پاسخ : تجربیات ورزشیتون
سلام رشته ورزشی من تکواندو هسته بید
آقا ما رفتیم مسابقات برای انتخابی کشوری در استان

بعد من و دوستام رفتیم اونجا البته قبلش حتی 2 بار هم تو باشگاه تمرین نکرده بودیم نه که آزمون داشتیم فرم میزدیم آره
خلاصه که رفتیم اونجا و دیدیم بعله من که وزن یکم و دوستم که وزن7 یاهشت هم وزن نداریم

یکیمونم که کلا از رده نوجوانان یک روز بزرگ تر بود وکلا نمیتونست شرکت کنه

بقیه هم که کلا 1 نفر بود

هه هه حریف داشت حریفشم از شاهرود از باشگاه اون یکی استاد بود آخه شاهرود فقط 2تا استاد تکواندو داره که دومیش شاگرد استاد خودم بوده حالا استاد شده
خب این دوستم که حریف داشت باخت X-(خودم کوچش بودم هی بهش میگم بچه نترس بزن هیچیت نمیشه هی میترسید خلاصه که اون باخت و اون یکیهم حذف شد من و دوستم و اونایی که اول شده بودن رفتیم واسه کشوری

متوجه قضیه شدین؟ اگه نه دو باره بخون باز نه سوال کردن واسه همین موقع گذاشتن دیگه

هیچی رفتیم مسابقه کشوری یه چیزایی دیدیم که شما ندیدین شایدم دیدین رو نکردین

موقع وزن کشی اگه وزنت زیا یاکم بشه و از رده وزنی خودت بالا تر یا پایین تر بری و استانت از اون وزن کسی رو فرستاده باشه حذف میشه یکی از بچه هامون وزنش زیاد شده بود و حذف شد

البته اگه مامانش اجازه میدا وزن کم میکرد! وای چون بین مسابقات انتخابی کشوری و کشوری فاصله زیاده اکثر بچه ها وزناشون زیاد میشد و واسه کم کردن وزن چه کارا که نمیکردن!مثلا یه نفر بود موهاش تا پشت زانوش میرسید دید وزنش زیاده همه رو زد یعنی یه جورایی کچل کرد آخرشم حذف شد فکر کنم از بچه های زنجان بود نمیدونم ولی کلی دلم سوخت فقط صد گرم زیادی داشت!تازه اینا خوباش بودن بقیش گفتنی نیست ولی واقا خیلی ناراحت بودم براشون منم کلا زیر وزن یک بودم و 7-8 کیلو جا داشتم وزن اضافه کنم

وزن کشی تموم شد و ما رفتیم که مسابقه بدیم من که خودم به شخصه به قول شخص شخیص سرپرست به گچ دیوار شباهت بیشتری داشتم تا به آدم بعد نوبت مسابقه من که شد دیدم یه دختر ریزه میزه و قد کوتاه تر از خودم میخواد باهام مبارزه کنه گفتم به به چه خوش شانسم من بعد رفتم تو زمین و تا داور شی جاک گفت یه نریو خوگشل آوردم که نخورد

چشتون روز بد نبین پای من به زمین رسیدن همانا لگد تو سر خوردن همانا تعجب کردنم همانا و از بین رفتن اعتماد به نفس همان!

اینجاست که میگن فلفل نبین چه ریزه بشکن ببین چه تیزه خلاصه که باختم و بقیه بچه ها هم پشت سر من باختن و خیلی معمولی با افتخار برگشتیم

البته نا گفته نماند که مسابقه کشوری کلا اولین مسابقه مبارزه ای بود که من دادم و قبلش حتی تجربه مسابقه دوستانه هم نداشتم آره