ali.t
کاربر جدید
- نام مرکز سمپاد
- شهید دستغیب
- شهر
- شیراز
پاسخ : چگونه یک دانشجو شویم؟!
.
.
بهترین سوال تاپیک رو جواب بدید.به نقل از سیزیف :تو خوابگاه خودگردان یا خوابگاه معمولی شب ازکی دیرتر نمیشه برگشت؟
به نقل از سیزیف :چقدر شلوغ ِش میکنید ((: ؛ تو خوابگاه خودگردان یا خوابگاه معمولی شب ازکی دیرتر نمیشه برگشت؟
راست میگه عاقابه نقل از RaaZ :چه قدر شما راحتین
من یه بار خواستم راجبه خودکشی حرف بزنم عذاب وجدان منو کشت که نکنه یکیو تحریک کنم
به نقل از face on :یه دانشجو تو دانشگاه چطور باید نسبت فعالیت های اجتماعی و درسش رو مورد کنترل قرار بده؟
مدیریت شده
خب من مال اینجارو میگم !به نقل از سیزیف :چقدر شلوغ ِش میکنید ((: ؛ تو خوابگاه خودگردان یا خوابگاه معمولی شب ازکی دیرتر نمیشه برگشت؟
عامو بيشين!!!به نقل از sadlove :شاهرگ گردن بزن
اما رگ دست چهار ساعت تموم تو میبینی ک ازت خون میره و درد میکشی حالت تهوع میگیری سر گیجه میگیره حس میکنی غلط کردی پشیمون میشی
شاهرگ گردنم اینا رو داره اما یکی دو ساعت طول میکشی میفتی زمین سرتم میخوره یه جایی میشکنه کمک میکنه ب زودتر مردنت (اینو دیدم ک میگم )
اگرم نجاتت دادن بخیه میزنن جای بخیه میمونه یادگاری چهار ساعت الی یه روزم نگهت میدارن بیمارستان
بره ناقلا @ اینا حرف میزنن فقط , شما حرص نخور
اونا باهاتون برخورد میکنن تو این مورد.نه شما با اونهابه نقل از face on :یه دانشجو چطور باید با تذکر های حراست برخورد کنه؟
اگه بهشون گوش ندیم چی میشه؟
یا با هاشون لج کنیم؟
به نقل از امــیـــررضـــا :هر دانشگاهی هر جای دنیا بالاخره یه فرم و چهارچوبی داره
به هرحال توی محیط آکادمیک باید یه سری مسائل و رفتار ها مراعات بشه
اگه طرز پوشیدن تون نامناسب بود و تذکری گرفتید از نگهبان ها و حراست، خب سعی کنید خیلی پافشاری نکنید روش چون موردی داشتیم که برای همین قضیه پوشش، کشیده شد به کمیته انضباطی و اونجا ازش امضا گرفتن که درصورت تکرار، حق دارند به هر نحوی که خودشون صلاح میدونن، برخورد کنند
درواقع توی این قضیه، لج بازی و پافشاری روی حرف اصلا به صلاح دانشجو نیست
زیر بار رفتن ؟ یا اومدن ؟!به نقل از Agent 47 :بله بله. فقط چیز هایی که تو دانشگاه های ایران باید رعایت بشه جاهای دیگه باید تو پادگان هاشون رعایت بشه
ولی خب همونطور که گفتی کاری هم نمیشه کرد غیر از فرار و زیر بار اومدن و ...