به نقل از _نسیم_ :باید بعد دو ترم از هم کلاسیاتون بپرسین چ شکلی بودین روز اول..من ک نظرات جالبی شنیدم ..وااااای وای اونا چی فکر کردن ما چی بودیم
کللن روز اول و هفته ی اول پیش خودتون قضاوتای جالبی درباره هم کلاسیاتون میکنید...
*من یادمه روز اول یکی از پسرامون خیییییییییس عرق شرم و خجالت بود( به جان خودم)![]()
دقیقابه نقل از ســــارا :وای من و چن تا از دوستام یه شب تو خوابگاه [nb]همون مهر ماه بود البته[/nb] تصمیم گرفتیم بشینیم تقورات و قضاوتایی رو که تو اون دو-سه هفته داشتیم از همکلاسی هامون رو توی یه برگه بنویسیم ، بعدا که یکی دو ترم گذشت ببینیم نظرمون چقدر تغییر کرده.
خیلی باحال بود اقا.
ته ِ فان اصلاحتما انجامش بدین.
به نقل از نيلوفر ب. :اقا روز اول دانشگاه مثله مدرسه صف ندارييم ؟ مگه ميشه ؟![]()
به نقل از زهــــــــــــــــــرا :صف؟؟؟؟![]()
به نقل از انیشترو :+
عاغا من چلنج همیشگیم این بوده که حتما میز اول دوم بشینم
بعد چجوری برم صندلی های جلو ؟![]()
به نقل از انیشترو :خب اگه دیر رسیدم چی ؟![]()
تو مدارس میگفتن روز اول دید دبیر رو میسازی![]()
تو دانشگاه هم همینجوریه ؟ (حالا من شوخی میکنم یه وقت فک نکین که دیگه جدی ذهنم تو اونا مونده)))))))) )
والا از برنامههای ما این بود که فرم سال آخرمون رو که از سال سوم دبیرستانمون مونده بود رو برا ترم اول بپوشیمبه نقل از gaucho :بعد اینکه روز اول هر چی لباس کهنه ی داغون دارید بپوشید. برا خودتون میگم . میخواید لباس نو بپوشید بعد آوا از دور بشنوید که ترمکیو ((: