- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- نیشابور
- سال فارغ التحصیلی
- 95
- رشته دانشگاه
- پزشکی
چون بیشتر راجع به خوابگاه بود و رشته پزشکی گفتم بیان پ خ بدن ولی باشه اینجا هم میگممیشه اون یه سری چیزای دیگه رو هم همینجا بگی تا همه استفاده کنن؟
خیلی ممنون
اقا اصلا نزارین تو اتاق سیگار بکشه کسی تو اتاق اگه یک بار بزارین تا اخرین روزی که تو اتاقین سیگار میکشن ولی اگه از روز اول یه موضع سفت و سخت بگیرین تو اتاق سیگار نمیکشن
اکثر دانشجو ها شب امتحانین و شب های امتحان به معنای واقعی اذیت میشین یعنی من خودم تمام امتحاناما تا صبح بیدار بودم تا تونستم بخونم
اگه یه برنامه ریزی درست بکنین و درسا بخونین خیلی عالی میشه
قطعا مثل کنکور نیست که بخواین خیلی بخونین منطقی باشین
یعنی هم بیرون برین هم کتاب (غیر درسی منظورمه) هم گیمتون بازی کنین و...
بنظرم با هم رشته های خودتون هم اتاق بشین بهتره چون هم صبحا با هم میرین کلاس و باهم بیدار میشین هم امتحانا و پروژه هایی که احتمالن دارین با همه پس خیلی راحت تر میشه اگه با هم دیگه تو یه اتاق باشین
من ترم اول با ۳ تا دندون هم اتاق بودم
و دندون ها واقعا کمتر از پزشکیا درس میخونن و حجم درسشون (بنظرم!) سبک تره!
شب امتحان دندونا pes بازی میکردن !! اما پزشکیا یه چشمشون اشکه یکی خون
یه چیزیم به بچه های پزشکی بگم که به این حرفا که میگن علوم پایه اهمیت نداره و چرته گوش نکنین
میشه گفت در اینده و تو مقاطع بالاتر همون کسایی موفق ترن و نمرات بهتری میگیرن که از همون ترم یک شروع کردن به جدی درس خوندن پس این حرفا رو نشنیده بگیرن علوم پایه هم به اندازه زیادی اهمیت داره حالا شاید از یه سری درسا خوشتون نیاد و ارتباط برقرار نکنین ولی به این معنی نیست که علوم پایه همه اش چرته!!!!
در آخر بگم اوایل ترم همه اکثر کلاس ها رو میرن و از اواسط کلاس دچار ریزش میشه و نمیرن کلاس
و یه چیز عادیه بنظرم کلاس ها اونقدری که باید و شاید بازدهی نداره خصوصن تو رشته پزشکی یه تعداد زیادی (نزدیک به صد نفر) تو یه کلاس
اونم اگه اخرای کلاس باشی تقریبن چیزی از کلاس نمیفهمی
افرادی تو همین سایت میشناسم که نمرات عالی داره و تا جایی که میتونه نمیره کلاس ولی به جاش رفرنس انگلیسی میخونه و دلیل کلاس نرفتنش اینه که منابعی که تدریس میشه قدیمیه و شیوه اموزش درست نیست
البته نمیگم کلاس نرین ) فقط بنظرم اکثر کلاسا بازدهی ندارن پس چرا ادم باید صبح الکی زود بیدار بشه
ولی حواستون به غیبتاتون باشه
زبانتون قطعن تقویت کنین خیلی خوبه
اگه وقت و حوصله داشتین رفرنس بخونین حتمن
و یه بار این کار انجام بدین میفهمین قابل مقایسه نیس با جزوات و منابع ترجمه شده
آخرین ویرایش: