• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چگونه یک دانشجو شویم؟!

آیا فهمیدین چجوری باید یه دانشجو بشین؟!

• رای‌دهندگان
    486
پاسخ : روز اول و ترم اول دانشگاه

به نقل از علی کوچولو! :
اقا، لطفا سال بالايي ها بيان جواب بدن!

من شنيدم توي دانشگاه ادم هاي اجق وجق زياده، ميگن ممكنه آدم فاسد شه معتاد شه از اين حرفا، نمونه هاي زيادي هم ديدم، مي ترسم حسابي، من ادم ساده اي بودم تو كل عمرم، نرم اونجا مشروب خور و سيگاري بشم :( [-o<، چيكار كنيم اقا؟ چيكار كنيم سالم بيايم بيرون؟ ميگن تو وقت ازاد ملت خودشون رو از راه بدر ميكنن؟ اقا ما توي دانشگاه وقتمون رو چيكار كنيم؟ من طي يه سلسله بحث هايي كه داشتم با يه تعداد دانشجو به اين نتيجه رسيدم كه، كلا بهتره كه ادم به چسبه به كتابخونه، ولش هم نكنه، صب تا شب اونجا باشه، تا منحرف نشه! 8-^ 8-^
البته اين دانشگاهي كه من ميخوام برم معروفه توي ايران به سختگيري هاي خركي لقب لعنتي رو هم يدك ميكشه، اميدوارم سختي دانشگاه نزاره از ره بدر شيم :| ;))

#ترس #خاك بر سر شديم!
بچسبی به کتابخونه و بیرون نیای که سالم بمونی؟!

همه جا همه مدل آدم هست

اگه نه گفتن رو بلد نیستی و دست و پات میلرزه و... دو ماه وقت داری قوی ش کنی

تنها راه و بهترین راه ش همینه

یکم بیایم جنبه های دیگه دانشگاه رو هم بررسی کنیم

فقط یک چی بگم و در رابطه ش دیگه صحبت نمیکنم

اون ازدواج دانشجویی که شما شنیدید با جوگیری ترمکی فرقش زمین تا اسمونه :-D

با پیش زمینه شفاف تری وارد دانشگاه شید

حالا هی بیاین مهد کودک هارو تفکیک جنسیتی کنین

به نقل از Strawberry :
مونده به ذات ادم شما حتی میتونی دانشگاه تبدیل کنی به حوزه
عاغا خب تو انتخاب دوستیا دقت کن
روزکی تورو نمیبرن راه خلاف که :-"
خودش خودشو از راه بدر میکنه؟مگه میشه مگه داریم؟

روزکی؟؟؟ :D :))
___
تشكر از همه دوستاي خوبم اقا امير رضا و احمد كه اين حس منفي منو بدون مسخره كردن جواب دادن، بهم راه كار پيشنهاد دادن تا اينكه سركوفت بزنن، بقيه هم ماشاالله يه جور حرف ميزنن انگار فكر ميكنن همه مصون هستن و نياز به استفاده از تجربه سال بالايي ها نيست.

بحث اعتیاد چقدر شیرینه :D
خب دیگه
سال بالایی ها
خاطره لطفا

به نقل از Strawberry :
بسوزه پدرتجربه :-"
دوستان هستند از تجربیات اونا استفاده میکنیم ما ... :)) =))

به نقل از علی کوچولو! :
روزکی؟؟؟ :D :))
___
تشكر از همه دوستاي خوبم اقا امير رضا و احمد كه اين حس منفي منو بدون مسخره كردن جواب دادن، بهم راه كار پيشنهاد دادن تا اينكه سركوفت بزنن، بقيه هم ماشاالله يه جور حرف ميزنن انگار فكر ميكنن همه مصون هستن و نياز به استفاده از تجربه سال بالايي ها نيست.
اگر ناراحت شدی معذرت میخوام ولی بحث مصون بودن یا تجربه نیست . الان شما دیگه باید با این سنت بدونی تو این مواقع چیکار کنی واقعا نیازی نیست یه سال بالایی بیاد و از تجربیاتش بگه .

هوووم >:D< اونایی که چمدون باید ببندن لابد خیلی ذوق مرگن
هر چند باید یه چمدون خاطره از اتاقتون پرکنین :-<
ولی چمدون بستن یه حال دیگه داره کلی ذوق

سعی کنید حتی المقدور, ترم اول با کسی pair نشید :-" واقعا از روی جوگیری می باشد این عمل :دی
مخصوصا واسه پسرا :-"

.

نمیخواین از این بیچاره دست بردارید؟ فکر کنید میرید مدرسه . والا 8-| اون از قبل کنکورتون،اون بعد کنکورتون،اونم قبل اعلام نتایج(!) و بعد اعلام نتایج و اینم روز اول دانشگاه :-w :-w چه خبر بابا

Back
بالا