• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

گیتار

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Dizzy
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : گیتار

به نقل از PeiHaghi :
میشه منبع بدی؟
اصلاً نمیفهمم!
خط ها زیر هم نیستن
منبعش معتبر نیست.در واقع من دنبال یه چیز دیگه میگشتم که اینو پیدا کردم.تو این وبلاگ بود.
http://www.navidguitar.blogfa.com

والا من که اینتو تب ندیدم !

;)
به نقل از Shaghayegh11 :
منبعش معتبر نیست.در واقع من دنبال یه چیز دیگه میگشتم که اینو پیدا کردم.تو این وبلاگ بود.
http://www.navidguitar.blogfa.com
اگه دنبال تب هستی برو نرم افزار guitar pro رو دانلود کن.. خیلی کار باهاش راحته .. اما استفاده از guitar pro بزرگترین اشتباهی میتونه باشه که در طول عمرت مرتکب شدی.. نت خونی آدم رو به شدت ضعیف میکنه.. کلا فقط باعث میشه در یه دوره زمانی کوتاه فک کنی که خیلی خوب گیتار میزنی.. :)

سلاااااااااااااااااااااااام
میشه طرز نواختن گیتار رو هم آموزش بدی؟
با تشکر

به نقل از hamid-GM :
;)اگه دنبال تب هستی برو نرم افزار guitar pro رو دانلود کن.. خیلی کار باهاش راحته .. اما استفاده از guitar pro بزرگترین اشتباهی میتونه باشه که در طول عمرت مرتکب شدی.. نت خونی آدم رو به شدت ضعیف میکنه.. کلا فقط باعث میشه در یه دوره زمانی کوتاه فک کنی که خیلی خوب گیتار میزنی.. :)
واسه کسی که الکتریک میزنه نت خونی اهمیتی نداره !
مگه اینکه بخواد شاخه عوض کنه

بـاز به نظـر ِ مـن گیتـار جایگـاهـش خیـلی بهتـر از سـازهایی مث ِ تمبـک ِ مثـلا .
مـن خـودم شـخصـا که به هـرکی میگـم تـمبک می زنـم ،
میـگه خیـلی آسـونه که ، سـریع می شـه یاد گـرفتـش . :-??
نظـرتـون چیـه ؟

همه فکر میکنن سازای ریتمیک آسونن .
سخت در اشتباهن !
همین درامز که دیگه آدم میگه استیک رو میگیری دستت و شروع میکنی زدن هم سخته!
نگه داشتن ریتم ، تغییر ناگهانی ریتم و غیره (حالا من درامر نیستم که باقیش رو بگم )
حالا تنبک علاوه بر اینا کلی ضربه ی متفاوت داره!

این رو به یاد داشته باش : هیچ سازی آسون نیست .

پاسخ : پاسخ : گیتار

به نقل از مُحسن :
آخه دختر خوب! گیتار یه ساز ملودیک هست، شما علاوه بر ایجاد ریتم ، یه سری صدا های خاص رو هم که محدودش هم اصلا کم نیست تولید میکنی، اما تمبک یه ساز کاملا ریتمیک هست و صداهایی هم که تولید میشه از اون خیلی محدود هست. نمیشه این دو تارو مقایسه کرد، اگر قرار بر مقایسه هست باید دسته بندی بشه، یعنی ساز های ریتمیک با هم و ساز های ملودیک با هم.. که کلا من به شخصه مقایسه رو اصلا نمیپسندم، چون توی مقایسه خیلی باید دو ساز شبیه هم باشن، مثلا میشه تار و سه تار رو مقایسه کرد!

هرکس میگه تمبک آسونه چرت محض گفته، اتفاقا بسیار هم مشکل هست، همه فکر میکنند تمبک همون ریتم 6/8 ام معروف هست و تمام(که البته خیلی ها همونم بد میزنن) ، این ها وقتی ساز رو دستشون بگیرن و مثلا بگی یه پِلنگ بزنن قطعا همون بار اول نمیتونن بزنن، حالا جدای از این مسئله این همه فرم مشکل برای اجرای ریتم های مختلف وجود داره که نگه داشتن ریتم همون ها واقعا سخته..
من اصلا فکر نمیکنم سازی مثل تمبک آسون باشه..
آره میـدونم ، منـم نـخواسـتم مقایسـه ای انـجام بـدم ، اونـم راجبـه صـداهایی که تـولیـد می کنـن ، فقـط راجبـه جایـگاهـش بیـن ِ مـردم حـرف زدم ، که واقـعا جایـگاه ِ پائیـنی ِ .

دقیـــقا .

به نقل از PeiHaghi :
همه فکر میکنن سازای ریتمیک آسونن .
سخت در اشتباهن !
همین درامز که دیگه آدم میگه استیک رو میگیری دستت و شروع میکنی زدن هم سخته!
نگه داشتن ریتم ، تغییر ناگهانی ریتم و غیره (حالا من درامر نیستم که باقیش رو بگم )
حالا تنبک علاوه بر اینا کلی ضربه ی متفاوت داره!

این رو به یاد داشته باش : هیچ سازی آسون نیست .
دقیـقا ، همیـن نگه داشـتن ریتـم ها و تغییــر ـاشـون ، کلی زمـان میبـره یادگرفتنـش .

اوهـوم .

به نقل از مُحسن :
اگه قرار باشه به هر چیزی که مردم دوست دارن توجه کنیم که من الان باید برم محسن مانکن بشم :| بین اهل هنر افراد جایگاه ویژه ای برای تمبک و تمبکنواز قائلند.
:))
اونـکه آره ، ولی مثـلا تو بـگی پیـانو ، نمیشـه دیـگه مـردم ُ جمـع کـرد از شـدّت ِ عـلاقه . :دی

Back
بالا