دو دسته چت روم داریم 1-فقط قصد افراد دوستیه 2-دنبال یه کسی میگردن که وقتی تنهان نتهایشونو با اون تو نت پر کنن که خب اصولا دسته اول تعدادش بیشتره و به همین دلیل اعضا بیشتری داره دوستی که اساسا چیز خوبی نیست
ولی اگه هم کسی دنبال دوست میگرده چت روم جاش نیست به نظر من چون پر از دروغه و معلوم نیست کدوم حرف راسته کدوم سرکاریه اصن داری با دختر میچتی یا پسر
والله
به نقل از ترنم بهار :من با چت مخالف نیستم اتفاقا داریم چت هایی که هم محیطش خوبه هم آدماش جوری که خودم به اونا عادت کردم و مثه دوستای خودم میدونمشون ولی چت برای کسی که دنبال دوسته واقیه به درد نمیخوره چون من صادقانه اعتراف میکنم تو هیچ کدوم از این روما اسممو راست نگفتمدو دسته چت روم داریم 1-فقط قصد افراد دوستیه 2-دنبال یه کسی میگردن که وقتی تنهان نتهایشونو با اون تو نت پر کنن که خب اصولا دسته اول تعدادش بیشتره و به همین دلیل اعضا بیشتری داره دوستی که اساسا چیز خوبی نیست
ولی اگه هم کسی دنبال دوست میگرده چت روم جاش نیست به نظر من چون پر از دروغه و معلوم نیست کدوم حرف راسته کدوم سرکاریه اصن داری با دختر میچتی یا پسر
والله

)شخص مقابل تا میتونه خالی میبنده پس جدی نگیرید و لذت ببریدبه نقل از Sana 96 :چون متاسفانه اون موقع حس ميكنن اين دوست شون قراره همون شريك آينه شون باشه
كه احتمالش خيلي كمه
اونم با وجود همچين پسرايي(و بعضي دخترا)

تو همون سمپادیاشم درس نیسبه نقل از alireza24 :تو سمپادیا آره ولی بقیه رو مطمئن نیستم![]()

مثلا من اصلا برای سرگرمی نمیام سمپادیا! این دیگه خیلی مسخره است من میام تا به بچه های المپادی کمک کنم به ادمایی که به من پیغام میدن کمک کنم مشاوره بدم ! مشاور خوبی هستما! به امتحانش می ارزهبه نقل از ـــــــــــمنـــــــــــــ :واسه سرگرمی خوبه ولی اگه دوستی شدید تر شه به نظر من بده
خیلی بده X-(
دوستایی هستن توی این سایت که 24 ساعته به خاطر پشتیبانی کنکور انلاینن شما حق ندارن سمپادیا رو با چت روم مقایسه کنید شما دارید زحمات بچه سمپادیای خفن رو که فقط به خاطر کمک میان خدشه دار می کنید