• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چگونه یک دانشجو شویم؟!

آیا فهمیدین چجوری باید یه دانشجو بشین؟!

• رای‌دهندگان
    486
پاسخ : چگونه یک دانشجو شویم؟!

من ی سوال دارم نمیدونم به اینجا مربوطه یا نه :)
پدرم استاد دانشگاه هستن و من باید از امسال دانشجوشون بشم و درسشون هم درسیه که دوسال آینده در خدمتشون خواهیم بود از همین ترم یک هم کلاس احتمالی منو برداشته :-w
بعد من با رتبه خودم اینجا قبول میشم اما میترسم بچه ها فک کنن با سهمیه اومدم ماجرا بشه و حرفی بهم بزنن که بهم بربخوره شر بشه.... ~X(
بعد کلا رابطم از بچگی با بقیه استادا خوب بوده در حدی که یکی دوتاشون رو عمو صدا میکنم و یا بعضیاشون منو رها جان یا دخترم صدا میزنن خوب قطعا من اونجا استاد خطابشون میکنم اما این صمیمیت واضح هست تو لحن حرف زدن و رفت و آمدها دیگه....... بچه ها چه برخوردی خواهند داشت؟؟؟؟؟
کلا راه هم نداره بقیه نفهمن من دختر استاد هستم هم سال بالایی ها میشناسنم هم دوستام باهام هستن هم کلا ضایعست دیگر....
تازه باید حواسم باشه ی وقت بابام رو بابایی صدا نزنم تو دانشگاه [-o< [-o<

کلا اگه بگید برخورد بچه ها با این موضوع چگونه خواهد بود و من چه کنم خیلی خیلی ممنون میشم. :D

به نقل از raha... :
من ی سوال دارم نمیدونم به اینجا مربوطه یا نه :)
پدرم استاد دانشگاه هستن و من باید از امسال دانشجوشون بشم و درسشون هم درسیه که دوسال آینده در خدمتشون خواهیم بود از همین ترم یک هم کلاس احتمالی منو برداشته :-w
بعد من با رتبه خودم اینجا قبول میشم اما میترسم بچه ها فک کنن با سهمیه اومدم ماجرا بشه و حرفی بهم بزنن که بهم بربخوره شر بشه.... ~X(
بعد کلا رابطم از بچگی با بقیه استادا خوب بوده در حدی که یکی دوتاشون رو عمو صدا میکنم و یا بعضیاشون منو رها جان یا دخترم صدا میزنن خوب قطعا من اونجا استاد خطابشون میکنم اما این صمیمیت واضح هست تو لحن حرف زدن و رفت و آمدها دیگه....... بچه ها چه برخوردی خواهند داشت؟؟؟؟؟
کلا راه هم نداره بقیه نفهمن من دختر استاد هستم هم سال بالایی ها میشناسنم هم دوستام باهام هستن هم کلا ضایعست دیگر....
تازه باید حواسم باشه ی وقت بابام رو بابایی صدا نزنم تو دانشگاه [-o< [-o<

کلا اگه بگید برخورد بچه ها با این موضوع چگونه خواهد بود و من چه کنم خیلی خیلی ممنون میشم. :D
توی دانشکده ما هم بچه‌های اساتید بودن. و همه می‌دونستن که پدرشون استاده. من تقریبا با هیچکدومشون دوست نبودم ولی از دور که میدیدم رابطه‌شون با بچه‌ها عادی بوده. فقط سعی کن تلاش نکنی این واقعیت رو پنهون کنی!

استراتژیمون درمورد بازی های دانشجویی باید چی باشه؟
بهتره پانتومیم بازی کنیم یا مافیا؟
اصلا آیا بازی کردن کار خوبیست؟
بعد من دوس ندارم تو بازیمون دختر باشه
ولی یه دوست دانشجوم میگفت اصل کار دختران و اگه اونا نباشن پسرا نمیان بازی کنن
آیا این دوست من راس میگه؟
ینی چند تا مرد پیدا نمیشه تو یونی که بازی رو برای خود بازی انجام بدن؟
بعد غیر پانتومیم و مافیا دیگه چه ابزی هایی انجام میشه؟
همین دیگه

برای بالایی: حقیقت جرئت هم خوبه، مشاعره هم میشه(اگه اهلش باشن)

من فکر میکردم فقط پوکر میزنین :/ کل خوابگاه لپ تاپ میگیرن کانتر میزنین با هم بعد کلش هم میزنین :د

جرئت و حقیقت به درد نمی خوره
کسی درست بازی نمی کنه

سوال اگر درثریا هم باشد مردانی ازپارس به آن دست خواهند یافت ((((: رده سنی هم که خیلی خوبه کلا".

به نقل از face on :
استراتژیمون درمورد بازی های دانشجویی باید چی باشه؟

اصلا آیا بازی کردن کار خوبیست؟

جدا" همچین برنامه هایی ـه ؟

یه سوالی که برام پیش اومده اینه که تو ساعتای پرت بین کلاساتون چیکارمیکنین ؟مثلا" اگه اهل رفیق بازی و بازی و این جورچیزا نباشید .

دانشکده ما یه سایت بزرگ داره هروقت بیکار میشیم میریم اونجا همه هستن :D دور همه میگیم و میخندیم بعضیا هم بازی میکنن که تعداشون کم نیس یه عده هم میان فیلم و سریال میبینن البته هستن تعدادی هم که کار مفید انجام میدن.

به نقل از Lily Delicated :
دانشکده ما یه سایت بزرگ داره هروقت بیکار میشیم میریم اونجا همه هستن :D دور همه میگیم و میخندیم بعضیا هم بازی میکنن که تعداشون کم نیس یه عده هم میان فیلم و سریال میبینن البته هستن تعدادی هم که کار مفید انجام میدن.
از لحاظ امکانات رفاهی بهتر از شریف هم هست؟..
یکی کرمانشاه بود این طور که میگفت خیلی خفن بود دانشگاه حالا نمیدونم بهتر از شریف بوده خوابگاهشون یا نه :D

دانشگاه ما که امکانات رفاهیش چیزی نیس، فقط یک مزیت داره نسبت به بقیه دانشگاه های دولتی تهران اونم اینه که خوابگاه دخترونه اش سوییتی هس وگرنه هیچ چی دیگه نداره.

Back
بالا