پ.ن: کلا روابط اجتماعی در دانشگاه حرف اول رو میزنهبه نقل از maxin :جشن معارفه داریم؟ کی هست مثلا؟چجوریه؟ بله اغلب دانشگاه ها دارن عین جشن شکوفه هاست بادکنک میزنن گل میدن و ...
اردو معارفه داشتن یه جاهایی انگار؟ بله بعضی دانشگاه ها میذارن گویا
اینترنت فقط به خوابگاهیا میدن؟ والا من که اینجوری ندیدم یعنی در واقع بیشتر بستگی به میزان روابط اجتماعیتون و میزان رابطه با مسئولین داره
اینترنت به روابط اجتماعی و ارتباط با مسئولین بستگی داره؟به نقل از shnava :پ.ن: کلا روابط اجتماعی در دانشگاه حرف اول رو میزنه
قناعت!صرفه جویی !به نقل از JøkeR :
سه گیگ؟؟
#ناامید #افسرده
منو باش به چه امیدی میخوام برم یونی..
پَ من فیلمامو چجوری دان کنم؟ موزیکایی که هرإلبومش چو گیگه رو چجوری دان کنم؟
برای ما که به شدت به روابط اجتماعی بستگی داشتبه نقل از ! ghasedak :اینترنت به روابط اجتماعی و ارتباط با مسئولین بستگی داره؟
واسه ما هر نفر روزانه 370 مگ بود تقریبا
بسته های ایرانسل به عنوان کمکی؟به نقل از JøkeR :
سه گیگ؟؟
#ناامید #افسرده
منو باش به چه امیدی میخوام برم یونی..
پَ من فیلمامو چجوری دان کنم؟ موزیکایی که هر آلبومش چن گیگه رو چجوری دان کنم؟
عالین اینا.به نقل از Bahar_R :بسته های ایرانسل به عنوان کمکی؟
به نقل از Mehrad.M :عالین اینا.
شب ساعت 2 این حدودا بسته 1500 تومنی/2000 تومنی ش رو بگیر تو دوساعت 10 گیگ دانلود کن حداقل[nb]شانست خوب باشه و سرعت بالا باشه تا 30 گیگ هم میتونی دانلود کنی.[/nb]
حالا نمیشه به ۷۲۰ رضایت بدی؟به نقل از JøkeR :@بهار
بابا میگم هر فیلم حداقل سه و حداکثر 7 هس
هر آلبوم 2 تا 5 هس..
ایرانسل؟
@مهراد
چجوریاس اینا که میگی؟
داتشگاه ما تو کتابخونمون حجم نت نامحدود بود و سرعت به شدت بالا (در حد یک مگ در ثانیه)به نقل از Mehrad.M :دانلود غیر اسلامی بکنیم ردمونو میزنن؟
× نایس. ))))
ببین بستگی داره اون شب تو خونتونن چقدر خوب آنتن بده. سمت ما خوب آنتن میده کلا.به نقل از JøkeR :@بهار
بابا میگم هر فیلم حداقل سه و حداکثر 7 هس
هر آلبوم 2 تا 5 هس..
ایرانسل؟
@مهراد
چجوریاس اینا که میگی؟
این ساعتیا رو میگی؟
خب تو سه ساعت چقد میشه دان کرد؟
به نقل از GPON :بچه مانتو توی دانشگاه ها چه جوري باید باشه؟ اگ آستینش (لبه آستین) مشکی نباشه مشکلی داره؟ کلا به جز اینکه گشاد و مشکی یا سورمه ای باشه، به فرض مثال یونی فرم که نميدن؟!!
به نقل از zคђгค :من برا دانشگاه یه مانتو بنفش گرفتم مشکل که نداره
؟؟؟
به عنوان یکی ک پشت کنکور مونده میگم بهت که،نه بابا حسودی نداره!منم پارسال میگفتم،موقعی ک شرایط تو رو داشتم میگفتم ،هعییی دانشجو هم نشدیم،سال بعد چقد برم سوال بپرسم واسه دانشگاهبه نقل از Farim00n :اهم.اینجانب یک عدد پشت کنکوری درمانده، به دغدغه های شما حسودی مینمایم نقطه.