چگونه یک دانشجو شویم؟!

آیا فهمیدین چجوری باید یه دانشجو بشین؟!

• رای‌دهندگان
    482

Persian Knight

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اسفراین
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر/سخت افزار
پاسخ : چگونه یک دانشجو شویم؟!

به نقل از Antares :
درضمن این همه درمورد غذای سلف و طرز پوشش ودر وردوی واینا بحث شد به نظرم یه جورایی مزخرف بود
دانشجویی که صرفا به خاطر درس خوندن میره دانشگاه طرز پوششــش ساده است،وخب این باعث میشه که مهم نباشه ازکدوم در بره تو که بهش گیرندن
همین طرز پوشش باعث میشه خیلی دوستی های ناهنجار به وجود بیاد وهمین طرز پوشش هست که ازخیلی ازاین دوستی هاجلو گیری میکنه
دانشجویی که صرفا برادرس میره دانشگاه چون وقتی برای آشپزی و بیرون ازدانشگاه غذاگرفتن نداره،غذای سلف هرچی باشه میخوره

#چند کلمه حرف منطقی وجدی
بنظرم اشتباهه
واضحه که اگر قرار بود دانشجو فقط درس بخونه همون سیستم مدرسه رو ادامه میدادن دیگه که شما صبح بری سر کلاس درس بخونی ظهر بیای خونه فقط بجای 6-3-3 میشد مثلن 6-3-3-4
اگر قرار بود دانشجو فقط درس بخونه چرا مث دبیرستان تفکیک جنسیتی نکنن؟
اگر قرار بود دانشجو فقط درس بخونه جنبش دانشجویی چ معنایی داشت؟
اصن چرا تو دانشگاه هم لباس فرم ندن؟

دانشگاه جاییه ک شما زندگی تو ی محیط بزرگتر از مدرسه(با همه بدی ها و خوبیهاش) رو تجربه کنی و بعد وارد ی محیط بزرگتر ب اسم اجتماع بشی

Arghavan S

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
---
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
0

درضمن این همه درمورد غذای سلف و طرز پوشش ودر وردوی واینا بحث شد به نظرم یه جورایی مزخرف بود
دانشجویی که صرفا به خاطر درس خوندن میره دانشگاه طرز پوششــش ساده است،وخب این باعث میشه که مهم نباشه ازکدوم در بره تو که بهش گیرندن
همین طرز پوشش باعث میشه خیلی دوستی های ناهنجار به وجود بیاد وهمین طرز پوشش هست که ازخیلی ازاین دوستی هاجلو گیری میکنه
دانشجویی که صرفا برادرس میره دانشگاه چون وقتی برای آشپزی و بیرون ازدانشگاه غذاگرفتن نداره،غذای سلف هرچی باشه میخوره
پوشش ساده برای یک مونث، یعنی مقنعه‌ی مشکی معمولی، مانتو معمولی با ارتفاع معقول و تنگی/گشادیِ معقول، شلوار معمولی، کفش غیرمهمونی. این که کسی دل‌ش نخواد به مانتوی چهارخونه‌ی ساده‌ش که صرفاً دو سه سانت بال‍اتر از زانو ه گیر بدن، دلیل نمی‌شه که دلیلِ دانشگاه رفتن‌ش چیزی جز درس خوندن باشه. این که دل‌ت نخواد دمِ در سرتاپات رو به طرزی که حال‌ت از خودت به‌هم‌بخوره «برانداز» کنن و بعد بذارن بری تو، دلیل نمی‌شه که «پوششِ غیرساده» داشته‌باشی. موی چتری داشتن باعث نمی‌شه کسی پوشش‌ش «غیرساده» باشه و دم در گیر بدن به‌ش.
جراستِ دانشگاه -فقط دانشگاه خودم رو می‌گم؛ کاری به باقی جاها ندارم و خبر هم ندارم ازشون- به «پوشش ساده» گیر می‌ده و آدم باید قلق دست‌ش بیاد که با همین «پوششِ ساده» چه‌طوری بره دانشگاه.
دانشجویی که صرفاً برای درس می‌ره دانشگاه، اگه جلوش غذای -به فرض- دم‌نکشیده بذارن حق داره اعتراض کنه و حق داره بره بیرون از دانشگاه غذا بخوره و حق داره بره دنبال غذای درست‌حسابی.
کسی که می‌خواد از حقوق طبیعی خودش -پوششِ ساده‌ای که به‌ش گیر ندن، غذای قابل‌خوردن و غیره- برخوردار باشه توی دانشگاه، لزوماً علت دانشگاه رفتن‌ش «چیزی جز درس» نیست.

× چی بگه آدم خب دیگه. |:

Antares

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بناب
رشته دانشگاه
برق

به نقل از احـــــــمد :
بنظرم اشتباهه
واضحه که اگر قرار بود دانشجو فقط درس بخونه همون سیستم مدرسه رو ادامه میدادن دیگه که شما صبح بری سر کلاس درس بخونی ظهر بیای خونه فقط بجای 6-3-3 میشد مثلن 6-3-3-4
اگر قرار بود دانشجو فقط درس بخونه چرا مث دبیرستان تفکیک جنسیتی نکنن؟
اگر قرار بود دانشجو فقط درس بخونه جنبش دانشجویی چ معنایی داشت؟
اصن چرا تو دانشگاه هم لباس فرم ندن؟

دانشگاه جاییه ک شما زندگی تو ی محیط بزرگتر از مدرسه(با همه بدی ها و خوبیهاش) رو تجربه کنی و بعد وارد ی محیط بزرگتر ب اسم اجتماع بشی
خب من همه ی اینایی که گفتینو قبول دارم

ولی خب برا یه بچه شهرستانی که تو فضای کوچیکی بزرگ شده زندگی تو یه شهربزرگ اونم مادرپدر همراهش نباشن خطرناکه
چون مادرپدر نمیتونن مستقیم نظارت کنن به ماها(شهرستانیا) این توصیه هارو میکنن

Parinaz.

پری‌ناز
نام مرکز سمپاد
فرزانگان قزوین
شهر
قزوین
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
آزاد تهران جنوب
رشته دانشگاه
طراحی لباس

.Don't let schooling interfere with your education
_Mark Twain_

نقطه.

Antares

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بناب
رشته دانشگاه
برق

به نقل از ارغوان :
پوشش ساده برای یک مونث، یعنی مقنعه‌ی مشکی معمولی، مانتو معمولی با ارتفاع معقول و تنگی/گشادیِ معقول، شلوار معمولی، کفش غیرمهمونی. این که کسی دل‌ش نخواد به مانتوی چهارخونه‌ی ساده‌ش که صرفاً دو سه سانت بال‍اتر از زانو ه گیر بدن، دلیل نمی‌شه که دلیلِ دانشگاه رفتن‌ش چیزی جز درس خوندن باشه. این که دل‌ت نخواد دمِ در سرتاپات رو به طرزی که حال‌ت از خودت به‌هم‌بخوره «برانداز» کنن و بعد بذارن بری تو، دلیل نمی‌شه که «پوششِ غیرساده» داشته‌باشی. موی چتری داشتن باعث نمی‌شه کسی پوشش‌ش «غیرساده» باشه و دم در گیر بدن به‌ش.
جراستِ دانشگاه -فقط دانشگاه خودم رو می‌گم؛ کاری به باقی جاها ندارم و خبر هم ندارم ازشون- به «پوشش ساده» گیر می‌ده و آدم باید قلق دست‌ش بیاد که با همین «پوششِ ساده» چه‌طوری بره دانشگاه.
دانشجویی که صرفاً برای درس می‌ره دانشگاه، اگه جلوش غذای -به فرض- دم‌نکشیده بذارن حق داره اعتراض کنه و حق داره بره بیرون از دانشگاه غذا بخوره و حق داره بره دنبال غذای درست‌حسابی.
کسی که می‌خواد از حقوق طبیعی خودش -پوششِ ساده‌ای که به‌ش گیر ندن، غذای قابل‌خوردن و غیره- برخوردار باشه توی دانشگاه، لزوماً علت دانشگاه رفتن‌ش «چیزی جز درس» نیست.

× چی بگه آدم خب دیگه. |:
منظورم گیر دادن به این مورد ها نیست
منظور من آرایش کردنه
محیط درس به نظر شما جای آرایشه؟
کسایی که باآرایش کامل میرن دانشگاه به نظرشما برا درس میرن؟

حق اعتراض داره ولی خب تابوده همین بوده همیشه اعتراض کردند ولی اثری نداشته
وخب به بودجه دانشگاه ها هم مربوطه
وخب باید این سختی هارو تحمل کرد،همیشه رفاه وآرامش وجود نخواهد داشت

negar.mr

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ٢
شهر
اهواز
دانشگاه
علوم پزشكي فسا
رشته دانشگاه
پزشكي

به نقل از پری ناز :
.Don't let schooling interfere with your education
_Mark Twain_

نقطه.
زبان جان... :-"
ميگما اگه زبان چيني ميخواستي بزني نقل قول چيني مينوشتي پري؟ :-"

Weeping Angel

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران

یه حسی بهم میگه بعضیا دانشگاه رو با زندان اشتباه گرفتن :-" اصول چگونه یک زندانی مطیع باشید رو توضیح می دن :-"

Parinaz.

پری‌ناز
نام مرکز سمپاد
فرزانگان قزوین
شهر
قزوین
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
آزاد تهران جنوب
رشته دانشگاه
طراحی لباس

به نقل از negar.mr :
زبان جان... :-"
ميگما اگه زبان چيني ميخواستي بزني نقل قول چيني مينوشتي پري؟ :-"
نه جانم فارسیش میکردم؛ مگر اینکه میتونستم رو لااقل نصف این سایت حساب باز کنم که چینی بلدن.

نه جدی شما بگین، چه طوری میشه این جمله رو ترجمه کرد که به خوشگلی و هلوییِ خودِ مارک تواین، حقّ مطلبو ادا کنه؟

Arghavan S

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
---
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
0

منظور من آرایش کردنه
از کی تا حال‍ا ظاهرِ آدم‌ها مل‍اکِ قضاوت کردن درمورد باطن‌شون شده؟ :ی
آرایش کردن برای قشنگ‌تر شدن ه. من نوعی دل‌م می‌خواد وقتی توی اجتماع هستم قشنگ باشه صورت‌م؛ آرایش کامل هم می‌کنم. اگه همین‌طوری بدون آرایش هم ظاهرم رو می‌پسندم می‌تونم آرایش نکنم.
این که طرف دل‌ش می‌خواد صورت‌ش قشنگ باشه ربطی داره به این که هدف‌ش از دانشگاه اومدن چی ه؟
[کاری به موردهای افراطی‌ش ندارم؛ اون بحث‌ش جدا ست.]

«تا بوده همین بوده» اصل‍اً توجیهِ جالبی نیست برای اعتراض نکردن.
و حال‍ا اوکی ما هی اعتراض می‌کنیم که این چه وضعِ سلف ه فل‍ان اینا؛ و تغییری نمی‌دن. وقتی این آپشن رو داریم که غذای مزخرف نخوریم، چرا باید فکر کنیم «باید سختی‌ها رو تحمل کرد» و «تا بوده همین بوده» ، و نریم دوقدم اون‌طرف‌تر از دانشگاه که غذای درست‌حسابی بخوریم؟! غذای درست‌حسابی خوردن هم ربطی داره به این که طرف هدف‌ش از دانشگاه اومدن چی ه؟!

Antares

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بناب
رشته دانشگاه
برق

به نقل از The Great Unknown :
یه حسی بهم میگه بعضیا دانشگاه رو با زندان اشتباه گرفتن :-" اصول چگونه یک زندانی مطیع باشید رو توضیح می دن :-"

نه اتفاقا دانشگاه جاییه که آزادی عمل داریم

ولی خب یه محیط واجتماع بزرگتری هست و مشکلات خودشو داره

کلا همه منظور منو جور دیگه میفهمن انگار که من باهاشون دعوا دارم،اینجوری براخودشون معنی میکنن

صرفا نظر خودمو گفتم وباکسی دعوا ندارم ومتظورم جنبه های منفی بود

negar.mr

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ٢
شهر
اهواز
دانشگاه
علوم پزشكي فسا
رشته دانشگاه
پزشكي

به نقل از ZedZi :
الان برام سوال پیش اومده این چیزهایی که می‌گی با هم منافاتی دارند؟
آرایش کردن و درس خوندن؟ :|
من الان نگرفتم چي گفتي! اخر شبه ببخشيد :-" ، منظورت چيه؟ :-"

به نقل از The Great Unknown :

الهام ايشونم دارو هستن! از ايشون سوال بپرس! :-"

به نقل از پری ناز :
نه جانم فارسیش میکردم؛ مگر اینکه میتونستم رو لااقل نصف این سایت حساب باز کنم که چینی بلدن.

