتدایی هست. مثلن شما بهت از بچگی گفتم یک جسم خود به خود سرعتش کم میشه! حالا شما میری یه توپو رو زمین قل میدی میبینی سرعتش داره کم میشه. نتیجه میگیری همه ی اجسام سرعتشون خود به خود کم میشه. و این وسط کلن حقیقت که وجود نیرویی در خلاف جهت به اسم اصطکاک هست رو نادیده گرفتی.
چون از ابتدا یک فرضی در ذهنت بود.
وقتی می خواید یک تحقیق بکنید باید تمام عقایدتون رو بیرون اتاق بذارید بعد وارد کتاب خونه بشید. بگردید نه دنبال اثبات عقیدتون. دنبال حقیقت بگردید. ( حالا اون حقیقت ممکنه موافق عقیده شما باشه یا مخالفش )
در مورد اون مثالی که من زدم تو یک تاپیک دیگه یادم نیست کجا بحث شد. و شما می تونید برید ویکی پدیا این لینک رو چک کنید :
https://en.wikipedia.org/wiki/Masturbation
و خوب پایین هر قسمت منابعش رو هم گذاشته. و میبینیم این عمل کاملن طبیعی هست و درش هیچ عیبی نیست.
اسلام نوشیدنی های الکلی رو ممنوع کرد و میبینیم بوعلی سینا که طبیب طبیبان زمان خودش بوده از نوشیدنی های الکلی استفاده می کرده.
ببینید اینجا لازم هست که مثال بزنید اگه می خواید حرفتون سندیت داشته باشه. اینکه صرفن بگید یک سخنرانی کاملن علمی هست، دلیل بر علمی بودنش نمیشه. و دادن منبع هم صرفن مشکلی رو حل نمی کنه چون اون منبع بر اساس نویسندش ارزیابی میشه.
می تونید تعداد کسایی که بعد از تحقیق اعتقادشون به خدا رو از دست دادن با کسایی که بعد از تحقیق مسلمون شدن رو مقایسه کنید. نسل به نسل بر تعداد کسایی که ایمانشون به خدا ضعیف تر شده داره بیشتر میشه. و این رو در زمانی داریم که مردم خیلی راحت تحقیق می کنن و دیگه لازم نیست از شهری به شهره دیگه برای برداشتن یک کتاب از یک کتابخونه رفت!
اون لینکی که دادید تقریبن منبع معتبری درش ذکر نشده صرفن بیان یک سری گزاره بدون نشون دادن درستی بود. و خوب بد نبود حداقل خودتون نظرات مردم رو پایینش می خوندید!
مثل اینکه ( در دوره ی رمضان تولید و مصرف مواد غذایی افزایش پیدا می کنه )
یا یکی دیگه گفته بود ( افزایش مقدار غذای مصرفی چیزی هست که هیچ فردی در غرب بهش نیاز نداره اشاره به حرف بالا که میگه چرا روزه فایده نداره )