چگونه یک دانشجو شویم؟!

آیا فهمیدین چجوری باید یه دانشجو بشین؟!

• رای‌دهندگان
    482

ail73

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی بیرجند
شهر
بیرجینیا(بیرجند)
مدال المپیاد
به قول بچه ها راهو باسه بقیه باز گذاشتیم
دانشگاه
شریف(ارشد)-شیراز(کارشناسی)
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی-طراحی فرآیند
پاسخ : روز اول و ترم اول دانشگاه

به نقل از شــقایــق :
مورد داشتیم صفریه رفته گفته کتاب شیمی جیمز استوارت دارین؟ :-" گفتن جیمز ریاضیه عزیزم :-" گفته آها ینی شیمیش تموم شده؟ :-" :)) گاجه مگه؟ :))
نگو بابا که سر این کتابا اون قد خندیدیم =))
یکی اومده میگه آز فیزیک دارم میگم بیا کتابش رو بهت بدم میگه نه بذار برم سر کلاس ببینم استاد چی معرفی میکنی ؟ما سر کتابای عمومی هم این بساطو داریم که هی میگن ببینم استاد چی معرفی میکنه. یکی نیس حالی کنه بعضی کتابا مشخصه دیگه ممکنه کل کشور حتی همون کتابو بخونن(مثل بعضی عمومی ها)
یا حتی طرف علوم پایه بود رفته بود گفته بود کتاب فیزیک 115 دارین ؟؟!! =)) ( تو یونی ما اسم فیزیک 1 بچه های علوم پایه غیر فیزیک هست فیزیک 115 بعد یکی ما ها مثلا هست فیزیک 121 و 122 و اینا )
آقا یه مورد هم داشتیم طرف صفریه رفته سر کلاس اشتباهی نشسته(بچه های سال بالایی) اونم وسط کلاس بعد ریلکس دفتر در آورده شروع کرده به نوشتن و جزوه برداشتن بعد دیده مطالب خیلی سنگینه تازه همکلاسی هاشم نیستن ، ریلکس پرسیده استاد ببخشید استاد فلانی دیگه نمیان ؟ فک میکرده استاد درس عوض شده.بعد فهمیده اشتباه اومده.ینی اصن جزوه نوشتن منو کشت.یکی نیس بگه از رو مطالب حتی نفهمیدی کلاس خودت نیس؟

niloooofar

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
خرم آباد
سال فارغ التحصیلی
93
مدال المپیاد
مرحله اول المپیاد شیمی سال دوم و سوم، مرحله اول المپیاد فیزیک سال سوم نفر اول المپیاد ریاضی استانی نفر چهارم المپیاد فیزیک استانی
دانشگاه
امیر کبیر
رشته دانشگاه
برق الکترونیک
اینستاگرام

چه حسی دارسن وقتی جلسه اولو جا مبمونین؟؟؟ :| :| :| :D

sahere

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
مشهد
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
گفتار درمانی

شما ترم اولی ای که تابستون مضخرفی رو داشتین.شما ترم اولی ای که آرزوی دبیرستان دارین هنوز.شما ترم اولی ای که به نظرتون دانشگاه خر عس.من به شما نوید تابستان سال بعد رو میدم 8-> به شما نوید ترم سه رو میدم 8-> اونوخته که تازه به معنای دانشجو بودن پی میبرین 8->

نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

به نقل از sahere :
شما ترم اولی ای که تابستون مضخرفی رو داشتین.شما ترم اولی ای که آرزوی دبیرستان دارین هنوز.شما ترم اولی ای که به نظرتون دانشگاه خر عس.من به شما نوید تابستان سال بعد رو میدم 8-> به شما نوید ترم سه رو میدم 8-> اونوخته که تازه به معنای دانشجو بودن پی میبرین 8->

عاره راس میگه بعدن میفهمید که بیکار و بیعار ترین و نکبت ترین تابستون مال کنکور نیس....تابستونه ترم 2 به ترمه 3 ه :|

sahere

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
مشهد
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
گفتار درمانی

نه آقا.خیلییییی بهتر از تابستون کنکور بود.واقعا خیلی بهتر :))

نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

به نقل از sahere :
نه آقا.خیلییییی بهتر از تابستون کنکور بود.واقعا خیلی بهتر :))

متوجه شدم منظورتو تو همون پستت :D ولی میخواسم بگم ینی برا همه اینطور نیس این :D

DaMoN SaLvAtOrE

مهدی صفری
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم - تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
Health IT

چرا انقد با ترم 1 مشکل دارید؟! من که بد نبوده واسم تا حالا...

sahere

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
مشهد
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
گفتار درمانی

به نقل از Mohammadreza128 :
متوجه شدم منظورتو تو همون پستت :D ولی میخواسم بگم ینی برا همه اینطور نیس این :D
تو استثنایی:-" واسه اغلب بهتر بوده :-"