نه جدی شما بگین، چه طوری میشه این جمله رو ترجمه کرد که به خوشگلی و هلوییِ خودِ مارک تواین، حقّ مطلبو ادا کنه؟

تسليم :-"

Ali Kh

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
تیزهوشان شهید بهشتی
شهر
گرگان
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
دانشگاه گرگان
رشته دانشگاه
زیست شناسی جانوری

به نقل از Antares :
منظور من آرایش کردنه

اگه قرار بود که برای اینکه به اعتراض اهمیت نمیدن، افراد نسبت به کاستی ها اعتراض نکنند، الآن شما هنوز زیر سلطه یک پادشاه با نظام سلطنتي که پادشاه همه کارست زندگی میکردی و با این طرز تفکر پس نباید هیچ حرکت اعتراضی شکل میگرفت.(گرچه الآن هم تا حدودی زیر این سلطه هستید )
در مورد این حرف های جدی! شما باید بگم که تو دانشگاه چندتا گرگ دهن وا نکردن که تا شما میرید دانشگاه بخورنتون.این همه آدم تا به حال رفتن و هیجیشون هم نشده.شاید شما دوست نداشته باشی تو دانشگاه آرایش کنی و به زعم خودت جدی باشی.
ولی شاید یکی دوست داره در کنار درس، خودش رو برای دوست پسرش هم خوشگل کنه؛ و در این مورد شاید این کار به نظر شما بد جلوه کنه، ولی نمیتونید اون کار رو مطلق بد جلوه کنید و بگید هر کی اینجوری نیاد دانشگاه پس دنبال درس نیست.

Antares

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بناب
رشته دانشگاه
برق

به نقل از ارغوان :
از کی تا حال‍ا ظاهرِ آدم‌ها مل‍اکِ قضاوت کردن درمورد باطن‌شون شده؟ :ی
آرایش کردن برای قشنگ‌تر شدن ه. من نوعی دل‌م می‌خواد وقتی توی اجتماع هستم قشنگ باشه صورت‌م؛ آرایش کامل هم می‌کنم. اگه همین‌طوری بدون آرایش هم ظاهرم رو می‌پسندم می‌تونم آرایش نکنم.
این که طرف دل‌ش می‌خواد صورت‌ش قشنگ باشه ربطی داره به این که هدف‌ش از دانشگاه اومدن چی ه؟
[کاری به موردهای افراطی‌ش ندارم؛ اون بحث‌ش جدا ست.]
«تا بوده همین بوده» اصل‍اً توجیهِ جالبی نیست برای اعتراض نکردن.
و حال‍ا اوکی ما هی اعتراض می‌کنیم که این چه وضعِ سلف ه فل‍ان اینا؛ و تغییری نمی‌دن. وقتی این آپشن رو داریم که غذای مزخرف نخوریم، چرا باید فکر کنیم «باید سختی‌ها رو تحمل کرد» و «تا بوده همین بوده» ، و نریم دوقدم اون‌طرف‌تر از دانشگاه که غذای درست‌حسابی بخوریم؟! غذای درست‌حسابی خوردن هم ربطی داره به این که طرف هدف‌ش از دانشگاه اومدن چی ه؟!
من ازرو ظاهرقضاوت نکردم ونمیکنم
کسی که وقت میذاره براآرایش مجبوره از درس بزنه
برا بیرون غذاخوردن هم همچنین

درضمن اینکه حراست کسیو که آرایش کرده نذاره تو حق داره
اینجا نه آمریکاست نه دبی نه کویت نه...
اینکه توکوچه خیابونا کم کاری میشه و جلوی بدحجابی گرفته نمیشه دلیل نمیشه همین روال تو دانشگاه که یک محیط فرهنگیه ادامه داشته باشه
اینجا یک کشور اسلامیه وبراخانم ممنوعه که آرایش کرده جلوی آقایون ظاهرشه ...

Parinaz.

پری‌ناز
نام مرکز سمپاد
فرزانگان قزوین
شهر
قزوین
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
آزاد تهران جنوب
رشته دانشگاه
طراحی لباس

به نقل از Antares :
خب من همه ی اینایی که گفتینو قبول دارم

ولی خب برا یه بچه شهرستانی که تو فضای کوچیکی بزرگ شده زندگی تو یه شهربزرگ اونم مادرپدر همراهش نباشن خطرناکه
چون مادرپدر نمیتونن مستقیم نظارت کنن به ماها(شهرستانیا) این توصیه هارو میکنن
داریم از دانشگاه حرف میزنیم نه مهد کودک. پدر و مادر بعد از هجده سال دیگه باید بتونن به تربیتشوت اعتماد کنن که لباس پوشیدن و آرایش کردن و غذا خوردن بچه هارو به خودشون بسپرن.
تو فامیلمون داریم دختری که دو ساله تنهایی تهرانه، هنوز مسیرای رفت و آمد و وسایل نقلیه عمومی رو یاد نگرفته، فقط با آژانس رفت و آمد میکنه. وابستگی تا چه حد دیگه؟

ArtmisSoR

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان‎امین
شهر
Isf
دانشگاه
پلی‌پیکنیک
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

ایشون دل‌واپس هستن. آقا بی‌خیال:))

