به نقل از dayere :آقا احیانا خوابگاهی سراغ دارید که خوابگاه پسرونه و دخترونه نزدیک هم باشن؟
این تغییر اسم تاپیک و تغییر قانونه خاطره ننوشتن اصلن ربطی ب این نداره ک مدیر انجمن،امروز ی خاطره یادش اومده میخواسته تعریف کنهبه نقل از بهزاد 93 :عب نداره عاغا خاطره هم بگین ... فقط خاطره ای ک میگین به موضوع ربط داشته باشه و کمک کنه به دانشجو شدن بقیه
میگن صنعتی اصفهان نزدیک همه..به نقل از dayere :آقا احیانا خوابگاهی سراغ دارید که خوابگاه پسرونه و دخترونه نزدیک هم باشن؟
قوانین انجمن با قیمت دلار تغییر میکنن خیلی موشکافی نکن قضیه روبه نقل از احـــــــمد :این تغییر اسم تاپیک و تغییر قانونه خاطره ننوشتن اصلن ربطی ب این نداره ک مدیر انجمن،امروز ی خاطره یادش اومده میخواسته تعریف کنه
كارت ملي نداري؟به نقل از زهـــــرا :علاوه بر کارت اعتباری ،، کارت ملی هم جزو ضروریاته ؟ ""
خب من وقت نکردم برم بگیرم هنوز ،، تازه این عکس در محلش هم خ مسخرس. :/ نه روتوشی نه چیزی. اه.
به نقل از negar.mr :كارت ملي نداري؟
من اول دبيرستان رفتم گرفتم! چقد اكتيو بودم پس
راس ميگه!به نقل از mhmd :میگن صنعتی اصفهان نزدیک همه..
به نقل از زهـــــرا :چرا داد میزنی ؟ ((: چرا خب ؟ ((:
آفرین دست و جیغ و هورا. ((:
من همیشه با کارت دانش آموزیم کارم راه میفتاد ؛ نیازی ب کارت ملی نبود. تازه عکس دوستامم رو کارت ملیشون میدیدم اصن پشیمون میشدم برم بگیرم :د
به نقل از MBLAQ :خب در راستای همین خاطرات :
خاهرم(ورودی 82اینا ) روز دوم رفته با ی بنده خدایی دعوا کرده ک پاشو اینا این جای منه ک دیروز نشستم
از این سوتیا ام ندین ی وخ
كي داد زد؟ جيغ؟به نقل از زهـــــرا :چرا داد میزنی ؟ ((: چرا خب ؟ ((:
آفرین دست و جیغ و هورا. ((:
من همیشه با کارت دانش آموزیم کارم راه میفتاد ؛ نیازی ب کارت ملی نبود. تازه عکس دوستامم رو کارت ملیشون میدیدم اصن پشیمون میشدم برم بگیرم :د
سر كلاس؟ خب يادبگيرن سر جاي خودشون بشينن! نميشه كه هي زود اومد!به نقل از MBLAQ :خب در راستای همین خاطرات :
خاهرم(ورودی 82اینا ) روز دوم رفته با ی بنده خدایی دعوا کرده ک پاشو اینا این جای منه ک دیروز نشستم
ببینید بدتر از این هم داریمبه نقل از MBLAQ :خب در راستای همین خاطرات :
بعد برا کلاس اناتومی اینا :با روپوش سفید از خونه بیایم مثلن؟به نقل از Fateme.RMA :عاقا روپوش سفید فعلا برای آزمایشگاه و آناتومی عملی عه نکنید این کارارو
خو اینا رو هفته پیش میگفتین من دانشگاهایی ک پزشکیم دارن رو اولویت بدمبه نقل از Fateme.RMA :ببینید بدتر از این هم داریم
مورد داشتیم پزشکی بوده پسر هم بوده روز اول با روپوش سفید رفته دانشگاه سر کلاس نشسته عاقا روپوش سفید فعلا برای آزمایشگاه و آناتومی عملی عه نکنید این کارارو