- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- بوشهر
- سال فارغ التحصیلی
- 91
- دانشگاه
- خواجه نصیر
- رشته دانشگاه
- مهندسی برق
پاسخ : روز اول و ترم اول دانشگاه
معمولا زمان نمی شه واسه آشپزی و آشپزی کم می کنید بعدشم نیازی نیست به فکر دیگران باشید هرکی هرچی خودش بخواد می ره می خوره ولی در کل به هم اتاقی ها تعارف کنین واسه صمیمیت فقط
از اینا بگذریم اگه قرار بود واسه اتاق آشپزی شه یه جور تقسیم کار کنید همه زحمت ها گردن یه نفر نباشه یه نفر خرید یه نفر آشپزی یه نفر ظرف شستن یا هرجور دیگه دوست داشتید
بستگی به هم اتاقی ها داره اما اگه هی مرتب کنین اتاق رو بعضی ها سو استفاده می کنند و تنبل می شن هیچ کاری نمی کنند
در همون روز های اول به توافق برسین همه چی تقسیم کار بشه
ساعت خاموشی اتاق هم مشخص کنید
به نقل از Sana 96 :یه سوال که شاید کمی چرت باشه ولی برام مهمه:
من میخوام معمولا خودم غذا بپزم معمولا هم غذاهای خیلی خوشمپزه میپزم و... بعدش خب بقیه هم تو آشپزخونه میان و میرن بعد گناه نداره ببین و نخورن؟ خب نمیتونم به همه بدم. گناه دارن خب. چه راه حلی دارین؟
یه چیز دیگه من از بی نظمی خیلی بدم میاد اگه یکی نامرتب بود میشه من وسایلش رو مرتب کنم؟
معمولا زمان نمی شه واسه آشپزی و آشپزی کم می کنید بعدشم نیازی نیست به فکر دیگران باشید هرکی هرچی خودش بخواد می ره می خوره ولی در کل به هم اتاقی ها تعارف کنین واسه صمیمیت فقط
از اینا بگذریم اگه قرار بود واسه اتاق آشپزی شه یه جور تقسیم کار کنید همه زحمت ها گردن یه نفر نباشه یه نفر خرید یه نفر آشپزی یه نفر ظرف شستن یا هرجور دیگه دوست داشتید
بستگی به هم اتاقی ها داره اما اگه هی مرتب کنین اتاق رو بعضی ها سو استفاده می کنند و تنبل می شن هیچ کاری نمی کنند
در همون روز های اول به توافق برسین همه چی تقسیم کار بشه
ساعت خاموشی اتاق هم مشخص کنید