به نقل از Fateme.RMA :هرکس رفته که دانشگاه خودشو از ساختمون دانشکده پرت کرده پایین؟اینهمه دانشجو هویج عیم اینجا؟
![]()
حالا که فکرشو میکنم میبینم دانشکده ما سه طبقه بیشتر نیسکسی خودشو بندازه پایین نمیمیره احتمالن اگر ضربه بدی به سرش نخوره
ای بابا امکانات خودکشی هم نداره حتا
![]()
به نقل از امین :بهتره بریم کلاسهای فشردۀ «مبانیواصولپرتشدنازبالایساختمون» ؛ یاد بگیریم.
امین اون دانشکده شما علاوه بر بقیه امکاناتش، از امتیازِ "ساختمانِمناسببرایخودکشی" هم برخوردارهبه نقل از امین :بهتره بریم کلاسهای فشردۀ «مبانیواصولپرتشدنازبالایساختمون» ؛ یاد بگیریم.
دستتون درد نكنه ديگه! من كودتا ايجاد كردم؟ من؟ منننننن؟به نقل از بهزاد 93 :اول یه صلوات بفرستین واسه سلامتی خودتون ...
من از صب نبودم رفته بودم کوه، تو این مدت فعالیت چشمگیری داشتین! یه صلوات دیگه بفرستین واسه فعالیت بیشتر![]()
هفته اول یا هفته دوم همه کسایی که تهران قبول میشنو باخودم میبرم کوه که دلتون نسوزه ...
و اما من باب تاپیک، همید برو بالای همه پستات به نام خدا بنویس وگرنه حذف میکنم ...اینکه اینجوری چک باکس ایجاد کردین یه حرکت خوب و مفیده،من استقبال میکنم![]()
برخی از پستا بخاطر اسپم بودن بیش از حد پاک شدن، از صاحبین پستا کمال پوزش را میطلبیم ...
تو به جرم ایجاد تشنج و اقدام در جهت کودتا دو روز از پست دادن تو اینجا منع میشی![]()
موفق و سرافراز باشید ..
خود دانشگاه استخر باید داشته باشه فاعدتابه نقل از پری ناز :بلیط استخر با قیمت دانشجوییم میدن بهمون؟
:_جهت دهی![]()
الآن صحبت کردن راجع به خودکشیه یک انسان یک هم نوع به این طریق درسته؟!؟!به نقل از gaucho :از اونجایی که ما پلی تکنیکی ها خیلی خیلی شاخیم یه بار از رو ساختمون ابوریحان که بزرگترین دانشکده ی خاور میانست یکی خودشو انداخت. کف زمین چسبید قشنگ .
+
معمولن همه دانشگاها دارن استخر مخصوص دانشجو ها که خیلی خوبه حتما استفاده کنید.
به نقل از Face/Off :| :ازینا گذشته چون مزاحمتو خفت گیری زیاده
به نظرتون اسپری باید برد؟
اگه بله با چه مزه ای باید برد؟
و اینکه چی کنیم لپ تاپمون رو ندزدن؟
کلت ببر شمابه نقل از Face/Off :| :ازینا گذشته چون مزاحمتو خفت گیری زیاده
گفتی ورزش یاد یه خاطره افتادمبه نقل از ZedZi :بیایید از امکانات ورزشیتون بگید. میتونید خاطرههاتون هم بیان کنید.
هدایت بحث...
مقاومت نکن ،هرچی میخاد بهش بدهبه نقل از Face/Off :| :ازینا گذشته چون مزاحمتو خفت گیری زیاده