چگونه یک دانشجو شویم؟!

آیا فهمیدین چجوری باید یه دانشجو بشین؟!

• رای‌دهندگان
    482
پاسخ : چگونه یک دانشجو شویم؟!

به نقل از Farnoosh_H :
اگر در یک درسی خیلی ضعیف هستیم یا درسی رو برای کنکور حذف کردیم ، نیازه کتب یا جزواتش رو برای دانشگاه نگه داریم؟ممکنه نیاز بشه ؟

+ببخشید جای مناسب تری پیدا نکردم برای پرسیدن این سوال.
طبعاً ریاضی و فیزیک منظورت نیست و جزوات و کتب عمومی‌ها هم که در دانشگاه به کاری ضروری نمی‌آن؛ می‌مونه شیمی که بسته به رشته‌ت ممکنه اصلاً سروکاری باش نداشته باشی. این پاسخت بود و این توصیه: در کل نگه‌داری داشته‌ها کار خوبیه!

به نقل از بره ناقلا :
این رفیقمون منظورش این بود تهشو دراوردبد دیگه، انقد نپرسید مام انقد نگیم،
اصن دانشگاه خیلی هم خوب هست هرچند بقیه مارو شبیه فلامینگو های نر[nb]اشاره به دو پست قبلم.[/nb] ببینند!

جدا 191 صفحه شده، شما هنوز نفهمیدید چجوری دانشجو بشید؟

ملت تو 191 صفحه فیلسوف و دانشمند میشن!

من با اون حالی که دانشگاه نرفتم و اینا :D :D :D ولی مدرسه ی خودمونو بیشتر دوس دارم :-" دلم صف بندی ، ناظم ، سوال پاتخته :-" :-" و غیره میخواد
دوس دارم کودک بمونم هنوز :-< هییی :((

به نقل از Ar$ham :
جدا 191 صفحه شده، شما هنوز نفهمیدید چجوری دانشجو بشید؟

ملت تو 191 صفحه فیلسوف و دانشمند میشن!
به نظرم تاپیک زود زده شد، معمولا نزدیک نتایج بود..
بعد الان اقای جهانگیری هم حوصلش نمیشه بترسونتمون :))
صرفا ظرفا حتما باید شسته شن، حتما :-"

سال بالایی ها
خاطره بگین دیگه
چرا ذوق دانشگاه واسه من عادی نمی شه؟
بهش فکر می کنم قلبم تن تن می زنه :D

من یک ماه اولی که دانشگاه می رفتم، هر شب با ذوق میومدم خونه انقدر حالم خوب بود و برام همه چیز جدید و مهیج بود که هر شب موقع خواب حسی رو داشتم که دوران دبیرستان شب قبل اردو رفتن داشتم.
بعد اخه دانشکده دارو 2تا ساختمونه ، که اینا طبقه3 یک کدوم به طبقه دو اون یکی پل داره. یه باغ گیاهان دارویی داره و جلوشم چاله فنی و رودخونه و پارک و ..
یه محیط بکر جدید که گم می شدیم هی. یه عالمه آدم جدید . و ما در بدو ورود به طور جالبی شدیم جز کادر اجرایی یه سمینار که دانشکده مون برگزار میکنه و هر چند سال یک بار به دانشگاه میوفته و تو کل دوران دانشجوییم همون یک بار به ما افتاد و چند روزم اون جا بودیم.

روزهای اول من خیلی با همه درگیر بودم که الکی صمیمی نشن مخصوصا یه سری ادما که فهمیده بودن المپیادی بودم، ولم نمیکردن. و من با اینا 3سال درگیر بودم.

همون ماه اول بود یکی شروع کرد اس دادن، بعد طرف میگفت شماره تو از فولان پاساژ گیر اوردم (استغفرالله انگاری ما فلانیم) منم کم نیاوردم انقد اس دادم روش کم شد. گفت خانم الان شما داری مزاحم میشیا :)) :D

روزهای قشنگی بود 8-^

بعد کلی مدت پست میدم 8-^ :D

چندتا سوال دارم :د
اول اینکه معرفی به استاد چی هست؟اینکه یک درس رو میتونی معرفی به استاد بگیری و نری سر کلاسش یا همچین چیزی منظورمه,خیلی ناقص شنیدم درباره ش,کسی کامل میدونه؟ :D

تا چه حد نیازه هست که درسا رو از روی رفرنس زبان اصلی بخونیم؟اصلا توجیه نیستم درین زمینه :-"

المپیاد دانشجویی چیست و از چه سالی میخونن براش؟چجور آدم هایی باید برن سراغش؟چطوریاست کلا؟ :D

ایا از ترم اول بریم سمت عضویت و فعالیت تو انجمن ها یا نه؟اصلا کلا وقت بذاریم برای این چیرا یا نه؟

به نقل از Lovesky :

اول اینکه معرفی به استاد چی هست؟اینکه یک درس رو میتونی معرفی به استاد بگیری و نری سر کلاسش یا همچین چیزی منظورمه,خیلی ناقص شنیدم درباره ش,کسی کامل میدونه؟ :D

