آخی!سال اولیا رو...
اول اینکه سال بالایی بده!
بله؛سال بالایی خیلی هم بده
ولی شماها با جنبه رفتار کنید روزای اول تو دانشگاه.هرکی هرچی بهتون گفت رو سریع نپذیرید؛نخواید همون روز اول با همه دوست بشید و ...بعد دو-سه هفته محیط براتون آشنا میشه
دلیل اینکه میگم سال بالایی بده؛واسه اینه که شما فکر میکنید ،دانشگاه چه جای عجیب و غریبیه بعد یهو دیدید یه سال بالایی بد هم خورد به تورتون ؛حالا بیا و جمعش کن!!(اولین آدمایی که ما تو دانشگاه آشنا شدیم باهاشون؛ترم 7 بودن و تقریبا 4 ترم بود که داشتن مشروط میشدن؛من هنوزم اثرات نا مطلوبشون رو روی بچه ها میبینیم)
اجازه بدید کم کم آدما رو بشناسید؛(نه مثل من باشد که همون هفته اول کل دانشکده میشناختنش؛نه مثل پسرای ورودی ما باشید که بعد 1 سال هنوز کسی نمیشناسدشون و بالعکس
)
بچه های شورای صنفی و انجمن علمی معمولا توی دانشگاه ها از همه قابل اعتمادترند.اگر نگرانی ای داشتید با اونا درمیون بذارید(چون هم درس خونن و هم تو جو سیاسی نیستن).
اگر روز اول کسی اومد بهتون گفت
فلان استاد بده،فلانه ،بهمانه یه گوشتونو در کنید یه گوشو دروازه بگذارید حداقل یک ماه از تدریس اساتید بگذره،بعد شروع کنید راجع بهشون توی دانشگاه تحقیق کنید.چون تا اون موقع آدمای بیشتری رو میشناسید و احتمال اینکه به جواب درست برسید بیشتره.
اما روز اول و اردوی ورودی
هر دانشگاهی یه اردوی ورودی های جدید داره،که باعث میشه شما بتونید همکلاسی هاتون رو بشناسید همون روز اول.خب این خیلی خوبه!
ولی بعد اردو تیریپ سمپادی بودن برندارید؛تیریپ شاخ بودن برندارید (البته بسته به نوع آدمایی که دیدید رفتار کنید).اگه دیدید همکلاسی هاتون (متاسفانه بیشتر در دخترا دیده میشه
) بعد کلاسا جمع میشن و جلسه میگیرن راجع به فلان همکلاسی پسر(دختر) که آره،یارو چقد خفنه و ... خیلی مودبانه از این جمع ها فاصله بگیرید؛سعی کنید درساتون رو بخونید.
طوری با همکلاسی هاتون رفتار کنید که مجبور بشن بهتون احترام بذارن(اینم برای دخترا تاکید میکنم؛چون اگه بذارید همون هفته اول روی همه تو روی شما باز بشه؛بعدا جمع کردنش مصیبته)
ترم اول،از لحاظ درسی اتفاقا خیلی هم سبکه؛دانشگاهها توی برنامشون طوری برنامه ریزی میکنن که به شما فشار نیاد،چون عوض شدن فضا به اندازه کافی فشار میاره بهتون.یکی -دو هفته که از شروع دانشگاهها گذشت و شما یه عده رو شناختید؛دنبال گشتن با آدمای دیگه هم باشید :)
ضمنا تو درس خوندنتون هم عجله نکنید.شما 4 سال دانشجوی یه دانشگاهید و شاید هم بیشتر؛با آرامش درس بخونید و خوب درس بخونید؛من قول میدم بعد 4 سال اونقدری که باید چیزی بلد باشید،یاد گرفتید :)
سوالی بود در خدمتم :)