• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چگونه یک دانشجو شویم؟!

آیا فهمیدین چجوری باید یه دانشجو بشین؟!

• رای‌دهندگان
    486
پاسخ : چگونه یک دانشجو شویم؟!

به نقل از عاطفهــ مهـدویـــــ :
یکی تعریف میکرد میگفت مورد بوده دختره حال نداشته بره غذا رزرو کنه و اینا بعد با یه سال بالایی رفته بوده سلف با مسعول اونجا آشنا درومده بوده (خودشو آشنا درآورده بوده ;D ) بعد میرفته اونجا غذای مجانی میخورده ... میگفتن تو خوشگلی بیا گشنه نمون :)) :))

عاقا اینا واقعیه .؟!!!! :|

تو دانشگاه هم؟؟؟ :-" :))

البته خیلی خوشگل بوده :-" :))
حالا این بحث به طور کلی و عامش خیلی راجب استادا میشه،یعنی نحوه ی برخورد استاد با یه دانشجوی جنس مخالف و حالا نه لزوما همراه با این لفظ شما [خوشگل]،به طور کل.
گمونم پگاه بود که رفت از سایت و علامه درس میخوند[یادش گرامی باد]،یه پست حرف بزن من باب برخورد استادا با دخترا نوشته بود،خیلی مفصل.مساله تا حد زیادی براتون روشن میشه.البته که همچین اساتیدی گمونم خیلی خیلی کمن [تک و توک تویه یه دانشکده]و اکثریت استادا منطقی و اخلاق مدارن.حالا چه خانم چه آقا.
pegah.nodet این پرفایلشه.من حوصله گشتن و پیدا کردنش ندارم. :-" بقیه پستاشم بخونین هم با فضای چند سال اخیر علامه آشنا میشن و کلا پستای خوب زیاد داشتن.دوباره یادشون گرامی باد. :دی

.

به نقل از عاطفهــ مهـدویـــــ :
یکی تعریف میکرد میگفت مورد بوده دختره حال نداشته بره غذا رزرو کنه و اینا بعد با یه سال بالایی رفته بوده سلف با مسعول اونجا آشنا درومده بوده (خودشو آشنا درآورده بوده :D ) بعد میرفته اونجا غذای مجانی میخورده ... میگفتن تو خوشگلی بیا گشنه نمون :)) :))

عاقا اینا واقعیه .؟!!!! :|

تو دانشگاه هم؟؟؟ :-" :))

البته خیلی خوشگل بوده :-" :))

تو دانشگاه ما هم این اتفاق افتاده :-"
هم برای خودم هم هم‌اتاقی م :D
ب این صورت ک رفتیم سلف بدو بدو کارت زدیم که غذا بگیریم بعد نوشته که غذا ندارین بعد آقاهه/خانومه گفتن برو روز فروش کن، بعد ما گفتیم آخه الان ما ده دقیقه دیگه کلاس داریم نمیرسیم بریم روز فروش کنیم صف ش طولانیه تازه ممکنه غذا هم تموم شه :-< بعد بهمون غذا دادن :D

ما هم 2 بارغذایی که رزرو کرده بودیم رو دلمون نخواست.. غذای دگ خوشمزه تر به نظر میرسید. .
رفتیم با مظلوم نمایی اون یکی غذا رو گرفتیم :D

البته ربطی به دختر بودنمون نداشت.. مثلا شنیدیم که پسرا هم همیشه غذا بیشتر میگیرن مثلا.. کلا راه میان مسئولین خوابگاه و سلف

از دانشجو های سال اول اکیدا درخواست میکنم ادرس که اصلا نپرسین!نری از یه سال بالایی بپرسی مثلا فلان دانشکده کجاس یا هرچیز دیگه چون اگه جنوب شهر باشی سر از شمال شهر و اگز غرب باشی سر از شرق در میاری!
اگه برای رفت و امد داخل یونی اتوبوس دارین این اتوبوس ها پولی نیستن و به حرفای بقیه که میگن اگه پول خورد داری با راننده حساب کن گوش ندین
اگه اصرار کر ن دوستان که بپرس دفتر چند بزگ میخاد دست رد به سینشون بزنین
گفتن سرپرستی خابگاه کوپن تخمه و آجیل داده باور نکنین.اینجا باید گف خوابگاه جیب مارو نزنه این کوپن ها پیشکشش
بقیه مسائل رو فک کنم دوستان گفتن

به نقل از ali 73 :
از دانشجو های سال اول اکیدا درخواست میکنم ادرس که اصلا نپرسین!نری از یه سال بالایی بپرسی مثلا فلان دانشکده کجاس یا هرچیز دیگه چون اگه جنوب شهر باشی سر از شمال شهر و اگز غرب باشی سر از شرق در میاری!
اگه برای رفت و امد داخل یونی اتوبوس دارین این اتوبوس ها پولی نیستن و به حرفای بقیه که میگن اگه پول خورد داری با راننده حساب کن گوش ندین
اگه اصرار کر ن دوستان که بپرس دفتر چند بزگ میخاد دست رد به سینشون بزنین
گفتن سرپرستی خابگاه کوپن تخمه و آجیل داده باور نکنین.اینجا باید گف خوابگاه جیب مارو نزنه این کوپن ها پیشکشش
بقیه مسائل رو فک کنم دوستان گفتن

خب اگ بلد نبودن جایی رو دور خودشون بچرخن الکی؟؟؟؟؟
آدرس رو همیشه از دخترا بپرسین. درست میگن و اذیت هم نمیکنن یا از کارمندا یا حراست بپرسین

البته اگ روز اول همون تور دانشکده گردی رو برین خودشون همه جا رو نشونتون میدن. . دوست هم پیدا میکنین همونجا

این اجازه گرفتنم معضل شده برام 8-|
دیشب تو خواب میدیدم هی میگم خانوم اجازه بعد یادم می افته تو سمپادیا گفتن نگین آقا/خانوم
برمیگردم میگم استاد اجازه من جواب بدم اون عقده ای هم نذاشت اخرسر من جواب بدم :-s
استاد عقده ای زن بود :|

به نقل از زهــــــــــــــــــرا :
خب اگ بلد نبودن جایی رو دور خودشون بچرخن الکی؟؟؟؟؟
آدرس رو همیشه از دخترا بپرسین. درست میگن و اذیت هم نمیکنن یا از کارمندا یا حراست بپرسین

البته اگ روز اول همون تور دانشکده گردی رو برین خودشون همه جا رو نشونتون میدن. . دوست هم پیدا میکنین همونجا
خب خودت گفتی حراست و اینا دیگه :-"
مگه تور استانبوله؟ :D

به نقل از Strawberry :
این اجازه گرفتنم معضل شده برام 8-|
دیشب تو خواب میدیدم هی میگم خانوم اجازه بعد یادم می افته تو سمپادیا گفتن نگین آقا/خانوم
برمیگردم میگم استاد اجازه من جواب بدم اون عقده ای هم نذاشت اخرسر من جواب بدم :-s
استاد عقده ای زن بود :|
والا من تو دبيرستان هميشه ميگفتم استاد!
بدون اجازه نميشه! عادت ندارم! سخته واقن :-<

به نقل از ali 73 :
خب خودت گفتی حراست و اینا دیگه :-"
مگه تور استانبوله؟ :D

تو مگه درس نداري؟ اينجا چيكار ميكني؟ [-(
من منتظر اون پيتزا هستما! 8-^
دخترا اذيت نميكنن! مگه مث شماييم؟ نوچ نوچ نوچ!

والا ما استاد نمیگفتیم چون در اون سطح نبودن :-"
در حد خاله های مهدکودک بودن :-"

Back
بالا