چگونه یک دانشجو شویم؟!

آیا فهمیدین چجوری باید یه دانشجو بشین؟!

• رای‌دهندگان
    482
پاسخ : روز اول و ترم اول دانشگاه

به نقل از زهــــــــــــــــــرا :
بند رخت شما تو اشپزخونه س؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ما هر اتاقی تراس خودش و بند خودش رو داره خب. .

البته خوابگاه دخترا با پسرا فرق میکند. .. "جبر "!!!! نداره اینطور :D.. به وسایل هم کار ندارن. .
والا خوابگاهتون خيلي خفنه :-"
خوابگاه بهشتي هم تراس نداره! بند رخت جلو پنجرس! بيشتر اتاقا هم ندارن اصن! اين جلو پنجره هم خود بچه ها زدن!
مثن يهو ديدي لباست افتاد پايين! :-" ديگه خودداني :-" :))

پاسخ : چگونه یک دانشجو شویم؟!

از مرام ِ مدیر اینجا خوشم اومد :D به جای اینکه ازمون بخواد بحثامون مرتبط با موضوع تاپیک بشه ، موضوع تاپیکُ با بحثای ما مرتبط کرد :D
مرسی : )

چون بحثا واقعا دیگه ربطی به موضوع تاپیک نداشت دیدم بهتره موضوعو عوض کنم... :-"
در باب موضوع جدید صحبتارو.ادامه بدین، خاطره هم نگین پلیز :-"

من یه پیشنهاد دارم ! مثل تاپیک دسبندبافی که چکیده داره ، یا تاپیکایی که پست اولشون سوالات متداول جواب داده شده ، پاسخ ِ پرسش های متداول در باب دانشجوهای ترم اولی ، مثل ِ چگونه سوژه نشویم ، دفتر چند برگ برداریم ، حربه های متداول سال بالایی ها برای دست انداختن ترم اولی ها ، امتحانا رو با خودکار بنویسیم یا مداد و ... رو به صورت ِ طبقه بندی شده آرشیو کنن ، که سال های بعد هم بچه ها استفاده کنن . :D چون یه حسی به من میگه سال دیگه همین موقعا ، این سوالات عینا تکرار خواهند شد :D

×Done!

به نقل از قـاصـدکـــ :
من یه پیشنهاد دارم ! مثل تاپیک دسبندبافی که چکیده داره ، یا تاپیکایی که پست اولشون سوالات متداول جواب داده شده ، پاسخ ِ پرسش های متداول در باب دانشجوهای ترم اولی ، مثل ِ چگونه سوژه نشویم ، دفتر چند برگ برداریم ، حربه های متداول سال بالایی ها برای دست انداختن ترم اولی ها ، امتحانا رو با خودکار بنویسیم یا مداد و ... رو به صورت ِ طبقه بندی شده آرشیو کنن ، که سال های بعد هم بچه ها استفاده کنن . :D چون یه حسی به من میگه سال دیگه همین موقعا ، این سوالات عینا تکرار خواهند شد :D
واسه پیشنهادا ی تاپیک جدا داریم، اونجا بگوبررسی میشه :-" :D

به نقل از بهزاد 93 :
چون بحثا واقعا دیگه ربطی به موضوع تاپیک نداشت دیدم بهتره موضوعو عوض کنم... :-"
در باب موضوع جدید صحبتارو.ادامه بدین، خاطره هم نگین پلیز :-"
چرا؟ اقا خب خاطره قشنگه چشه مگه جزو چگونه دانشجو شویم ه خب :د
درس میگیریم ازشون!! :D #جدی

به نقل از سمپادك :
چرا؟ اقا خب خاطره قشنگه چشه مگه جزو چگونه دانشجو شویم ه خب :د
درس میگیریم ازشون!! :D #جدی
یکی خاطره بگه بقیه هی کشش میدن بعد کلی پست بیربط میذارن اینجوری تاپیک منفجر میشه

به نقل از بهزاد 93 :
یکی خاطره بگه بقیه هی کشش میدن بعد کلی پست بیربط میذارن اینجوری تاپیک منفجر میشه
خب بی ربط نذارین حیف خود خاطرست که :/
دوستان پست بی ربط درراستای خاطره ندهیم، حیفه خاطره هاشون!!
اینا 180 تا لایک خوردن تو ح.ب..
حیفن :/

حس غريبي نسبت به اسم جديد تاپيك :-s :-< 8-^

به نقل از بهزاد 93 :
شما بذارین خاطره بگن ، بعد اگه کسی پستی در راستای اون خاطره ها داد حذف کنین .

