- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- بجـنورد
- سال فارغ التحصیلی
- 95
پاسخ : چگونه یک دانشجو شویم؟!
[quote author=الناز.خ
[quote author=الناز.خ
نه من کلی گفتم!به نقل از Shery :شما که تجربی ای : ))) ، پلی تکنیک آخه ؟!
همش تقصیر شماست دیگه ، موقع نهاییامون اومدین جو کنکور دادین ، رفتیم تو فاز کنکور ، گفتیم نهایی رو بدیم بره فقط ، سریع کنکوری شیم...
الانم فاز دانشگاه و دانشجویی میدین :-آه میکشد
ما رفتیم سال بعد بیایم [از صحنه خارج می شود]
به نقل از نیلوفـر :دانشگاه تهران [کمپلکس اصلی، راجع به فنی امیرآباد اطّلاع ندارم] به هیچ تیپ و ریخت و قیافهای گیر نمیده، اینه که اگر به این دلیل قصد دارید تغییری توی تیپ هر روزتون بدید، راحت باشید[nb]دلایل دیگه قاعدتاً بحثش جداست[/nb]. چرا اینو میگم؟ ۹۰٪ بچّهها تیپ ۱-۲ ماه اوّلشون ۱۸۰ درجه با بقیهش فرق داره و اغلب دلایل غلطی به این تغییر چسبونده میشه در حالی که تنها دلیلش صرفاً اینه که اوّلش باورتون نمیشه میتونید هر جور میخواین بیاین :))
دانشگاه تهران رو نمیدونم؛ ولی درمورد پلیتکنیک کاملاً درست ه این حرف. از درِ حافظ که بخوای تردد کنی به شددددت اذیت میکنن؛ درِ رشت و ولیعصر مطابق با استانداردهای روزِ صنف «حراست» برخورد میکنن؛ درِ سعید رسماً ول ه. "-: یه هفته بری دانشگاه دستت مییاد که از کجا تردد بشه بهتر و امنتر ه. "-:این که میگن درای ورودی مختلف سختگیری حراستشون فرق داره چی؟
به نقل از پری ناز :این که میگن درای ورودی مختلف سختگیری حراستشون فرق داره چی؟
به نقل از پری ناز :این که میگن درای ورودی مختلف سختگیری حراستشون فرق داره چی؟
به نقل از پری ناز :میگم یه چیزی، من یه ربعه دارم نتو زیر و رو میکنم، هیچ نشانی از «محل» دانشکده زبانهای خارجی دانشگا تهران پیدا نمیکنم؛ کجاست؟
به نقل از پری ناز :میگم یه چیزی، من یه ربعه دارم نتو زیر و رو میکنم، هیچ نشانی از «محل» دانشکده زبانهای خارجی دانشگا تهران پیدا نمیکنم؛ کجاست؟
http://ffll.ut.ac.ir/ContactUs_User.aspبه نقل از پری ناز :میگم یه چیزی، من یه ربعه دارم نتو زیر و رو میکنم، هیچ نشانی از «محل» دانشکده زبانهای خارجی دانشگا تهران پیدا نمیکنم؛ کجاست؟
شما راجع به جو دانشگاه تبریز بگین!به نقل از نازنیــــــــــن :منو وارد بحث کنید
این کامل نیست به نظرمبه نقل از پری ناز :
به نقل از بهزاد 93 :امیرکبیر قبول شدین مراقب باشین معتاد کافه نشین! 99 درصدشون معتادن
عهههه. من ندیدم این پست رو. با تشکر از موبو. [صدای تشویق حضار]من احساس ميكنم در حق اين پست اجحاف شده. : )) از ارغوان خواهشمندم بياد اين كانسپت اعتياد و تاثيراتش بر بودجه ماهانه و سالانه دانشجويان رو بررسى كنه.