به نقل از سمپادك :چرا من هستم!!
اقا من تصورم از خوابگاه خیلی نابوده :/
حموم عمومیه کثیف نیست؟..بعد خوابگاه وای فای داره؟
ملزاد حجمی که بهت میدن نمیتونی گیگ بخری؟
خوابگاه هیچی نداشته باشه اینترنتش درست باشه من راضی ام :/
Bسرعت دانلود ده نباشه لطفا :/
به نقل از قاف :روحیه ی دانشجویی اینه؟
واقعا که!
آموزش رو دوباره باید شورو کنی شما
برو از صفه1 دوباره بخون
به نقل از Ham!D ShojaE :کسی خاطرهای از دعوای فیزیکی تو دانشگاه نداره؟ نبود؟ دعوای عشقی، سرجاپارک، سرغذا، هرچی.
با اون دوست ناامیدمون بودم!به نقل از زهــــــــــــــــــرا :خودت بخون
یه دوستی دارم «مهندسی پزشکی در امور قضایی» میخونه دانشگاه آزاد. میخوای بهت معرفیش کنم ازش بپرسی؟به نقل از نيلوفر ب. :بچه های ازاد چه جوریه جوش؟))
حسش نیست دوباره از اولبه نقل از قاف :با اون دوست ناامیدمون بودم!
بهشتي تو خودش واي فاي مفته! ولي تو خوابگاه سهميه بنديه خب!به نقل از سمپادك :اقا دانشگاه نت مفتی نداره؟ همش همون سهمیه ایه که بهت میدن؟ یا مثلا تو خود دانشگاه وای فای مفت هس؟
نه ممنون اقا حمید ))به نقل از Ham!D ShojaE :یه دوستی دارم «مهندسی پزشکی در امور قضایی» میخونه دانشگاه آزاد. میخوای بهت معرفیش کنم ازش بپرسی؟
اسمش گودل یا همچین چیزی نبود؟ ؟-: :-نِردیکی بود پلی تکنیک راهش ندادن،ولی با این وجود کارهای بسیار مهمی در جبر و نظریه گروه ها کرد.
آخرش هم تو بیست سالگی سر یک دعوای عشقی مرد.
#سواستفادهازشباهتهایاسمی
از وید شورو کن...به نقل از RaaZ :حسش نیست دوباره از اول
یکی از علایقتو بهم معرفی کن شاید کار ساز شد
با تشکر از برادر شجاعی
داره دان می شه
جدی میگم. مهمه که با کسایی که آزاد میخونن صحبت کنی. لینک پروفایل رو برات فرستادم. اومد؟به نقل از نيلوفر ب. :نه ممنون اقا حمید ))
به نقل از Ham!D ShojaE :جدی میگم. مهمه که با کسایی که آزاد میخونن صحبت کنی. لینک پروفایل رو برات فرستادم. اومد؟
پزشكي آزاد تهران يا دندون خراسگان و پزشكي كازرون سراغ نداري؟به نقل از Ham!D ShojaE :جدی میگم. مهمه که با کسایی که آزاد میخونن صحبت کنی. لینک پروفایل رو برات فرستادم. اومد؟
هردوشون تو اسمشون گ دارن، همدوره هم بودن، فیلدشون هم مشابه بود. ″-: واه. ″-:آواریست گالوا بود.
گودل که هفتاد و اندی سال عمر کرد. ((:
تو قصد کشتن من داری آره؟به نقل از قاف :از وید شورو کن...
خواستی هم پیش کس دیگه نرو... بیا پیش خودم جنس خوب دارم