به نقل از ExDa :
چرا انقد با ترم 1 مشکل دارید؟! من که بد نبوده واسم تا حالا...
اتفاقا توام استثنایی :))

بعدا بذار چار روز بری بعد نظر بده :-"

mysterious queen

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان٣
شهر
مش‍‌هد

یه چیزایی شنیده‌بودم از آقایِ قاضی و امثاله که دانشگاه همون دبیرستان‌ـه با اندکی تفاوت و اینا.
الان به همین نتیجه رسیدم؛ یه فضایِ بزرگ‌تر که مدام باید کوله بر دوش یا کیف رو شونه و یا کیف به دست (تجربه‌کردم همه‌ش رو) از این کلاس به اون کلاس بری.
خوبی‌ش شاید همین باشه که کسی کاری به کارِ کسِ دیگه نداره.(این جا که این طوری‌ـه)
و همین یه فرصت رو فراهم می‌کنه که بتونی جدی به آینده فکر کنی.

فقط البته باید یه سری‌ افراد رو اعم از خودشاخ‌پندار ، خود coolپندار و سایرِ موارد رو تحمل کُنی که کارِ خیلی سختی نیست، یعنی از دبیرستان راحت‌تره چون همیشه یک‌جا و با همون افراد نیستی.

اول‌ش استرس بود، بعدش شوق و ذوق و الان یه حسِ بی‌تفاوتی دارم نسبت به محیط البته؛ دوست‌دارم درس بخونم.

×فکر کنم این از خواصِ ترمِ اول باشه. :-"

DaMoN SaLvAtOrE

مهدی صفری
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم - تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
Health IT

به نقل از sahere :
اتفاقا توام استثنایی :))

بعدا بذار چار روز بری بعد نظر بده :-"

:)) البته من چون یکی از همکلاسی های دبیرستانم (دوستم بود :D ) باهام تو یه اتاقه و تمام کلاس ها و رشتمون یکیه، خیلی سخت نمیگذره بم :-" + 8 تا از دوستام هم توی همین دانشگاه تهرانن؛ 10 -11 نفر هم توی سایر دانشگاه های تهران ، کلا خیلی احساس غریبی نمیکنم :-"

+تا حالا انصافا سال بالایی هامون خوب بودن :-? هر سوالی پرسیدم ، کاری داشتم ، بدون ِ مسخره کردن و اینا جواب دادن :-"

++تو اتاقمون هم همه ترم یکی هستیم، خیلی خوبه :))

+++ اتاق هامون کلا چیز مشترکی با بقیه نداره، فی الواقع سوئیته، دو تا اتاق داره، آشپزخونه و حموم و گاز و دستشوئی و اینا همش توشه، سرویس رفت و آمد هم که تقریبا از جلوی در خوابگاه میبره و میاره :-"

++++از تهران به کرج مترو هست :)) هر موقع بخوام میرم خونه خواهرمینا :D تا قم هم که کلا 1.5 ساعت اینا راهه ، میشه رفت و اومد، با توجه به اینکه کلا 3 روز تو هفته (شنبه تا دوشنبه) کلاس داریم، وقت خالی هم زیاد داریم.

---------- منفی ترین نکتش اینه که من تهران رو خوب بلد نیستم و خوابگاه هم از مترو دوره :-< 20 دقیقه پیاده روی داره. و اینکه اینجا خیلی گرونه :-< پامو میزارم بیرون 20-30 تومن میره :-<

ولی در کل شرایط مساعده :D حداقل فعلا که هست :)) (الان دو روز دیگه میام میگم ترم 1 چقد چیز گ*وهیه :)) )

esfrwms

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
رشت
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
Fefu
رشته دانشگاه
General medicine

فیزیک پزشکی داشتیم.استاد وارد کلاس شد و بعد شروع به تدریس کرد.در این حین که ایشون در بحر تدریس مستغرق گشته بود و به یک دست گچ و با یه دست تخته پاکن رو گرفته بود،شروع کرد به اینور اونور چرخیدن!برامون تعجب بود که اره دنبال چی میگرده!بعد یه دقیقه گفت بچه ها این تخته پاکن کو؟؟!!....ما هم که از شدت خنده اشک از چشممون میومد نمیتونستیم بهش بگیم تو دستشه!!

