مهدی
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- علامهحلی
- شهر
- تهران
- مدال المپیاد
- کامپیوتر
- دانشگاه
- دانشگاه تهران. :دی
- رشته دانشگاه
- آمار. :دی
پاسخ : چگونه یک دانشجو شویم؟!
دو. با فرض اینکه مولتی نیستی میگم اینارو: اگر امسال میری دانشگاه باید بدونی داری وارد یه جامعه ی بزرگتر از دبیرستان میشی و با آدمای متفاوت تری رو به رو میشی،
اونجا میبینی هرکسی یه سری خوبیها و بدیهایی داره. اینکه بخوای با هرکی رو به رو شدی برچسب بزنی بهشون که مثلا فلانی هیزه، اون یکی اونجوریه و ... بعد از یه مدت بقیه بدشون میاد ازت و طرد میشی. حالا اینجا تاپیکشه اینارو اینجا گفتم چون متناسب با اسم تاپیکه.
بازم با خودته تصمیم ولی لطفا نظراتتو به همه تعمیم نده ، مثل همین قسمتی که نقل قول کردم.
[من بازم میگم که با این پیشفرض گفتم که مولتی نیستی :دى]
پی نوشت : نه
ایشون یه مهدیِ دیگه هستش.
اول از همه یکی از دوستان بیاد آی پی ایشونو چک کنه. احتمالا مولتیهبه نقل از Face/Off :| :بله قطعا ولی من ته و توی پسرا رو میدونم (البته پسرا مثل چاه بی انتها می مونن) احتمال اینکه از دخترا فریب بخورم بیشتره
مخصوصا با توجه به سنی که توش هستم شما هم احتمال اینکه فریب پسرا رو بخورین زیاده من خودم پسرا می شناسم
طرف یک آدم عوضیه اونوقت با یه دختر طوری حرف میزنه و رفتار میکنه و جوری تیپ میزنه که انگار با شخصیت ترین آدمه تو دنیاس
مثلا با عرض معذزت بعضی بچه های ما تو دبیرستان با دخترای دانشجو و حتی زن های متاهل رابطه داشتن فکر نکنید این دخترا و زن ها بی عقل بودن اون پسرا دست شیطون رو از رو میبستن
دو. با فرض اینکه مولتی نیستی میگم اینارو: اگر امسال میری دانشگاه باید بدونی داری وارد یه جامعه ی بزرگتر از دبیرستان میشی و با آدمای متفاوت تری رو به رو میشی،
اونجا میبینی هرکسی یه سری خوبیها و بدیهایی داره. اینکه بخوای با هرکی رو به رو شدی برچسب بزنی بهشون که مثلا فلانی هیزه، اون یکی اونجوریه و ... بعد از یه مدت بقیه بدشون میاد ازت و طرد میشی. حالا اینجا تاپیکشه اینارو اینجا گفتم چون متناسب با اسم تاپیکه.
بازم با خودته تصمیم ولی لطفا نظراتتو به همه تعمیم نده ، مثل همین قسمتی که نقل قول کردم.
[من بازم میگم که با این پیشفرض گفتم که مولتی نیستی :دى]
پی نوشت : نه
ایشون یه مهدیِ دیگه هستش.