ببین اینجا چند راه داره که مفصل توضیح میدم
اول میتونی از ترم بالایی بپرسی نحوه حضور غیاب چطوره و یا خودت میتونی سر کلاس بری
اینجا اساتید به چندین دسته تقسیم میشن
اول استادی که شعورش بالاس و میگه حضور غیاب نداریم حضور تو کلاس اختیاریه خب این اساتید خیلی خوبن
نمیری سر کلاس
دوم اساتیدی که باز قابل تحمل اند و لیست میدن میگن اسمتون رو برگه بنویسین (حتی ممکنه بگن امضا هم بکنین جلو اسمتون) خب به دوستتون یا یه فردی تو کلاس میسپرین اسمتون بنویسه و یه امضا الکی بزنه
سوم اساتیدی که به شکل random چند تا اسم میخونن بستگی به شانست حاضر باشی یا نع این اساتید واقعن میتونن رو مخ باشن مثل ترم پیش استاد جلسه اول اسم منو خوند و من حاضر بودم و حاضری زدم حالا استدلال استاد این بود میگفت چون من random حضور غیاب میکنم
فردی که یه بار حاضری بزنه فک میکنه اسمشو نمیخونم دیگه و کلاس نمیاد
برای همین تا اخر ترمهر جلسه اسم من به شکل randomخونده میشد!!!!
یا حالت دیگش اینه که غایب میزنه براتون و فرض به این میزاره که تا اخر ترم کلاس نیومدین یا این که دوباره میخونه و حاضر میزنه و حالت قبل براتون پیش میاد یعنی بازی دوسر باخت با این اساتید
چهارم اساتیدی هستن که اخر کلاس کوییز میگیرن
((
حتی میان دم در کلاس وایمیستن تا شما برگه تحویل بدین و برین از کلاس بیرون
اون برگه ها هیچوقت صحیح نمیشه ولی اسمی که روی بزگه نوشتین حکم حضور غیاب داره این اساتید چاره ندارین تا اخر ترم باید برین کلاس
اینا برای کلاسایی که شلوغه (مثلن کلاس ما صد نفریم اگه استاد بخواد اسمبخونه کل وقت رفته)
اگه کلاستون کم جمعیت باشه احتمالن همه اسامی بخونن و میشه گفت هیچ شانسی ندارین