تیم رباتیک امیرکبیر رو از چه ترمی میشه بهش پیوست؟ آیا محدودیت رشته داره؟

Antares

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بناب
رشته دانشگاه
برق

به نقل از ali kh :
اگه قرار بود که برای اینکه به اعتراض اهمیت نمیدن، افراد نسبت به کاستی ها اعتراض نکنند، الآن شما هنوز زیر سلطه یک پادشاه با نظام سلطنتي که پادشاه همه کارست زندگی میکردی و با این طرز تفکر پس نباید هیچ حرکت اعتراضی شکل میگرفت.(گرچه الآن هم تا حدودی زیر این سلطه هستید )
در مورد این حرف های جدی! شما باید بگم که تو دانشگاه چندتا گرگ دهن وا نکردن که تا شما میرید دانشگاه بخورنتون.این همه آدم تا به حال رفتن و هیجیشون هم نشده.شاید شما دوست نداشته باشی تو دانشگاه آرایش کنی و به زعم خودت جدی باشی.
ولی شاید یکی دوست داره در کنار درس، خودش رو برای دوست پسرش هم خوشگل کنه؛ و در این مورد شاید این کار به نظر شما بد جلوه کنه، ولی نمیتونید اون کار رو مطلق بد جلوه کنید و بگید هر کی اینجوری نیاد دانشگاه پس دنبال درس نیست.
اگه حق اعتراض داشتیم اوضاع مااین نبود :-"

خودتون تو گفته هاتون اشاره کردید دیگه،نیازی نیس من جواب بدم...

Shaghayegh11

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
سیرجان-کرمان
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
شیراز
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی

دانشگاست،مدرسه نیست،کنکور نمیخواین بدین که تایمر بزنین از وقت درس خوندتون نره چیزی خدایی نکرده. باید یاد بگیریم زندگی کنیم.شما اگه میخوای نری بیرون غذا بخوری که یه وقت،وقت درس خوندنت نپره بحثت جداست و مختاری.ولی قرار نیس دانشجوی خوب کسی باشه که فقط درس بخونه و حتی واسه یه غذا خوردن پاشو نذاره بیرون. و کسی که اینکارو میکنه،دانشجوی خوبی نباشه.
شما بیرون نرو واسه غذا،تو انجمنا شرکت نکن،اگه دختری آرایش نکن،فقط درس بخون.فقط.

Arghavan S

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
---
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
0

درمورد بقیه‌ی پست‌تون نظری نمی‌دم؛ نظری ندارم که بدم درواقع.
فقط این تیکه؛
خب آقا طبق این استدل‍ال می‌شه گفت موهامون رو هم مرتب نکنیم چون باید از وقتِ درس بزنیم؛ حمام هم نریم چون باید از وقتِ درس بزنیم؛ پیاده‌روی هم نکنیم و همه‌ش هرجا می‌ریم یه طوری بریم که در سریع‌ترین وقت ممکن برسیم چون می‌تونیم درس بخونیم به‌جاش ((:
آرایش کردن هم یه بخشی از نظیف بودن ه در نظرِ خیلی‌ها خب. یا غذای واقعی خوردن یه بخشی از رسیدگی به سل‍امتی فیزیکی و روحی ه.
نمی‌فهمم من واقعاً.

Ali Kh

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
تیزهوشان شهید بهشتی
شهر
گرگان
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
دانشگاه گرگان
رشته دانشگاه
زیست شناسی جانوری

به نقل از Antares :
اینکه توکوچه خیابونا کم کاری میشه و جلوی بدحجابی گرفته نمیشه دلیل نمیشه همین روال تو دانشگاه که یک محیط فرهنگیه ادامه داشته باشه
نمی دونم میدونی یا نه، ولی یکی از اهداف افراد برای دانشگاه رفتن، انجام فعالیت اجتماعی و احقاق حقوق اجتماعیه.این قوانینی که شما میگید ناقص حقوق بشر هستند و بالطبع خیلی از کسانی که با وضع به قول شما بد حجابی وارد داتشگاه میشن، به نوعی اعتراض خودشون رو به قوانین موجود نشون میدن.

Quf

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

به نقل از Antares :
من ازرو ظاهرقضاوت نکردم ونمیکنم

شما تو زندگیت یه وقتیو برای خودت باید در نظر بگیری... اون وقت شامل آرایش کردن و غذا خوردنم میشه... پس فکر نکنم قرار باشه از چیزی بزنید!!

توی اسلام واقعا گفته شده با آرایش جلوی مرد نامحرم نباید رفت؟ یا توی فتوا ها اومده این حرف؟

بالا