خاطره گو سلام کرد و رفت کی میخواد خاطره بگه :-"
جهانگیری از سال 92 همش داره خاطره میگه هنوزم تموم نشده :-"
سربازی بره و برگرده چه شود :D
ما یه فامیل داریم یه ماه آموزشی رفته سربازی 3 ساله داره خاطره میگه :-"

به نقل از انیشترو :
+ میگن دانشکده کامپیوترش خیلی داغونه ! خیلی داغونه ؟ :دی
اگر با تصور چیزی حدود دانشکده‌ی کامپیوتر شریف بخوایین برین جلو، مثل من له میشین. :)) کمرم خم شد دیدمش اصلا :))

خاطرات و خطرات، همراه با استاد جهان‌گیری، تخمه آماده کنید تا بیاد.

به نقل از Ham!D ShojaE :
یه‌بار هم با علی‌جهان‌گیری و مهدی رفتم که دانشگاه شریف رو نشون‌م بدن و اینا، بعد پاشدیم یه‌سر هم رفتیم خوابگاه. یه‌کار برام پیش اومد و خلاصه از محیط دانشگاه اومدم بیرون؛ دوباره که خواستم بیام تو دیدم حراست داره ایــن‌هوا. به‌حالتِ :‌> گفتم این هدفون -که اونم برحسب تصادف ایــن‌هوا بود- رو می‌ذارم تو گوش‌م و سرم رو می‌ندازم پائین و می‌رم تو. اگر هم کسی صدا زد که آقاجان کارت دانشجویی‌ت رو نشون بده خودم رو می‌زنم به نشنیدن و اینا. اونم نمی‌آد بیفته دنبال‌م که. هدفون رو از کیف‌م درآوُردم و گذاشتم تو گوش‌م و رفتم که برم داخل، مرده صدا زد که «آقا!»، منم هول کردمُ با سرم مثلاً، مثلاً با موزیک همراهی کردم و هد زدم. یهو دیدم طرف زد زیرخنده و گفت «لااقل سیمش رو می‌ذاشتی تو جیبت». برگشتم دیدم دومتر سیم پشتم داره روی زمین کشیده می‌شه.
پ.ن. خنده‌های ناشی از استرس.

لایک نکنین آقا پست شجاعیو :/ این یه بار لایکاشو گرفته از این پست :/ مردم چه کارا می کننا :/ :-"

پ.ن : من خر شدم لایک کردم :-"

عه چطوری شجاعی ؟ رفتی نیومدی دیگه
دیگه چه خبر؟

=
والا خاطره که زیاده
ولی خب دعوامون میکنن اینجا خاطره بگیم :دی
=
این تابستون داریم دانشگاه کار میکنیم ، شده منبع تولید خاطره
صبحونه کاری توی چمنا گرفته ، تیکه انداختنای استادا
اتفاقا همین دو سه روز پیش بود که داشتیم رو چمنا نون پنیر میخوردیم اول صبح
که دورعلی (شاخ ترین استاد مکانیک) رد شد و خنده کنان گفت این تیم برنده میشه . چند بار هم گفت
ما هم هرهر کنان بهش نگاه کردیم :))
عالیه این استاد :دی
=
خب درسی که از این خاطره می گیریم اینه که توی خوابگاه ظرفا رو بشورید بچه ها

دانشکده ریاضی پلی تکنیک، تعمیراتش تموم نشد؟! :D برا روز اول چطوری خاکی شیم که معلوم نشه کم ترمیم؟
زود تموم‌ش می‌کنن بابا. "-: بین ترم مهر و بهمن پارسال هم باز بساط راه انداخته‌بودن بکوب‌بکوب دانشکده رو زیبا کنن ((: یا بعد از عید افتاده‌بودن به جونِ کل‍اسا ((:
زود تموم می‌شه؛ نمی‌رسه به‌تون ""-:

لایک نکنین آقا پست شجاعیو :/ این یه بار لایکاشو گرفته از این پست :/ مردم چه کارا می کننا :/ :-"
ل‍ایک کنید غصه نخوره پسرمون افسرده شه. من هی می‌گم بیا مبانی ل‍ایک آموزش بدم برات ادااصول درمی‌یاره؛ بعد می‌بینه ل‍ایکاش چهارهزارتا کم‌تر از من ه به این راه‌های پیش‌پاافتاده متوسل می‌شه. ل‍ایک‌ش کنید بچه رو؛ عب نداره. بخشش از بزرگان ه اصن. ((:

آدم اسکرین شات اینستاشو بذاره تو ح.ب ولی ریپست نکنه برا لایک .

من اگه بگم عحب مدیرای فلانی داریم بن میشم باز؟ :-"

این مدیر نیست که. :-؟ تزیینی ه. هرچند درمورد «تزیین» شک دارم ولی خب.

Back
بالا