پاسخ : روز اول و ترم اول دانشگاه
یه چیزایی!!
ببینید ؛ توی دانشگاه هایی که حالا یا حراست ندارن یا حراستش کمتر گیر میده(مثه تهران و به خصوص علوم اجتماعی و فیزیک)؛اکیپ های بچه ها جمع میشن با هم سیگار میکشن؛اینا لزوما آدمای بدی نیستن،یعنی خیلیاشون خیلی هم با شخصیتن،ولی لطف کنید قبل از آشنایی با این آدما اول اونا رو خارج از جمعشون بشناسید.
همون روزای اول cool بازی درنیارید،برید بشینید با بچه ها ورق بازی کنید؛ورق معتاد میکنه آدمو؛یه ماه اولم که عمرا عین آدم درس بخونید،معتاد ورق بازی کردن هم بشید دیگه از فرداش شمام یه دسته ورق میذارید تو کیفتون میرید دانشگاه!!
پسرا و دخترای عزیز!همون یه ماه اول لطفا سیگاری هم نشید
به نظرم از تشکل های سیاسی هم دوری کنید،خصوصا که امسال دم انتخابات هم هست!اگر واقعا به بسیج معتقید و ... برید توش.میتونه براتون خوب باشه.جمع بچه مذهبی ها خیلی هم خوبه.بچه های انجمن اسلامی هم بچه های خوبین معمولا ولی جو گیرن.سال اول دانشگاه سراغ تشکلی شدن نرید!(من بسیجی نیستما)
با بچه درس خونای سال بالایی سعی کیند روابط خوبی داشته باشید.منبع جزوه ن اکثرا
روزای اول سعی نکنید یه جوری رفتار کنید که بگن چه نیروی کار خوبی!!ازتون کار بکشن.بذارید اول با درس خوندنتون تو دانشگاه کنار بیاید بعد خودتون داوطلبانه برید به کمک بچه های انجمن علمی و شورای صنفی.
ترم اول جو نگیردتون،برید بشینید سر جلسات دفاع پایان نامه های بچه های تحصیلات تکمیلی
سواد ندارید؛میرید نابود میشید میاید.
از ترم 1 هم عین این بچه های ما فکر کنکور ارشد نباشید،حال همه رو به هم بزنید :-&
درس بخونید!!محض رضای خدا درس بخونید،ترمای اول عین چی میشه معدل آورد.
عین این بچه های ما تو جو کنکور نمونید تو رو خدا!کتاب جدید خریدید یا نبرید دانشگاه،یا اگه میبرید قایمش نکنید وقتی بچه ها دارن نگاش میکنن!!
تفکرات دخترا بدن پسرا خوبن و بالعکس رو نداشته باشید.اجتماعی باشید از همون اولش،اگه کسی تو روتون خندید با نیش باز جوابشو ندید
ولی یه جوری هم جوابشو ندید که طرف دیگه پشت سرش رو هم نگاه نکنه!!به هر حال انقدر بزرگ هستید که بدونید منظور هر آدمی از رفتارش چیه!!!
همونقدر که ورق بازی نکنید یه ماه اول؛از مجالس غیبت هم فاصله بگیرید!!به شذت وقت تلف کنن(البته من نمیگم ورق بازی نکنیدا؛برای تفریح خیلی هم خوبه
)
دور و بر آدمای بی اعتماد بنفس نگردید؛با آدمای غرغرو معاشرت نکنید.ضمنا
شما مسئول حل کردن مشکلات بقیه هم نیستید
و...
اگه یادم اومد
به نقل از A30 :
ممنون سعیده جون!
ایول که همه سوالامو ج دادی!
اینقدر زود دوست شدی؟
چ رشته و دانشگاهی هستی؟
خواهش میکنم؛بله یه چیزی از زود اونورتر.البته برام تبعات خوب هم داشت
من دانشکده فیزیک دانشگاه تهران هستم