• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

جهان خارجی؟!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ΔLi
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : جهان خارجی؟!!؟

به نقل از ThE sTaR :
افرین تازه به حس ما رسیدی اون پست های اولی که میذاشتی هیشکی هیچی نمیفهمید =))
از این اعتراف پشت پرده خوشم اومد... پس حرف های من رو نمی فهمیدی...خیلی خوبه که قبول کردی =)) =))

به نقل از ThE sTaR :
تو گفتی گه چی تو توی جهان واقعی یه تصور داشتی که اونجا خوابیدی اینجا همون تصورو داری از خودت درسته؟ چیزی که من فهمیدم این بود خوب اما من میگم تو برای اینکه بخوابی و یه تصور از خودت داشته باشی نیازی به این نیست که تو جهان واقعی بوده باشی میتونی یه تصور تو جهان خیالی از خودت به وجود بیاری.
کما فی السابق نفهمیدمو داری باز هم داری تکرار ادعا می کنی فکر کنم. دلیل بیار قربونش :))
فکر کنم غلط املایی یا ساختاری هم داشتی نور علی نور شد. ;D

تو مگه نگفتی که ادم تو تخیلات نمیتونه از خودش یه تصور به وجود بیاره؟

نه.... اتفاقا می تونه و خالقش هم خودشه... اصلا همچین حرفی نزدم
اگه این حرف رو زدم نقل قول کن تا منظورم رو بگم!

خب این تصوراتت وجود دارند و خود این تصورات باید ایجاد شده باشند. کی این ها رو ایجاد کرده؟ شما این ها رو ایجاد کردی. خب؟
خود شما هم از خودت یه تصوری داری.
پس تصوری که از خودت داشتی واقعیت داشته (چون خود شما واقعیت داشتید و یه چیزی خیالی که نمی تونه یه چیزی به وجود بیاره)
تموم شد رفت... پس یه تصوری داری که از این خوابی که می گی خارجه.

تو مگه نگفتی که ادم تو تخیلات نمیتونه از خودش یه تصور به وجود بیاره؟
یه چیزی خیالی که نمی تونه یه چیزی به وجود بیاره

خدا پیغمبری(!!) این دو تا کجاش یکیه؟!؟! :o :o :o :o :o

پس یه تصوری داری که از این خوابی که می گی خارجه.
پس چیه؟ :-w
خب این تصوراتت وجود دارند و خود این تصورات باید ایجاد شده باشند. کی این ها رو ایجاد کرده؟ شما این ها رو ایجاد کردی. خب؟
پس تصوری که از خودت داشتی واقعیت داشته (چون خود شما واقعیت داشتید و یه چیزی خیالی که نمی تونه یه چیزی به وجود بیاره)
کلا دوباره منطورتو بگو ;D ;D ;D ;D ;D

احساس می کنم که معنای وجود رو نفهمیدی
به جای کلمه وجود می گم «بودن»

یه بار دیگه همین مطلب رو می نویسم:
مرحله اول:
این تصوراتت دارای «بودن» هستند پس این تصورات باید «بودن» خودشون رو از جایی گرفته باشند
(چون نمیشه که همینجوری باشند اگه همینجوریه چرا بعضی هاش رو من دارم شما ندارید یا بالعکس (منظورم اینه که واجب الوجود نیستد))
چه کسی «بودن» رو به این تصورات داده؟
شما که این تصورات رو داری، «بودن» رو به اون ها دادی. پس خودت هم «بودن» رو داری پس واقعیت داری.
OK?
مرحله دوم:
حالا که قبول کردی که خودت «بودن» رو داری، خودت تونستی قبل از اینکه به «بودن» خودت پی ببری و بدونی که هستی
و قبل از اینکه این استدلال رو بشنوی یه تصوری از خودت داشته باشی و تصورت هم «بودن» داشت.
این تصورت از خودت درست بود. یعنی خیالی نبود. استدلال کردیم که درست بود.
پس حداقل یه تصوری داری که از این خوابی که می گی خارجه.

حالا بگو کدوم مرحله رو مشکل داری؟ کجاش رو نفهمیدی؟ تیکه تیکه بگو که بحث کنیم! از یک کلمه هم بدون توجه رد نشو! خب؟ (تو رو خدا!!!!)

با اینکه بازم چیز زیادی نفهمیدم :)) :)) :)) =)) =)) =)) اما این اثبات نمیکنه که ما تو خواب نیستیم و اینا رویا نیست. :-?
ببین تو گفتی که تصوراتت هستن پس باید یکی اینا رو داشته باشه بهشون وجود بخشیده باشه پس چون مال تو اند تو بهشون وجود دادی.
پس خودمونم هستیم چون تونستیم بودن ببخشیم درسته؟
اما این که ما هستیم اثباته اینه که ما تو خواب نیستیم؟فکر نکنم اثباتش باشه.اصلا داریم همچین چیزی؟ :))
درست گفتم تحلیلتو؟ :))

• لایک
امتیازات: Pouya

به نقل از ThE sTaR :
تو گفتی که تصوراتت هستن پس باید یکی اینا رو داشته باشه بهشون وجود بخشیده باشه پس چون مال تو اند تو بهشون وجود دادی.
پس خودمونم هستیم چون تونستیم بودن ببخشیم درسته؟
اما این که ما هستیم اثباته اینه که ما تو خواب نیستیم؟فکر نکنم اثباتش باشه.اصلا داریم همچین چیزی؟ :))
درست گفتم تحلیلتو؟ :))
این یه تیکه که زیرش خط کشیدم رو من نگفتم و عبارت شما هم اصلا دقیق نیست. [-(
ولی ....
تقریبا درست گفتی اما فقط مرحله اول رو فهمیدی... =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
زووور بزن مرحله دوم رو هم بفهم تا ببینیم دردت چیه :)) :)) :)) :)) :)) =)) =)) =)) :)) :)) :)) :)) :))

نکته مرحله دوم اینه که من هستم با تصوری که داشتم یکی بود... یعنی این که گزاره «من هستم» رو با این استدلال قبول کردی. اما قبل از این هم «من هستم» رو تصور کرده بودی. (نکرده بودی؟ ^-^) با این استدلال معلوم شد که تصورت درست بوده. و «من هستم» واقعیت هم دارد و خیال نیست
یعنی اینکه (برای بار دهم می نویسم: ) حداقل یه تصوری داری که از این خوابی که می گی خارجه.
;D
(این هنوز یه سری چیزها رو اثبات نمی کنه تا همین جاش رو بحث کنیم اگه مشکلی نبود و سوالی باقی بود بریم مرحله بعدی)

بریم مرحله بعدی ;D

• لایک
امتیازات: Pouya
Back
بالا