Quf
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- حلی
- شهر
- تهران
پاسخ : چگونه یک دانشجو شویم؟!
کی گفته میرن سر کلاسش؟
کی گفته میرن سر کلاسش؟
پس برا میز وصندلیا درس میده؟به نقل از قاف :کی گفته میرن سر کلاسش؟
به نقل از MHO :پس برا میز وصندلیا درس میده؟
هستن دیگه بچه ها !
++درباره سواله قبلیم ک بتونیم بریم سر کلاسای دیگه بشینیم،تو دروس تخصصی نمیگن تو کی هستی؟بچه ها لو نمیدن؟! برین ته بشینین کسی هم چیزی گف بگین مستمع آزادم. گیر نمیدن دیگه
.ساعتای خالی بین کلاسا رو چیکار میکنن مردم؟ یه سریا میرن کتابخونه درس میخونن یه سری هام میرن استراحتگاه اینا یامسجدی جایی استراحت میکنن بعضیام کارای دیگه دارن به اونا میرسن خب
.چطوری با سال بالیی ها رفیق شیم؟ اگه خوابگاهی این برین چنبار سیب زمینی پیاز قرض بگیرین و بعد کم کم رفیق شین
کلا اگه خوابگاهی باشین راحت تره یکم قضیه...درغیر این صورت یکیشون رو که دیدین مثلا درمورد استادا و اینا سوال کنین و اینا حرفا بعد کم کم رفیق تر شین
.این انجمنای علمی و اینا چین؟ یه سری انجمن که یه سری فعالیت اعم از برگزاری کلاس(مثلا متلب و اینا) و تولید نشریه و ازین کارا انجام میدن...اول برین دانشگاه واینا یکی دوترم بگذره بعد دیدین اگه وقت دارین برین عضو شین
مگه جنگه؟مگه مدرسست لو بدن؟ بعدم شیفتگی شما ماکزیمم یه ماه دووم بیاره؛ بعدش یا جایی خوابی، یا بیرونی، یا پارکی چیزی ای. ولی نه نمی گن تو دروس سرویس یا عمومی. مگه این که استادش خیلی دقیق و حساس باشه خودش بیرونتون کنه.به نقل از MHO :پس برا میز وصندلیا درس میده؟
هستن دیگه بچه ها !
++درباره سواله قبلیم ک بتونیم بریم سر کلاسای دیگه بشینیم،تو دروس تخصصی نمیگن تو کی هستی؟بچه ها لو نمیدن؟!
.چطوری با سال بالیی ها اشنا شیم و اینا واسه رفتار استادا و کلن چاه و راهه دانشگاه ؟ :د
.این انجمنای علمی و اینا چین؟
آره دیگه باید بگی بخندی ... البته میتونی کتابخونه بری درس اینا بخونی (معمولا این کارو میکنن)به نقل از Mehrad.M :یه سوالی که دوست دارم بدونم اینه که وقتای خالی بین کلاسارو چه کنیم؟
مثلا من دیدم یه کلاسی 11 تموم میشه. بعدی 1:30 شروع میشه. این مدت فقط ××چرخ بزنیم تو دانشگاه؟
+آخرم نگفتید.
واحد آموزش چیه؟
چه کارایی میشه توش؟
شیراز باشی ک میری باغ ارم: )))))به نقل از Mehrad.M :یه سوالی که دوست دارم بدونم اینه که وقتای خالی بین کلاسارو چه کنیم؟
مثلا من دیدم یه کلاسی 11 تموم میشه. بعدی 1:30 شروع میشه. این مدت فقط ××چرخ بزنیم تو دانشگاه؟
+آخرم نگفتید.
واحد آموزش چیه؟
چه کارایی میشه توش؟
سوال های اساسی چین دقیقا؟به نقل از زهرا :) :احساس میکنم خیلی زود ب چیز پرسیدن رسیدین
سوال اساسی ندارین جمعش کنیم ؟
دستتو بگیر به خودت بروبه نقل از F@|-|!mEh :روز اول چی ببریم با خودمون؟
رو زمین بشینبه نقل از maxin :ردیف چندم بشینیم؟
اینکه یکی 2016 عضو شده بعد همچین چیزی بگه ....به نقل از Mehrad.M :آ، راستی آقا جهانگیری هرسال خاطره میگفتن امسال هم بگن حتما.
فکر کردن واحتمال دادن درباره فیک بودن مردم حرام است.به نقل از زهرا :) :اینکه یکی 2016 عضو شده بعد همچین چیزی بگه ....
بستگی به رشته داره خب ، رشته های مرتبط پزشکی بیشتر میخونن فکر کنم ، خلاف اینه کسی میدونه توضیح بدهبه نقل از maxin :خب پرسیدم چقد درس بخونیم کسی جواب نداد