گیتار

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Dizzy
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : گیتار

یک بار دیگه مشخص شد که مسئولان پاسخگو نیستند.. ;D
لگاتو مال گیتار فلامنکوئه و خیلی هم کاربرد در در فلامنکو و انواع خفنی هم داره .کلا آکوردای پاور هم مال فلامنکو بوده. (استایل غیرت)
آره کلا همه چی مال فلامنکو ِ تو غصه نخور.. ~X( اون آکوردهای قدرت (!) ;D که دیگه فک کنم داری اشتباه میکنیا.. آخه به احتمال زیاد با ظهور آمپ و گیتار الکتریک و دیستورشن و اینا فهمیدن این آکوردا چه حس نایسی داره..

بعد برای الکتریک اصطلاح لگاتو استفاده نمی شه همون طور که خودت می دونی.میشه hammer on و pull off
البته در عین حالی که از اصطلاح hammer on و pull off استفاده میشه , از اصطلاح legato واسه اشاره کردن به جفتش استفاده میشه.. (حالا در کل چه اهمیتی داره از چه اصطلاحی استفاده میشه؟) [-(

آخه 6 ماه کلاسیک به هیچ جا نمی رسه! ;D من میگم چرا از اول نره الکتریک؟
آره خوب مسلما بهتره که از همون اول الکتریک بگیره.. من منظورم این بود که اگه امکان خریدن الکتریک نداره یه چیزی حدود 6 ماه اینا با کلاسیک کار کنه مشکلی نداره به نظرم (البته باید از اول هدف مشخص باشه که آیا واقعا بعدا میخواد الکتریک کار کنه یا نه)

• لایک
امتیازات: Dizzy

به نقل از hamid-GM :
یک بار دیگه مشخص شد که مسئولان پاسخگو نیستند.. ;Dآره کلا همه چی مال فلامنکو ِ تو غصه نخور.. ~X( اون آکوردهای قدرت (!) ;D که دیگه فک کنم داری اشتباه میکنیا.. آخه به احتمال زیاد با ظهور آمپ و گیتار الکتریک و دیستورشن و اینا فهمیدن این آکوردا چه حس نایسی داره..

خیر اشتباه نمی کنم! یکی از استادام که کلاسیک فلامنکو الکتریک درس می داد گفتش

به نقل از hamid-GM :
آره خوب مسلما بهتره که از همون اول الکتریک بگیره.. من منظورم این بود که اگه امکان خریدن الکتریک نداره یه چیزی حدود 6 ماه اینا با کلاسیک کار کنه مشکلی نداره به نظرم (البته باید از اول هدف مشخص باشه که آیا واقعا بعدا میخواد الکتریک کار کنه یا نه)
مشکلی نداره؟!
آخه 6 ماه؟ مگر اینکه 6 ماه هر روز رفته باشی کلاس!!

من میخام الکتریک بخرم..
میشه یه توضیح بدین که افکت فرقش با پدال چیه ؟
و اینکه چ افکتی رو پیشنهاد می کنین ؟

اتفاقا ساز گیتار هر چند که به این آسونی ها هم نیست که اگر هم باشه اگه با حس و حال گیتاریست همراه نباشه دیگه اسمش گیتار نیست.

به نقل از ریـحـانـه :
مشکلی نداره؟!
آخه 6 ماه؟ مگر اینکه 6 ماه هر روز رفته باشی کلاس!!
البته کمتر از 6 ماه هم میشه...
دیدم کسی رو که تقریبا 4 ماه به صورت جدی و فشرده گیتار کلاسیک کار کرد و توی کنکور عملی موسیقی دانشگاه هم پذیرفته شد... به تئوری موسیقی تسلط نسبتا کاملی داشت ولی سابقه ی نوازندگی هیچ سازی رو نداشت...
نمیگم بعد از 4 ماه نوازنده ی قابلی شده بود ولی هر قطعه ای رو که میزد تمیز و بدون مشکل بود و به نت خونی هم تسلط خوبی پیدا کرده بود تا حدی که تقریبا میتونست دشیفت بزنه...
و کسی هم هست که 6-7 سال نی کار میکنه و هنوز نتونسته وارد دانشکده ی موسیقی بشه... با توجه به اینکه ظریفیت موسیقی سنتی تقریبا 2 برابر ظرفیت موسیقی جهانیه!!!
نمیخوام بگم نوازندگیه نی سخت تر از گیتار کلاسیکه... و خب پذیرش در دانشکده ی موسیقی هم نمیتونه معیار درستی برای سنجش موزیسین ها باشه چون خیلی از عوامل غیر هنری و غیر موسیقیایی اونجا مد نظره... :-??
در نهایت من فکر میکنم کیفیت تمرین از هر چیزی مهمتر باشه... :-?

kheili khobe ke haeaqal yeki peida shod be sazam ahamiat bede man ba gitaram zendgy mikunam merc!

منم دیگه واقعا خسته شدم از بس همه گفتن این ساز آسونه ! منم یه بار برا تلافی گفتم بیاین این آکورد فاماژور رو بگیرین و قشنگ صداشو دراریین !!! اونام هنگیدن !!!
تا اونجاییم که من میدونم ، گیتار سه سبک داره :( البته گیتار عادی ها ! الکتریک یا باسو نمیدونم )
فلامینکو ، کلاسیک ، پاپ
فلامینکو : این سبک موسیقیه قدیمیه اسپانیایی هاست که از همه سبک ها هم سخت تره ، مثل تنبک یا ستار ما که مخصوص ایرانه
کلاسیک : ملودی های سلطنتی رو میگن ، خیلی کم توشون آکورد پیدا میشه
پاپ : پاپم که میدونید ، جونش به آکورد بستس !!! ;D البته ملودی هم داره ها !!!

