چگونه یک دانشجو شویم؟!

آیا فهمیدین چجوری باید یه دانشجو بشین؟!

• رای‌دهندگان
    482
پاسخ : روز اول و ترم اول دانشگاه

به نقل از بهزاد 93 :
منم نگفتم از همون اول هفت رقم خورشت درست کنین :-" مثلن یه غدای ساده درست کنین که لااقل خودتون از گشنگی نمیرین :-"

مثلن ماکارونی و بندری و این ها اوکی هستش ؟ :-?

# وجدانا دارم جدی میپرسم عاقا. حال ندارم بعد یه مدت واسه کل خوابگاه غذا درست کنم :))

به نقل از بهزاد 93 :
الان من باید رو اینم نظر بدم؟! :))

یسس دیگه :)) شما مگه نمیگی بقیه دچار ِ انتظار میشن از ادم ؟
خوب منم میگم شما که تو خوابگاه بودی اون اولا ادم چی بپزه زیاد تو چشم نیاد اشپزی بلده؟

اگه غذای دانشگاه و خوابگاه به مذاقتون خوش نیومد و هر روز وقت کافی برای درست کردن غذا نداشتید ؛
یه کاری که میتونید بکنید اینه که روزای تعطیل که وقتتون آزادتره مقادیر زیادتری خورشی‌جات(!) درست کرده و بسته بندی نموده و داخل فریزر قرار دهید و هر روز برای استفاده ازشون چند ساعت قبل بذارید بیرون یخش باز شه و بعد گرمش کنید و بخورید .
تا 4،5 روز تو فریزر بد نیس ، حداقل از غذای دانشگاه جواب‌تره.

به نقل از مَـهـدی :
اگه غذای دانشگاه و خوابگاه به مذاقتون خوش نیومد و هر روز وقت کافی برای درست کردن غذا نداشتید ؛
یه کاری که میتونید بکنید اینه که روزای تعطیل که وقتتون آزادتره مقادیر زیادتری خورشی‌جات(!) درست کرده و بسته بندی نموده و داخل فریزر قرار دهید و هر روز برای استفاده ازشون چند ساعت قبل بذارید بیرون یخش باز شه و بعد گرمش کنید و بخورید .
نمیشه بریم املت ارزون بخوریم بیرون؟ :-"""

به نقل از مَـهـدی :
خوب دوستان که میگن یخچالو اینا غارت میشه اصولن! بی غذا نمونیم خوب! :-"
هر چند نفر یه یخچال دارن؟! یکی تو هر اتاق باید باشه دیگه منطقا :-" نگین که یخچالم مث تلویزیون یه دونه تو هر بلوکه! :-"

به نقل از سینا‌ :
نمیشه بریم املت ارزون بخوریم بیرون؟ :-"""
یکی دیگه از فوائد زندگی خوابگاهی اینه که بالاجبار یه سری از خصلت‌های گشادی رو خودبه‌خود کنار میذاری.

به نقل از Fateme.RMA :
خوب دوستان که میگن یخچالو اینا غارت میشه اصولن! بی غذا نمونیم خوب! :-"
هر چند نفر یه یخچال دارن؟! یکی تو هر اتاق باید باشه دیگه منطقا :-" نگین که یخچالم مث تلویزیون یه دونه تو هر بلوکه! :-"
خب اونم مسئله‌ایه :-‌؟
جای ما که هر اتاق یه یخچال داره همچین دغدغه‌ای نداریم.
اما اگه مثل خوابگاه امیر کبیر هر چندتا اتاق یه یخچال داشتن مثلا روش برچسبی چیزی بزنین که برندارن :-‌؟

به نقل از مَـهـدی :
یکی دیگه از فوائد زندگی خوابگاهی اینه که بالاجبار یه سری از خصلت‌های گشادی رو خودبه‌خود کنار میذاری.
والا ما که از وقتی رفتیم تازه دچار این مشکل شدیم قبلش نداشتیم :)) :))

به نقل از مَـهـدی :
اما اگه مثل خوابگاه امیر کبیر هر چندتا اتاق یه یخچال داشتن مثلا روش برچسبی چیزی بزنین که برندارن :-‌؟
ما هم تقریبا هر 8 نفر یه یخچال داریم.. یعنی امسال تو خوابگاه ما هر سوئیت 16 نفره 2 یا 3 تا یخچال داشت ...
فریزرا هم پایین بین همه مشترکن ..
کسی غذای بقیه رو نمیخوره ..یعنی تا خودتون اجازه ندین نمیخورن ..

