• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

جهان خارجی؟!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ΔLi
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : جهان خارجی؟!!؟

به نقل از ΔLi :
تازه از کجا معلوم که یکی از این دو واقعی باشن و هر دو خیال نباشن؟
اصلا چه اشکال داره بگیم هر دو خیالن؟
آقای عزیز! شما که قبول کردی سنخِ تصور، حکایت پذیری داره. پس نمی تونه همش خیال باشه. خیال بودن فقط زمانی مطرحه که ثابت بشه خیالیه. این دو تا نمی تونند هر دو خیالی باشند. چون بالاخره برای ثابت کردن خیالی بودن شما باید یه واقعی داشته باشی تا بهش رجوع کنی و ثابت کنی این ها خیالی اند. (اگه پیچیده شد ببخشید حوصله ویرایش ندارم ;D)

به نقل از ΔLi :
خب این از کجا می تونه بفهمه که کدوما واقعین؟
یه سوال از شما می پرسم:
وقتی یه مداد رو به صورت مورب می کنی تو آب، از کجا می فهمی که این مداد واقعا نشکسته؟ خب واقعیت رو از طریق دیگه ای پیدا می کنی. بالاخره آدمیزاد با عقل خودش می تونه استدلال کنه تا یه چیز رو بپذیره یا اینکه قبول نکنه.
اگه بد می گم بگو بد میگی؟ :-s

به نقل از Pouya :
جونم؟
به نقل از Pouya :
شما که قبول کردی سنخِ تصور، حکایت پذیری داره. پس نمی تونه همش خیال باشه. خیال بودن فقط زمانی مطرحه که ثابت بشه خیالیه. این دو تا نمی تونند هر دو خیالی باشند. چون بالاخره برای ثابت کردن خیالی بودن شما باید یه واقعی داشته باشی تا بهش رجوع کنی و ثابت کنی این ها خیالی اند. (اگه پیچیده شد ببخشید حوصله ویرایش ندارم ;D)
من هم همینو میگم دیگه بر مبنای یه واقعیتی می گیم خیال!یعنی یه کدومو گرفتیم واقعی نسبت به اون می گیم خیال
حالا حرف من اینه که چرا اونو گرفتیم واقعی؟
به نقل از Pouya :
یه سوال از شما می پرسم:
وقتی یه مداد رو به صورت مورب می کنی تو آب، از کجا می فهمی که این مداد واقعا نشکسته؟ خب واقعیت رو از طریق دیگه ای پیدا می کنی. بالاخره آدمیزاد با عقل خودش می تونه استدلال کنه تا یه چیز رو بپذیره یا اینکه قبول نکنه.
دقیقا این هم همونه من می خوام به همین مبنات شک کنم

به نقل از Pouya :
اگه بد می گم بگو بد میگی؟ :-s
بد نمی گی ولی جواب من هم نمی دی :)

به نقل از ΔLi :
هیچی بابا
به نقل از ΔLi :
من هم همینو میگم دیگه بر مبنای یه واقعیتی می گیم خیال!یعنی یه کدومو گرفتیم واقعی نسبت به اون می گیم خیال
حالا حرف من اینه که چرا اونو گرفتیم واقعی؟
من جوابتون رو دادم!! بذار من از اول بگم من چی ها رو برات ثابت کردم. (هر مرحله اش مشکل داشت بگو...خب؟)
اول ثابت کردم که شما یه تصوراتی دارید
دوم اینکه این تصورات وجود دارند
سوم اینکه این تصورات لزوما خالقی دارند
چهارم اینکه این خالق وجود دارد و در جهان خارجی است
پنجم اینکه ما این خالق را درک می کنیم و تصور مان درست است (یعنی بالاخره این خیال نیست قطعا بالضروره واقعی است!!!)
ششم حکایت گری محمول بالصمیمة تصورات ما است.
هفتم همه مفاهیم حکایت گری دارند.
هشتم هر چیزی که خیال است باید ثابت شود اگر ثابت نشود واقعیت دارد.