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از Mysterious Quéèn :
یه چیزایی شنیده‌بودم از آقایِ قاضی و امثاله که دانشگاه همون دبیرستان‌ـه با اندکی تفاوت و اینا.
الان به همین نتیجه رسیدم؛ یه فضایِ بزرگ‌تر که مدام باید کوله بر دوش یا کیف رو شونه و یا کیف به دست (تجربه‌کردم همه‌ش رو) از این کلاس به اون کلاس بری.
خوبی‌ش شاید همین باشه که کسی کاری به کارِ کسِ دیگه نداره.(این جا که این طوری‌ـه)
و همین یه فرصت رو فراهم می‌کنه که بتونی جدی به آینده فکر کنی.
موافقم! اصن فرق زیادی با دبیرستان نداره! جو مدرسه یکم صمیمی تره و توش راحت تری همین! معلم مدرسه خیلی بهتر از استاد دانشگاهه! حداقلش اینه که راحتی باهاش! عصا قورت داده نیستن :(
من مدرسرو بیشتر دوس داشتم :-<

robomash

Lily Delicated
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی نرم افزار

چرا من هیچ شباهتی با مدرسه حس نمی کنم؟! دانشگاه که خیلی بهتره! باحال تره،با کلاس تره!

mysterious queen

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان٣
شهر
مش‍‌هد

به نقل از Lily Delicated :
چرا من هیچ شباهتی با مدرسه حس نمی کنم؟! دانشگاه که خیلی بهتره! باحال تره،با کلاس تره!
دقیقن که همون نیست حالا! :D
یه خوبی‌هایی داره مثلِ آزادیِ عملِ بیش‌تر و اینا؛ حالا باحالی و باکلاسی هم شاید بشه گفت. :-"

اما در کل من فکرمی‌کردم یک تغییرِ عظیم در زندگی‌م رخ می‌ده با ورود به دانشگاه اما دیدم که نه!

robomash

Lily Delicated
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی نرم افزار

دقیقن که همون نیست حالا! :D
یه خوبی‌هایی داره مثلِ آزادیِ عملِ بیش‌تر و اینا؛ حالا باحالی و باکلاسی هم شاید بشه گفت. :-"

اما در کل من فکرمی‌کردم یک تغییرِ عظیم در زندگی‌م رخ می‌ده با ورود به دانشگاه اما دیدم که نه!
شاید واسه اینه که هنوز اولشه و خب البته اگه خوابگاهی بودی تغییر بزرگ رو کاملا حس میکردی

mysterious queen

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان٣
شهر
مش‍‌هد

به نقل از Lily Delicated :
شاید واسه اینه که هنوز اولشه و خب البته اگه خوابگاهی بودی تغییر بزرگ رو کاملا حس میکردی
آره؛
قطعن تو یه تغییر بزرگ تو سبکِ زندگی‌ت به وجود اومده. :)
من از نظرِ درسی و اینا گفتم.
سبکِ درس‌دادن و درس‌خوندن؛ تغییر "خیلی" خاصی نکرده.

Pouria.K

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
Tehran-Mashhad
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

زندگی تو یه شهر دیگه و خوابگاه مطمئنا ، اصلی ترین پیش نیاز برا تغییرات قابل لمس هست ! (;

s!na

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی ۱
شهر
تهران

یکی از مهم ترین فر‌ق‌هایی که معمولا نادیده گرفته می‌شه اینه که تو دانشگاه هر روز ساعت نماز رو می‌شه رفت قهوه خونه :-"
تو دبیرستان چهار روز این کار رو می‌کردید روز پنجم ناظمتون تو قهوه‌خونه با آغوشی باز منتظر بود بیاید تا خوش‌امد بگه خب :-"
چرا ناشکری می‌کنید واقعا؟

robomash

Lily Delicated
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی نرم افزار

سبکِ درس‌دادن و درس‌خوندن؛ تغییر "خیلی" خاصی نکرده.
استادهای ریاضی ما درس نمیدن، همش میگن مشورت کنید ما هم مشورت می کنیم آخرش به جواب نمیرسیم اما بعدش استادمون خودش بحث همون جلسه رو درس میده در حد یه ساعت فیلمشو میذاره که ما دانلود کنیم ولی فیزیک دقیقا مثه دبیرستانه،کلاسش فوق العاده کسل کننده است :rolleyes:
روش درس خوندن که خیلی تغییر کرده :)) با بچه ها قرار میذاریم که فلان ساعت تا فلان ساعت درس بخونیم،یه کم میخونیم بعد به این نتیجه میرسیم که فایده نداره هیچی از این کتاب ها نمیشه فهمید، میشینیم با هم سریال نگاه میکنیم :D

کوزت

کوزت
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3 مشهد
شهر
مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر

به نقل از سینا‌ :
یکی از مهم ترین فر‌ق‌هایی که معمولا نادیده گرفته می‌شه اینه که تو دانشگاه هر روز ساعت نماز رو می‌شه رفت قهوه خونه :-"
تو دبیرستان چهار روز این کار رو می‌کردید روز پنجم ناظمتون تو قهوه‌خونه با آغوشی باز منتظر بود بیاید تا خوش‌امد بگه خب :-"
چرا ناشکری می‌کنید واقعا؟

واااای من هر وقت حوصلم سر رفته میرم ساندویچ میخورم
بعدفک کن تو 4 ساعت 4 تا ساندویچ خوردم حوصلم سر نره دقیقا تایمه اذانم بود همه نماز بودن من میخوردم :))
مامانم گف سرگرمی بدون پولی پیدا کن ورشکستمون کردی :))

• لایک
امتیازات: fteh
بالا