Minority
کاربر نیمهحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید دستغیب
- شهر
- گلُزوادر
پاسخ : چگونه یک دانشجو شویم؟!
گمونم پگاه بود که رفت از سایت و علامه درس میخوند[یادش گرامی باد]،یه پست حرف بزن من باب برخورد استادا با دخترا نوشته بود،خیلی مفصل.مساله تا حد زیادی براتون روشن میشه.البته که همچین اساتیدی گمونم خیلی خیلی کمن [تک و توک تویه یه دانشکده]و اکثریت استادا منطقی و اخلاق مدارن.حالا چه خانم چه آقا.
pegah.nodet این پرفایلشه.من حوصله گشتن و پیدا کردنش ندارم. بقیه پستاشم بخونین هم با فضای چند سال اخیر علامه آشنا میشن و کلا پستای خوب زیاد داشتن.دوباره یادشون گرامی باد.
حالا این بحث به طور کلی و عامش خیلی راجب استادا میشه،یعنی نحوه ی برخورد استاد با یه دانشجوی جنس مخالف و حالا نه لزوما همراه با این لفظ شما [خوشگل]،به طور کل.به نقل از عاطفهــ مهـدویـــــ :یکی تعریف میکرد میگفت مورد بوده دختره حال نداشته بره غذا رزرو کنه و اینا بعد با یه سال بالایی رفته بوده سلف با مسعول اونجا آشنا درومده بوده (خودشو آشنا درآورده بوده ) بعد میرفته اونجا غذای مجانی میخورده ... میگفتن تو خوشگلی بیا گشنه نمون
عاقا اینا واقعیه .؟!!!!
تو دانشگاه هم؟؟؟
البته خیلی خوشگل بوده
گمونم پگاه بود که رفت از سایت و علامه درس میخوند[یادش گرامی باد]،یه پست حرف بزن من باب برخورد استادا با دخترا نوشته بود،خیلی مفصل.مساله تا حد زیادی براتون روشن میشه.البته که همچین اساتیدی گمونم خیلی خیلی کمن [تک و توک تویه یه دانشکده]و اکثریت استادا منطقی و اخلاق مدارن.حالا چه خانم چه آقا.
pegah.nodet این پرفایلشه.من حوصله گشتن و پیدا کردنش ندارم. بقیه پستاشم بخونین هم با فضای چند سال اخیر علامه آشنا میشن و کلا پستای خوب زیاد داشتن.دوباره یادشون گرامی باد.