سلام بچه ها منم 5 سال و نیم گیتار کار می کنم و 1 سال که سلفژ اگه سوالی داشتین خوش حال میشم کمک کنم و همین طور خوش حال میشم شما بهم کمک کنین ;)
شما بیشتر چه کتابهایی رو کار کردین؟
کدومش بهتر بود؟کدوم نتیجه بهتری داشت؟
راستی می خواستم بپرسم اینجا کسی سابقه اجرای زنده داره؟؟؟؟؟؟؟

ببخشید من صفحه های قبلو نخوندم !!
میخواستم بدونم که با یک دوره فشرده یک ساله ، میشه گیتار رو به صورت خیــــــــــــلی حرفه ای یاد گرفت ؟؟
اخه چون واسه قبولی تو دانشگاه ، امتحان عملی باید ساز بزنم و فرصت بیشتر از یک سال هم ندارم !!

خواهشا یکی راهنمایی کنه

به نقل از بی احســــاسـ... :
ببخشید من صفحه های قبلو نخوندم !!
میخواستم بدونم که با یک دوره فشرده یک ساله ، میشه گیتار رو به صورت خیــــــــــــلی حرفه ای یاد گرفت ؟؟
اخه چون واسه قبولی تو دانشگاه ، امتحان عملی باید ساز بزنم و فرصت بیشتر از یک سال هم ندارم !!

خواهشا یکی راهنمایی کنه
صریح بگم : عمراً به جز 4 تا آکورد نمیتونی چیزی بزنی ! مگر اینکه روزی بیش از 4 ساعت تمرین کنی !

البته بستگی هم داره به اینکه بخوای پاپ بزنی یا کلاسیک یا فلامینکو. کلاسیک که عمرا! ولی پاپ تا حد «قابل قبولی» ـی میتونی پیش بری. :-?

به نقل از ریـحـانـه :
البته بستگی هم داره به اینکه بخوای پاپ بزنی یا کلاسیک یا فلامینکو. کلاسیک که عمرا! ولی پاپ تا حد «قابل قبولی» ـی میتونی پیش بری. :-?

کلاسیک دیگه :-&

خو من الان چه خاکی تو سرم بریزم X-(
بیشتر از یک سال وقت ندارم اخه !!!

تو دو سال چطور ؟؟ میشه خیــــــــــــــــلی حرفه ای یاد گرفت ؟؟؟ ( فشرده )

به نقل از Pдгзд :
صریح بگم : عمراً به جز 4 تا آکورد نمیتونی چیزی بزنی ! مگر اینکه روزی بیش از 4 ساعت تمرین کنی !

پاش بی افته ، 4 ساعت هم تمرین میکنم :-& ;D

دوست عزیز تو آزمون عملی به این دقت نمی‌کنن که خیـلی حرفه‌ای بزنی. باید در همون حدی که هستی درست و خوب بزنی. ملاک‌هاشون چیزای دیگه‌س. گیتار رو دقیق نمی‌دونم؛ اما یکی از دوستان من که از ساز زدن هیچی نمی‌دونست 6 ماه کلاس پیانو رفت و آزمون عملی هم قبول شد!
+ فکر می‌کنم تو انجمن رشته‌های هنری اینُ مطرح می‌کردی بهتر بود.

من با این که خودم سه تار دارم و بیشتر به موسیقی سنتی علاقه دارم ولی تو سایر ساز ها فقط گیتار رو گوش می دم چون صدای ارامش بخشی داره :)

به نقل از @@sin :
من با این که خودم سه تار دارم و بیشتر به موسیقی سنتی علاقه دارم ولی تو سایر ساز ها فقط گیتار رو گوش می دم چون صدای ارامش بخشی داره :)

گیتار که خشن و هیجانیه !!!!
البته فک کنم ;D :-?

به نقل از بی احســــاسـ... :
گیتار که خشن و هیجانیه !!!!
البته فک کنم ;D :-?

الکتریک اینجوریه فقط :-?

به نقل از PanterA :
الکتریک اینجوریه فقط :-?
نه بعضی از آهنگای پاپ یا فلامینکو هم اینجورین

به نقل از farzad131074 :
سلام
من میخواستم درباره ی یه گیتار به اسم گیتار ( آویشن ) اطلاعات بهم بدین .
اصلا تو ایران هست یا نه ؟؟؟
قیمتش ؟؟؟؟
از کجا گیر بیارم ؟؟؟
نوع صداش .
چه مارکی بهتره ؟؟؟
گیتار اویشن یه نوع گیتار فلکه که سیماش فلزین و جند تا سوراخ دایره شکل رو بدنش داره!
تو ایران هست ولی کم دیدم!
صداش خیلییییییییییییییییییییییییییی خوبه و نسبتا گرونه!
تهران دیدم!
مارکشو نمیدونم!

• لایک
امتیازات: Dizzy

با سلام
من به تازگي گيتاركلاسيك خريدم و با جون و دل عاشق موسيقي هستم به دلايلي بابام نميزاره برم كلاس و ميخوام گيتار رو خوب ياد بگيرم آيا راه ديگه اي هست؟
و اين كه تبلچر چي هست عايا؟؟؟چجوري ميشه ياد گرفت؟بدرد بخور هست ؟لطفايه راهي بگيد كه بشه گيتار و خوب و سريع (البته نه ٤ تا اكورد) بدون كلاس ياد بگيرم.ترجيحا تو سبك كلاسيك نه پاپ چون از پاپ خوشم نمياد.

Back
بالا