اومدم فقط یک نکتهای رو بگم برم.
قبل از این که من وارد دانشگاه بشم، خیلی تو فاز دبیرستان بودم و رو این تفکّر بودم که «من؟ خیلی راحت از پس درسهای دانشگاه بر میام هه هه هه هه.» ؛ و خب نوعی جوزدگی بود. از من میشنوید، شبامتحانیبودن بد نیست، در طول ترم به فکر تفریح بودن هم بد نیست، فقط این رو فراموش نکنید که برای چه کاری اومدید و وارد چه محیطی شدید و اصلاً Main Point چی بوده! این که «من دانشگاه برم تموم» اینطوری نیست! اگه دوس دارید بعداً تو اون حرفهای که به واسطۀ تحصیلات دانشگاهیتون درش مشغول میشید از نظر آگاهی علمی (چه عمومی و کلی و چه جزئی و تخصصی) سری تو سرا داشته باشید به دروس
اصلی رشتهتون اهمیت بدید و اونا رو خوب
یاد بگیرید. در مورد مسائل و نکاتی که ابهام شده تو ذهنتون
تحقیق کنید. صرفاً پاس نکنیدشون برن!
درسته میگن دانشگاه پاسگاه س ولی به "پاس کنیم بره" عادت نکنید. همۀ اینا در کنار اون خوشگذرونیهایی که تو ذهنتون تصوّرش رو میکنید اگه به یه میزان تعادل نسبی برسن ، شدنی هستن. به اهمیت داشتن یا نداشتنِ حاصلِ جمعِ ضربِ نمراتِ دروستون در واحدشون تقسیم بر جمع واحدها فکر نکنید. به چیزی که در خودتون میبینید یقین داشته باشید. دیگه خود دانید.
و یک چیز دیگه. تو کلاس اگه سوالی براتون پیش اومد بپرسید حتماً. خجالت نکشید! :دی برای خودمم سخت بود، فکر میکردم مثلاً اگه من این سواله رو بپرسم فکر میکنن خنگم! در حالی که همه همون سوالو داشتن و براشون جالب بود
![Laughting :)) :))](/forum/styles/yahmas/smiles/laughting.gif)
) شما باید بعداً این قابلیت رو داشته باشید که توی جمعهای بزرگتر و البته مهمتر صحبت کنید و اگه مثلاً تو یه کلاس با یه سری دانشجو خجالتزده بشید خیلی بهتره تا این که بعدها تو صحبتهاتون جلوی جماعتی صدبرابر مهمتر ضایع شید! اگه هم مطلبی رو متوجّه نشدید از استادتون بخواید براتون توضیح بده و "وظیفه"ی استاده که توضیح بده. اگه آزاد میخونید که هنوز بدتر! دارید برای لحظه لحظۀ حضورتون تو اون کلاس لعنتی پول میدید.
اگه هم در مورد درسی قرار شد کنفرانسی هم ارائه بدید باز به همین منوال. دانشجوهای دیگۀ حاضر در کلاس رو اصلاً فرض کنید نیستن! به نقطۀ مقابل تون تو کلاس نگاه کنید اگه روی دیدن بچهها رو ندارید :-" اگه هم خواستید برگهای همراه خودتون ببرید یک برگه ببرید اونم متوسط و خلاصهشده از موضوعات اصلی محتوای کنفرانستون. هزارتا کاغذ نبرید با خودتون!