اگه این حرف هارو قبول کنی، دیگه سوالی نمی مونه.
اگه قبول نداری بگو تا من برای هر قسمت نقل قول بزنم جوابت رو دوباره نشونت بدم. OK?

ببین شما تو کل تاپیک داری این ـو ثابت می کنی که خارج از من وجود دارد.خب این به نظر من بدیهی است!(حداقلش اینه که من قبول کرده ام)
اما سوال من چیز دیگری است چیزی که بار ها بیان کردم:
آیا این جهان خوابی نیست که بیداری از آن میسر است؟
بعدشم این که شما می گی: هشتم هر چیزی که خیال است باید ثابت شود اگر ثابت نشود واقعیت دارد.
واقعیت رو چی تعریف کردی؟

اعتراف می کنم که یکی از ما دونفر حرف اون یکی رو اصلا نمی فهمه... :-"

یا شما نمی فهمید من چی گفتم و چه چیزهایی رو ثابت کردم...
به نقل از ΔLi :
ببین شما تو کل تاپیک داری این ـو ثابت می کنی که خارج از من وجود دارد.
یا اینکه من نمی فهمم حرف شما چیه
به نقل از ΔLi :
خب این به نظر من بدیهی است!(حداقلش اینه که من قبول کرده ام)
!!!!!! :o!!!!!!!

منظورم اینه که باید بشینیم یه مدت روی این ها فکر کنیم... من روی حرف های شما و شما هم اگه قابل بدونید روی حرف های من

دقیقا
موافقم!
فکر می کنیم...

ما از کجا میتونیم بفهمیم تو واقعیتم یا تو رویاییم؟
حتی اگه این جهان رویا باشه ما که تو جهان واقعی زندگی نکردیم که نشونه ای داشته باشه که اینجا اونو نقض کنه :-/
هر چیزی هم اینجا وجود داشته مال همین جهانه و فکر نمیکنم چیزی باشه که این جهانو تو خود این جهان نقض کنه.
شما وقتی تو خوابی از کجا میفهمی تو خوابی؟از جایی که یه چیزی رو میبینی که با علم تناقض داره یعنی با جهانی که واقعن توش زندگی میکنی تناقض داره.
فیلم INCEPTION رو دیدی؟

به نقل از ThE sTaR :
ما از کجا میتونیم بفهمیم تو واقعیتم یا تو رویاییم؟
حتی اگه این جهان رویا باشه ما که تو جهان واقعی زندگی نکردیم که نشونه ای داشته باشه که اینجا اونو نقض کنه :-/
هر چیزی هم اینجا وجود داشته مال همین جهانه و فکر نمیکنم چیزی باشه که این جهانو تو خود این جهان نقض کنه.
شما وقتی تو خوابی از کجا میفهمی تو خوابی؟از جایی که یه چیزی رو میبینی که با علم تناقض داره یعنی با جهانی که واقعن توش زندگی میکنی تناقض داره.
خب منم همینو میگم دیگه سوال منو تکرار می کنی؟ ;;)
به نقل از ThE sTaR :
فیلم INCEPTION رو دیدی؟
نه؛ لینک دانلود با زیر نویس و اینا شو بذاری ممنون می شم!(چیز دیگه هم می خوام بگم نه؟ ;D)

منظورم این بود که ما راهی برایفهمیدن این قضیه نداریم ;)
میدم حسین بهت بده فیلمرو ;)

به نقل از ThE sTaR :
به جون خودم من نمی فهمم شما چی میگید؟ :-/
مگه من خودمو نکشتم که ثابت کنم حداقل یه تصور درست از دنیا داریم؟!
پس شما چرا باز دوباره میگید که جهان تصورات ما از جهان واقعی مجزا است؟ بالاخره یه اشتراکی که داره... ما با همون اشتراکه می تونیم بقیه اشتراکاتش رو کشف کنیم.خب ~X(

Back
بالا