تا چه حد نیازه هست که درسا رو از روی رفرنس زبان اصلی بخونیم؟اصلا توجیه نیستم درین زمینه :-"

المپیاد دانشجویی چیست و از چه سالی میخونن براش؟چجور آدم هایی باید برن سراغش؟چطوریاست کلا؟ :D

ایا از ترم اول بریم سمت عضویت و فعالیت تو انجمن ها یا نه؟اصلا کلا وقت بذاریم برای این چیرا یا نه؟
سوالات خوبی پرسیدین فقط چون اسپم نیستن متاسفانه پاسخ داده نمیشن :-"

معرفی به استاد رو خیلی زوده بخوایید بدونید چیه
برای ما ترم هفتی ها هم زوده
رفرنس اصلی خوندن خوبه اگر حوصله ش باشه
بعدها خیلی کمک میکنه
المپیاد دانشجویی هم وقتی حدود هفتاد واحد پاس شد میشه شرکت کرد

معرفی به استاد یعنی در شرایط خاص می ری با استاد صحبت می کنی سر کلاس نمی ری فقط پایان ترم می ری امتحان می دی. که مثلا شرایطش اکثرا اینه که درس رو یه بار برداشته باشی و افتاده باشیش (لبته بازم بستگی به استادش داره همه قبول نمی کنن)

به نقل از Lovesky :

معرفی به استاد یعنی ترم آخر باشی، درس ارایه نشده باشه یا ساعت ارایه اش با یه درس دیگه ات تداخل داشته باشه، با استاد صحبت میکنی اگه قبول کنه به تو سرفصل مباحثو میده و باهم هماهنگ میکنین که تو بخونی اگه اشکال داری بپرسی و یه روز هماهنگ میکنی میر امتحان میدی.

بستگی به استادت داره، تا جایی که کتابا ترجمه داشته باشن از روی ترجمه یا کتابای مشابه میخونین، من تو کل چهارسال یه درسو مجبور شدم از رو رفرنس اصلی بخونم

المپیاد دانشجویی رو سال سوم و چهارم معمولا میدین و خود دانشکده انتخاب میکنه کی بره بده که معمولا شاگرد اولا رو انتخاب می کنن.

برین انجمنا خوش میگذره، ولی دردسر هم داره. شخصا توی همه انجمنای دانشگاه یه ترمی بودم، خیلی خوش گذشت :D ولی وقت و انرژی میگیره.

یه چیزایی هم هست خود آدم نیست
یعنی اینجوری نیست که ما نقشی داشته باشیم

مثن ترمکی که کلاس ساعت هشت صبح نداره، نظر کرده. و بنده خاص خداست واقعا

و ازون سمت، ترمکی که به زور راه میفته میره که به کلاس هشت صبح برسه و استاد نمیاد و ساعت بعدش هم کلاس نداره، از بدشانس های دو عالم عه

دوستان یه سوال.
میشه به معدل بالا گرفتن تو دانشگاهم امیدوار بود ؟ بالای ۱۹ داریم اصلاً ؟ :-" و اینکه آیا می‌بایست خودکشی نمود برای این معدل ؟ :-"و اینکه آیا تجربه بهتون میگه که فقط دل خوشیِ قبل دانشگاه باعث میشه دانشجو فک کنه ممکنه بتونه معدل بالایی بگیره تو دانشگاه ؟ :-"

گفتین خوابگاه‌های ترم‌اولیا رو حدوداً یا دقیقاً از کِی بهشون می‌دن؟ :دی

از فردا :))
هر دانشگاهی فرق میکنه،شما هر وقت رفتی ثبت نام بپرس :D

به نقل از هامـون :
گفتین خوابگاه‌های ترم‌اولیا رو حدوداً یا دقیقاً از کِی بهشون می‌دن؟ :دی
معمولا از روز شروع کلاس‌ها خوابگاه هم میدن. برای دانشجوهای شبانه یا شرایط خاص (مثلا ساکنان استان تهران که میخان تو تهران خابگاه بگیرن) صبر می‌کنن تا ببینن چقدر ظرفیت خالی می‌مونه

به نقل از قـاصـدکـــ :
دوستان یه سوال.
میشه به معدل بالا گرفتن تو دانشگاهم امیدوار بود ؟ بالای ۱۹ داریم اصلاً ؟ :-" و اینکه آیا می‌بایست خودکشی نمود برای این معدل ؟ :-"و اینکه آیا تجربه بهتون میگه که فقط دل خوشیِ قبل دانشگاه باعث میشه دانشجو فک کنه ممکنه بتونه معدل بالایی بگیره تو دانشگاه ؟ :-"

میشه امیدوار بود.بستگی ب رشتت داره.خودکشی ک نه ولی بالای ۱۷ خوبه دیگ اصولا.سوال آخر نامفهوم:-D

بالای 17 خوبه ....ولی بالای 19 هم امکان پذیره ...با توجه به درسا و استادایی ک داری ممکنه راحت هم باشه ...

Back
بالا