به نقل از ز-ر-د :
ما هم تقریبا هر 8 نفر یه یخچال داریم.. یعنی امسال تو خوابگاه ما هر سوئیت 16 نفره 2 یا 3 تا یخچال داشت ...
فریزرا هم پایین بین همه مشترکن ..
کسی غذای بقیه رو نمیخوره ..یعنی تا خودتون اجازه ندین نمیخورن ..
نه بابا حرفای زیادی هس مبنی بر این غیب شدن غذاها و اینا!
دزدیده شدن وسایل حتا! من هرشب دارم به این فک میکنم که وسایلمو کجا قایم کنم :-"

به نقل از Lily Delicated :
من آشپزیم خوبه،میشه از همون اول هماهنگ کنم با هم اتاقیا که آشپزی با من باشه اونا ظرف بشورن و غیره؟

آقاااا دانشگاه تهران انقد خوبه انقد خوبه. به خدا. چرا نمیای تهران؟ :(

به نقل از فهـــیمه :
آقاااا دانشگاه تهران انقد خوبه انقد خوبه. به خدا. چرا نمیای تهران؟ :(
تهرانو خز نکن دیگه! تهران خودش عالیه! اینو همه میدونن ;D

به نقل از سینا‌ :
یه سری دانشگاه ها نوشته بود خوابگاه نداره :-"
اگه اینجا دراومد اسم من باید چه خاکی به سرم بریزم؟ :))

چرا جواب سوال بچه رو نمیدید؟؟

به نقل از سینا‌ :
یه سری دانشگاه ها نوشته بود خوابگاه نداره :-"
اگه اینجا دراومد اسم من باید چه خاکی به سرم بریزم؟ :))
میگردی دو سه نفر رو پیدا میکنی،با اونا خونه مجردی میگیری :-" اگه خیلی پول داشتی و با بقیه هم حال نمیکردی،تنها واسه خودت خونه میگیری،کاریه که بقیه میکنن

حتی مشاهده شده عده ای با اینکه خوابگاه دارن،تو شهرشون این خونه مجردی رو هم میگیرن :-"

خب آخه 90 % علوم پزشکیا خوابگاه نداشتن جدی بودن ؟ واقعا واقعا ندارن ؟ من تو فکرم این بود که اینا گفتن یه چیزی حالا ! یه جایی ما رو اسکان میکنن!

خب یادمه خواهرمو شمال برده بودیم دانشگاه،دانشگاه خودش یکی دو جا رو معرفی کرد،عین خوابگاه بودن.

به نقل از SaranaZ :
خب آخه 90 % علوم پزشکیا خوابگاه نداشتن جدی بودن ؟ واقعا واقعا ندارن ؟ من تو فکرم این بود که اینا گفتن یه چیزی حالا ! یه جایی ما رو اسکان میکنن!

اگه هم خابگاه دولتی نباشه خودگردان میدن ;;)

ولی خب اگه پسرید و جنبشو دارید،خونه مجردی یه چیز دیگست ;D

یه سوال که شاید کمی چرت باشه ولی برام مهمه:

من میخوام معمولا خودم غذا بپزم معمولا هم غذاهای خیلی خوشمپزه میپزم و... بعدش خب بقیه هم تو آشپزخونه میان و میرن بعد گناه نداره ببین و نخورن؟ خب نمیتونم به همه بدم. گناه دارن خب. چه راه حلی دارین؟

یه چیز دیگه من از بی نظمی خیلی بدم میاد اگه یکی نامرتب بود میشه من وسایلش رو مرتب کنم؟

به نقل از نازنین :) :
ی سوال
ب نظرتون تبلت یا ایپدی چیزی ببریم با خودمون؟؟

زبان پزشکی ها در چ حده؟؟چند واحده؟؟من ک هیچی از زبان سرم نمیشه ب مشکل برمیخورم عایا؟ :-/

تبلت و آیپد اینا واسه درس لازم نیست جز آخر ترما که میشینید فیلمای جسد! (آناتومی عملی) رو میبینید

زبان هم 3 واحد عمومی و 6 واحد تخصصی در طی سه ترم ارائه میشه که دانشجوها میتونم بگم 70 80 درصد زبانشون خوبه! ولی اینطوریم نیست که زبانت یکم پایین باشه نتونی حلش کنی تو دانشگاه. حل شدنیه ;)

یکی چندصفحه پیش پرسیده بود شیمیو زیر چندبزنی پیش نیاز بهت میخوره
کسی ج نداد
واقعا پیش نیاز میخوره؟؟
زیرچند؟؟

درصد شیمیم خعلیم خووووبه :-"

Back
بالا