به نقل از سمپادك :چرا من هستم!!
اقا من تصورم از خوابگاه خیلی نابوده :/
حموم عمومیه کثیف نیست؟..بعد خوابگاه وای فای داره؟
ملزاد حجمی که بهت میدن نمیتونی گیگ بخری؟
خوابگاه هیچی نداشته باشه اینترنتش درست باشه من راضی ام :/
Bسرعت دانلود ده نباشه لطفا :/
به نقل از قاف :روحیه ی دانشجویی اینه؟
واقعا که!
آموزش رو دوباره باید شورو کنی شما
برو از صفه1 دوباره بخون
به نقل از Ham!D ShojaE :کسی خاطرهای از دعوای فیزیکی تو دانشگاه نداره؟ نبود؟ دعوای عشقی، سرجاپارک، سرغذا، هرچی.
با اون دوست ناامیدمون بودم!به نقل از زهــــــــــــــــــرا :خودت بخون![]()
یه دوستی دارم «مهندسی پزشکی در امور قضایی» میخونه دانشگاه آزاد. میخوای بهت معرفیش کنم ازش بپرسی؟به نقل از نيلوفر ب. :بچه های ازاد چه جوریه جوش؟))
حسش نیست دوباره از اولبه نقل از قاف :با اون دوست ناامیدمون بودم!
بهشتي تو خودش واي فاي مفته! ولي تو خوابگاه سهميه بنديه خب!به نقل از سمپادك :اقا دانشگاه نت مفتی نداره؟ همش همون سهمیه ایه که بهت میدن؟ یا مثلا تو خود دانشگاه وای فای مفت هس؟
نه ممنون اقا حمیدبه نقل از Ham!D ShojaE :یه دوستی دارم «مهندسی پزشکی در امور قضایی» میخونه دانشگاه آزاد. میخوای بهت معرفیش کنم ازش بپرسی؟
اسمش گودل یا همچین چیزی نبود؟ ؟-: :-نِردیکی بود پلی تکنیک راهش ندادن،ولی با این وجود کارهای بسیار مهمی در جبر و نظریه گروه ها کرد.
آخرش هم تو بیست سالگی سر یک دعوای عشقی مرد.
#سواستفادهازشباهتهایاسمی
از وید شورو کن...به نقل از RaaZ :حسش نیست دوباره از اول
یکی از علایقتو بهم معرفی کن شاید کار ساز شد![]()
با تشکر از برادر شجاعی
داره دان می شه
جدی میگم. مهمه که با کسایی که آزاد میخونن صحبت کنی. لینک پروفایل رو برات فرستادم. اومد؟به نقل از نيلوفر ب. :نه ممنون اقا حمید))
به نقل از Ham!D ShojaE :جدی میگم. مهمه که با کسایی که آزاد میخونن صحبت کنی. لینک پروفایل رو برات فرستادم. اومد؟
پزشكي آزاد تهران يا دندون خراسگان و پزشكي كازرون سراغ نداري؟به نقل از Ham!D ShojaE :جدی میگم. مهمه که با کسایی که آزاد میخونن صحبت کنی. لینک پروفایل رو برات فرستادم. اومد؟
هردوشون تو اسمشون گ دارن، همدوره هم بودن، فیلدشون هم مشابه بود. ″-: واه. ″-:آواریست گالوا بود.
گودل که هفتاد و اندی سال عمر کرد. ((:
تو قصد کشتن من داری آره؟به نقل از قاف :از وید شورو کن...
خواستی هم پیش کس دیگه نرو... بیا پیش خودم جنس خوب دارم